Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tykos

SOUTH

Recommended Posts

Guest LiGhT_oF_Heaven
Posted

pana la urma ma primiti :>

Fara baza acum :beer:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

pana la urma ma primiti :>

Fara baza acum :beer:

Esti in Romania, crezi ca te primeste cineva fara o damigeana de vin, fara doua ratze , un picior de porc, doua trei verisoare bune ( vezi exemplul Tykos Klan) ??

Ia da niste detalii tehnice, ce rasa e char-ul tau, avere , etc :>

De cat timp joci, daca ai evoluat si pe alte servere....daca ai avere, masina ( dacia nu se pune ) , parinti, matusi, unchi sau alte rude la cules de portofele in tari prospere ( Italia, Spania, Franta, Pakistan sau Mozambic)

Esti heterosexual, bisexual, trisexual, hermafrodit sau ai fetisuri bizare?

Uneori te simti singur si abatut fara motiv ? ( daca da iti vom trimite o lama ruginita prin posta )

Iti este frica de intuneric?

Iti place sa chinui animale? ( exceptie scroafele gestante)

Faci funda la sireturi?

Detii singur sa in coproprietate cu altcineva casa de vacanta la malul muntelui, depozite de ceai de musetel, pudel alb, hoarda de gaini salbatice sau oua de strut?

Ai auzit vreodata de Tava?

Te simti excitat daca o elfa isi da jos setul? Dar un BK?

Te consideri un baiat cu valoare si invidiat de dusmani?

Asculti muzica "pe sistem turbo" ?

Te rog frumos sa iei in serios aceste intrebari daca doresti sa faci parte din lumea noastra bizara unde lucrurile normale nu se prea intampla.

In urma acestui test preliminar vei sustine un punctaj in urma caruia iti va fi admisa sau respinsa cererea de a face parte din guild.

Asteptam raspunsurile tale.

Best Regards ,

Hammer The Wizz,

P.R. Manager for South Guild

Posted

Mai prezint cateva stiluri:

Stilul Tykosheii : Aduci cateva din nenumaratele verisoare care le ai , chemi 2-3 amici ( Hammer nu trebuie sa lipseasca ) si organizezi un gang bang .

Stilul Octaw: Iti alegi un vecin si te lipesti de el ca ventuza. Satisfactie garantata, cu precizarea sa fugi de politie.

Stilul SoulKid: Il iei pe Hammer pe plaje pana devine verde atmosfera si freci p..a in timp ce razi de turisiti...cetateniloooorrrr

Stilul Tzeposu: Iti lasi barba mare sa nu mai iti vezi pasarica...sau cocoselul ( cercetatorii inca nu au stabilit ce se afla cu siguranta acolo) . Urmatorul pas este sa iti exciti sfarcurile cu tastatura privind la poze cu verisoarele Tykosheilor

Stilul Bunny : Repede , eficient si cu manusi de piele.

:beer: B)

salut si tie hammer :rofl1:

Guest LiGhT_oF_Heaven
Posted

Sunt Bk . in jur de lvl 100 . ( Nui problema , cresc repede ;)

Mai am un alt Caracter . AttacK lvl 340 .

Nick dupa 97d. Lord^BK

De cat timp joci, daca ai evoluat si pe alte servere....

Mu joc de 4 ani. Am mai jucat si pe driver ( nu fac reclama ca oricum la`u inchis )

Pe asta nu ai nimerito ...

Uneori te simti singur si abatut fara motiv ?

Nu sunt emo ...

Nu . Chiar imi place sa stau sg pe intuneric

Iti place sa chinui animale?

DAAAAAAAAAA . Mai ales cainii si pisicile :X

Faci funda la sireturi?

Logic .

Detii singur sa in coproprietate cu altcineva casa de vacanta la malul muntelui, depozite de ceai de musetel, pudel alb, hoarda de gaini salbatice sau oua de strut?

Neah !

Nu .

Nu. Ma simt excitat la intrebarile astea pe care mi leai pus si ma chinui sa iti raspund acum :))

Nu .

Asculti muzica "pe sistem turbo"

Depinde

Posted

Esti in Romania, crezi ca te primeste cineva fara o damigeana de vin, fara doua ratze , un picior de porc, doua trei verisoare bune ( vezi exemplul Tykos Klan) ??

Ia da niste detalii tehnice, ce rasa e char-ul tau, avere , etc :>

De cat timp joci, daca ai evoluat si pe alte servere....daca ai avere, masina ( dacia nu se pune ) , parinti, matusi, unchi sau alte rude la cules de portofele in tari prospere ( Italia, Spania, Franta, Pakistan sau Mozambic)

Uneori te simti singur si abatut fara motiv ? ( daca da iti vom trimite o lama ruginita prin posta )

Iti place sa chinui animale? ( exceptie scroafele gestante)

Faci funda la sireturi?

Asculti muzica "pe sistem turbo" ?

Te rog frumos sa iei in serios aceste intrebari daca doresti sa faci parte din lumea noastra bizara unde lucrurile normale nu se prea intampla.

