Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ' date='Aug 16 2009, 11:12' post='4119217'] Luni seara mergem ... vb si cu charlz vine si el iau si clanul tykolar , luam si zdreantza dupa noi (strumfu viespar pentru necunoscatori ) si facem o mica reuniune a fratiei paharului cu scopul de a "citi cateva etichete" Suna bine? Seara la 6.30 plec la bucuresti....marti la munca....hai pe la 15.00 sa ne vedem, merge? :beer:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Asta e...ma cinstesti cu alta ocazie :beer:
[teposu] Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Fi sigur de asta :P :beer: Oricum te astept in guild :rofl1: Ops iar pagina mea :rofl1:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Pai il astept pe Tyk in pula mea sa imi raspunda pe joc.....sa ma bage..... #-o O sa vin eu intr-o zi peste ei, pe senior il golesc de bautura, pustimea o rezolv..... il pun pe Tavy sa fac lupte cu ei si plec cu verisoarele :cool2:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Neatza qqq :beer: Vreau si eu pants legendary daca stiti sau aveti qqq :beer: Noroc sanatate !
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 neatza all ! :beer:Bro ia zi-mi si mie te rog dak mai sunt in tarkan la spot sau am murit si sunt in oras :beer: P.S. Sunt la munk akm #-o
amilo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 salut hammerele. man, nu-s in joc mai intru si yo pe frm de la munk... :crybaby:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 salut hammerele. man, nu-s in joc mai intru si yo pe frm de la munk... :crybaby:hahahaha si eu la fel :) :beer:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat. Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW ultimul tip, scump ca naiba, si incearca sa-i deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund langa usa masinii. Cu picioarele desfacute si fara chilori, isi observa pasarica si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: - Din cauza ta am masina, din cauza ta am bijuterii, din cauza ta am barbatul pe care il vreau, din cauza ta am.... Deodata incepe sa faca pipi... si... dubios ii replica: - Nu, nu plange, mai, ca nu te cert!!!.. :>
amilo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat. Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW ultimul tip, scump ca naiba, si incearca sa-i deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund langa usa masinii. Cu picioarele desfacute si fara chilori, isi observa pasarica si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: - Din cauza ta am masina, din cauza ta am bijuterii, din cauza ta am barbatul pe care il vreau, din cauza ta am.... Deodata incepe sa faca pipi... si... dubios ii replica: - Nu, nu plange, mai, ca nu te cert!!!.. :>tare rau ! auzi... ii plange pasarica... =))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Eu nu promit nimic....eu...am doar un suflet vulgar....si un pahar murdar....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Neatza linkmaniacilor :dance: eu sunt deja online de 14 ore :)) bine...afk....in party cu o amica si cu clickerul si re off =)) si sper sa raman asa pana diseara cand ajung acasa :dance: Si tyk te astept sa ma ajuti sa dau rr, la inceputul luinii imi iau cateva zile liber si bag mare :right: Best regards :photo:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 May the good spirit of the young elephants living in Mozambique be with you all and keep you away from diarrhea and tape worms .Eat grapes with tomato , drink milk and beer and shine upon your tron .Power of ciocolax :hail:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ' date='Aug 19 2009, 20:13' post='4129635'] Iar esti stricat la stomac? :rofl1: intra la guilds la insanity sa vezi ce posturi am fct , penultima pagina...dar si altele...i love the wabbit :dance: