Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tykos

SOUTH

Recommended Posts

Posted

Accept donati de la firma lu` borfasu :(

Vezi ca dam cu camata, dobanda este de 25 % pe saptamana,

Daca nu dai plata la timp, bang un deget !

Daca vrei sa te lasi de Mu, bang un deget !

Daca spui la admini ca te santajem, bang un deget !

Venim cu recuperatori peste tine daca nu ne dai la timp :))

Sper ca te-am amuzat cu cele spuse mai sus si cu reclama chiar daca e veche e prea tare ! Si sincer chiar imi pare rau pentru cont nu-l mai da la toata lumea x( off !

Guest TupeuDeBorfas
Posted

Din pacate am sa va anuntz ca m-ati deranjat din micul concendiu de Paste ca sa vin la firma,asteptati sa treaca Pastele.

Nu uitai firma Borfasu` Import Export S.A. este cea mai buna si nu este alta firma care sa ii faca concurentza.

Ca sa fiti ajutati trb sa idepliniti urmatoarele cerinte:

-sa nu aveti o mana

-un picior

-fara mama si tata

-sa nu aveti unde locui

-sa nu aveti haine

-sa nu aveti ce manca

Apelati la numai si numai firma Borfasu` Import Export S.A. care va serveste cu cea mai rapida promptitudine si punctualitate.

Va multumesc ptr ca ati apelat la firma Borfasu` Import Export S.A. si va urez un Hristos A Inviat!

Posted

Kte nume ciudate tot apar pe aici... :)....acusi nu mai recunosc niciunu

E despre mine nu ?:)) nici nu ti-ai dori sa ma cunosti :P. Am fost in south pe 97d dar niku meu se pare ca este foarte popular pe s1 x( stiu ca am un nume cunoscut da nici chiar asa. Si asta este, am jucat putin pe 97d asa ca nu stiu daca ma cunosti, dar iti spun ca am fost amic cu AngeliK el a avut activitate oarecum si are in continuare.

EDIT: versiunea lui este pentru cineva anume, versiunea pentru restu este cea cu camata daca aveti degete nu e problema vi le luam noi :P

EDIT2: gata afk !

Guest TupeuDeBorfas
Posted

Comisioanele si taxele le voi anexa in cat mai curand timp nu uitati sa contribuiti si la activitatea caritabila S.C. M.V.I.S.M.I.C. S.A (Milogu Vreau Iteme Sa Ma Imbrac Cafeniul) :)))

Guest TupeuDeBorfas
Posted

u ce mama naibi ai patit ma?unde tie charu si contu? X(X(X((((

Posted

Comisioanele si taxele le voi anexa in cat mai curand timp nu uitati sa contribuiti si la activitatea caritabila S.C. M.V.I.S.M.I.C. S.A (Milogu Vreau Iteme Sa Ma Imbrac Cafeniul) :)))

Cine are niste sosete gaurite pe acasa sa i le doneze lu Borfas are colectie de asa ceva ! ( eu am set ds +9 ma :)) tot )

App da ce facem cu a 2a firma de transport :)) te-ai uitat pe acte?

Posted

nu ne e dor de tine psych0 :))(kiddin)

kid te asteptam sa ni te alaturi:)

arkan nu poti schimba pass la cont?

Acum avem oameni seriosi in guild(camatari,recuperatori..) pot sa zic ca ne permitem :D

Posted

Ne-ar mai trebui niste spioni sa sti...

EDIT: cum l-ai uitat pe borfasu??? puscarias de la mititica ? nu sti ca nu vrea sa zica daca a scapat sapunu? :))

Posted

eu te vad in status Arkan..

ce nick psych0?

Cafeniu nush ce a fost in capul meu sa-l uit chiar pe "capo di tutti capi""Nasu" "El Dorado" sau cum mai e el cunoscut peste mari si tari .

Sper sa-mi accepte scuzele de rigoare.

Posted

Arkane da poate e vro greseala de la server si se poate remedia sa iti dea characteru etc ? :| totusi e imposibil sa stergi charuri peste lvl 50 !

Eu iti accept scuzele, el nu stiu daca ti le accepta sper sa ai degetele intregi :))

Guest TupeuDeBorfas
Posted

ArkaN Mg-u tau inca apare la Rank :| cum sa ii dea careva delete? :|

http://img18.imageshack.us/my.php?image=rankd.png

Posted

Totusi cred ca este de la server si nu ca i-au sters charu cativa prieteni ? chiar nu stiu? arkane nu cumva ai fumat ceva si ai gresit contu' cand l-ai bagat si ai intrat pe vrunu gol? totusi apare in ranking !

Guest TupeuDeBorfas
Posted

nu te lasa treci si joaca ca te i-a mama lu proces verbal...lasa ca da-m noi rr intr-o saptamana ;)

Posted

Pentru Imparat: :D

http://img2.imageshack.us/my.php?image=screen042100000001.jpg

http://img2.imageshack.us/my.php?image=screen042100000002.jpg

http://img2.imageshack.us/my.php?image=screen042100160005.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...