Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tykos

SOUTH

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

' date='Aug 13 2009, 18:22' post='4110241']

:rofl1:

Bring more ... !

Please asteapta you tarfa comunista with red steag de gat.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

E ora 4.20 si eu sunt pe MU :>

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Neatza tarfilicilor :dance:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

' date='Aug 14 2009, 15:06' post='4113523']

Jos comunismu !! sus dictatura ... sanatate la politia romana ca nu da carnetu la toti "cocanii" in materie de legislatie auto :rofl1:

Cocanii a?

Traiasca analfabetismul de mlastina cu partzuri pe sistem nervos....pe scurt traiasca Tzepu.... :photo: :right:

Best regards you A hole.... may a rino squirt your ass :>

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:reopened: :>

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:slap: :pokeye: :box::stinky::duel: :violent: :violent1: :starwars: :help:

Posted

Pentru ce sa imi bat capul sa scriu corect cand 80% din cei ce posteaza pe acest forum sunt in mare parte ceva gen "low IQ" wtf ... vrei sa scriu corect ? for what ? obosesc cerebelul pentru niste "animatoare" sub 15 anisori ? care au mana pitita in pantalon si se uita la filme cu strumfy (si nu , nu bat apropo la tavu care sigur face acelasi lucru in acest timp dar are o varsta un pic mai mare oricum nu se observa) , in concluzie trecem peste momentul critic si va spun : hammeru e bolnav psihic :rofl1:

App ce nick ai in joc hammarele ?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

' date='Aug 14 2009, 22:31' post='4115421']

Pentru ce sa imi bat capul sa scriu corect cand 80% din cei ce posteaza pe acest forum sunt in mare parte ceva gen "low IQ" wtf ... vrei sa scriu corect ? for what ? obosesc cerebelul pentru niste "animatoare" sub 15 anisori ? care au mana pitita in pantalon si se uita la filme cu strumfy (si nu , nu bat apropo la tavu care sigur face acelasi lucru in acest timp dar are o varsta un pic mai mare oricum nu se observa) , in concluzie trecem peste momentul critic si va spun : hammeru e bolnav psihic :rofl1:

App ce nick ai in joc hammarele ?

Whatever....you are missing the point...

Nick : Hammer , young and restless :photo:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Salutareeeeeeeeee :beer:

Am facut si eu questul si oficial sunt Soul Master :hello:

Si am si inprumutat de la Octaw niste aripi si acum trag tare sa fac level sa le port :>

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:dontknow:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

La multi ani zdreantza de parohie :beer:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

' date='Aug 15 2009, 23:01' post='4118397']

Ms frumos va astept la :beer:

Luni sunt in campina vezi cum faci sa ma scoti la o bere :D

Posted

Luni seara mergem ... vb si cu charlz vine si el iau si clanul tykolar , luam si zdreantza dupa noi (strumfu viespar pentru necunoscatori ) si facem o mica reuniune a fratiei paharului cu scopul de a "citi cateva etichete"

Suna bine?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...