Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ' date='Aug 22 2009, 22:04' post='4139982'] Laxative bere si lapte yum yum combinatia preferata a lui hamarel :wub: :rofl1:Intrebare : Ce a facut dinamo ? Raspuns : Sa facut de ...... (ce iese dupa laxative cu lapte si bere) Iti dau la cioc...bendule ce se bagau in seama prostituatii aia? am redeschis topicul la diverse....le-am urat de bine acolo...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 muie steauaSi first on page.asa ca mai merge un muie steaua
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ' date='Aug 23 2009, 19:28' post='4142334'] Zi dinamo si trage apa ! Fortza Steaua ! Mai zi ceva si-ti trag dintzii <_<
bendutzu Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ' date='Aug 23 2009, 19:28' post='4142334'] Zi dinamo si trage apa ! Fortza Steaua ! de cand esti u stelist ma ? ;)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 de cand esti u stelist ma ? ;)E confuz, a inhalat prea mult prenandez la punga....BTWHave anyone seen my imaginary friend ? :( He's name is Tractor and he's lost since Liberty Parade :(
Redemption Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 V-as sugera sa va pastrati comentariile microbiste pentru voi (cele care incalca regula de bun simt) sau sa vi le comunicati in privat.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Sa mor daca mai glumesc cu tantalaul ala de tep vreodata, e mai copil decat o gradinita.....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mdea, ceva de genul....De la gluma s-a ajuns la jigniri ... urat
[teposu] Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Urat din partea altora ca isi permit sa faca astfel de glume ...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Auzi Marius, de cate ori ai glumit, mai bine spus ti-ai permis ( observ ca iti gasesti alinare in acest termen ) sa glumesti pe seama altora, inclusiv a mea, si pe seama relatiilor unora din noi cu alte persoane de / sau nu , sex opus ?S-a alarmat cineva precum un ornitorinc in desert in asemenea mod cum ai facut tu?Nu cred. Sincer acum, daca nu iti plac astfel de glume sa nu te mai prind ca la randul tau , iti "permiti" sa glumesti cu altii. Sa ne fie inteles.Daca eram pus cu raul faceam azi un fun story in genul celor dedicate lui Tavy . Insa tu nu esti o persoana rationala care sa stie de gluma. Si aici nu afirm ca toate persoanele stiu de gluma, insa printre cei care nu stiu, se afla si persoane cerebrale care compenseaza acest lucru cu impunerea statutului de persoana serioasa si evitarea eleganta a unor asemenea experiente .Tu...ei bine amice, tu esti asemenea unui copilas barbar, iei si arunci cu pietre in primul care iti iese in cale, si asa cum a zis si Sarpe aseara, o sa regreti aceste lucruri candva .E tot ce am avut de zis, o sa te rog sa inchei acest subiect, eu unul nu o sa iti mai raspund pe aceasta tema, iar de azi inainte comportamentul meu fata de tine va fi complet revizuit .O seara buna
Alin Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ce-ati facut ma aseara? Sa va aud, sunt Ioanitoaia si sunteti la Recursul Etapei?Principalele nedumeriri in agenda de azi:1. L-a faultat teposu pe Hammer fara minge la picior?2. A judecat sarpe penalty-ul acordat in favoarea lui Tavytzu?3. A aruncat teposu cu noroi in toata lumea cand s-a vazut incoltit in noroiul din Gruia?
Alin Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 nu eram on la ora aia :| ma duceam la munca dimineatza, am pierdut ceva?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :closed2: let's stop this on game/forum.For any further related information regarding this type of incidents we have messenger , mobile phone...whatever ....FYI : nu a fost nimic placut sa zici ca ai pierdut....
amilo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 salutare all ! s-a intamplat intr-un sfarsit dracia sa ma prinda unu cu pk... :dooh: la cate capauri s-au dat... :D trebuia sa fie unu mai zmeu... anyway... 5 zile sunt pe bara si bag suport moral la voi :beer: Spor la exp si la spoturi libere !!! p.s1: hammere multzam ca te-ai bagat, dar ai vazut ca n-ai cu cine... (+ ca mi-o meritam :P ) p.s2: anunt si eu de pe acum, de vineri pana duminica voi fi plecat... a venit clipa magik :banana2: mai dau o tura la amsterdam, de... relaxare. prietenii stiu de ce... ;) p.s3: hammere................. FORTZA STEAUA !!! :clap: (asa te vreau tep). :despair:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 salutare all ! s-a intamplat intr-un sfarsit dracia sa ma prinda unu cu pk... la cate capauri s-au dat... :D trebuia sa fie unu mai zmeu... anyway... 5 zile sunt pe bara si bag suport moral la voi Spor la exp si la spoturi libere !!! p.s1: hammere multzam ca te-ai bagat, dar ai vazut ca n-ai cu cine... (+ ca mi-o meritam :P ) p.s2: anunt si eu de pe acum, de vineri pana duminica voi fi plecat... a venit clipa magik mai dau o tura la amsterdam, de... relaxare. prietenii stiu de ce... ;) p.s3: hammere................. FORTZA STEAUA !!! :clap: (asa te vreau tep). :despair: Fara steaua ca iti bag ciupercile de Amsterdam pe partea opusa si nu glumesc <_< Si gata cu fotbalul aici ca deja am warn mare ;)