In urma acestui test preliminar vei sustine un punctaj in urma caruia iti va fi admisa sau respinsa cererea de a face parte din guild.

Asteptam raspunsurile tale.

Best Regards ,

Hammer The Wizz,

P.R. Manager for South Guild

aoleu !!!!!nu mai pot de ras =)) =)) =)) =)) =))

iar stai pe wc ? =)) =)) =)) =))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sunt Bk . in jur de lvl 100 . ( Nui problema , cresc repede ;)

Mai am un alt Caracter . AttacK lvl 340 .

Nick dupa 97d. Lord^BK

De cat timp joci, daca ai evoluat si pe alte servere....

Mu joc de 4 ani. Am mai jucat si pe driver ( nu fac reclama ca oricum la`u inchis )

Pe asta nu ai nimerito ...

Uneori te simti singur si abatut fara motiv ?

Nu sunt emo ...

Nu . Chiar imi place sa stau sg pe intuneric

Iti place sa chinui animale?

DAAAAAAAAAA . Mai ales cainii si pisicile :X

Faci funda la sireturi?

Logic .

Neah !

Nu .

Nu. Ma simt excitat la intrebarile astea pe care mi leai pus si ma chinui sa iti raspund acum :))

Nu .

Asculti muzica "pe sistem turbo"

Depinde

Ai dat raspunsuri dubioase..... In primul rand la faza cu "Esti heterosexual, bisexual, trisexual, hermafrodit sau ai fetisuri bizare? Pe asta nu ai nimerito ..." WTF dude? Ce mai ramane....homosexual....nacrofil, pedofil, zoofil .... deja Tava e excitat :kar:

Apoi....chinui animale???? You monster :box: .... Noi suntem de la tzara ( South, doh ) si e logic sa traim in armonie cu animalele.....asadar cum sa te primim pe tine sa ne chinui animalele si sa ne ruinezi armonia de grup unit? :kar: :comp1:

Te excita vorbele mele si nu te excita o elfa cand da setul jos si isi expune formele lascive? Deci clar ai probleme.... :gun:

Nu ai auzit de Tava?????? Vrei sa faci parte din South insa nu cunosti legendele acestui Guild :naughty:

Si...asculti muzica pe sistem? :naughty: Ce vrei sa sustinem concerte la botezuri in Davias, sa ne strige lumea adeptii lu' Gutza? Prefer sa fiu adeptul lui Bivolaru si sa ma integrez prin tufele din Lore cu elfitzele....

Si nu in ultimul rand cea mai grava acuzatie.... TU FACI FUNDA LA SIRETURI? ARE YOU FUCKING NUTS? NU AI AFLAT CA PROVOACA CANCER LA PROSTATA ? DACA TE APLECI DUPA FUNDA CU TAVA IN SPATELE TAU????

Nush....decizie grea.....personal, m-ai dezamagit la acest test.....

Iti dau un rezultat de 8% din un maxim de 100%.....ai mai mult de 16 ani?

Guest LiGhT_oF_Heaven
Posted

ok ! mia facut placere ....

o portie buna de ras ...

cel putin :D am fost sincer :clap:

Ramane la decizia ta daca vrei sa ma primesti :D

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

ok ! mia facut placere ....

o portie buna de ras ...

cel putin :D am fost sincer :clap:

Ramane la decizia ta daca vrei sa ma primesti :D

Las la decizia Tykosheilor.....

Acum observ....craiova.... CIA dau bine...dar prea incep sa o arda comercial.....

Sa mai zic ca sunt caine? si alb-rosu nu prea merge cu alb-albastru :crazy:

Din punctul meu de vedere nu ma opun insa nici nu fac eforturi in privinta intrari tale in South, cum am mai spus, Bendu, you call the shots ....

Kindest regards,

Hammer

salut si tie hammer :rofl1:

Doar atat? :blink: :blink: :blink: :blink:

Nimic, nici macar un pupic mic, o invitatie la o salata de morcovi.... :sef:

Bestie fara inima.....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Bah care aveti minute pe romtelecom sa ii sun si eu pe Hanibalu' si ceilalti....... :crazy:

Posted

Ai dat raspunsuri dubioase..... In primul rand la faza cu "Esti heterosexual, bisexual, trisexual, hermafrodit sau ai fetisuri bizare? Pe asta nu ai nimerito ..." WTF dude? Ce mai ramane....homosexual....nacrofil, pedofil, zoofil .... deja Tava e excitat :kar:

Apoi....chinui animale???? You monster :box: .... Noi suntem de la tzara ( South, doh ) si e logic sa traim in armonie cu animalele.....asadar cum sa te primim pe tine sa ne chinui animalele si sa ne ruinezi armonia de grup unit? :kar: :comp1:

Te excita vorbele mele si nu te excita o elfa cand da setul jos si isi expune formele lascive? Deci clar ai probleme.... :gun:

Nu ai auzit de Tava?????? Vrei sa faci parte din South insa nu cunosti legendele acestui Guild :naughty:

Si...asculti muzica pe sistem? :naughty: Ce vrei sa sustinem concerte la botezuri in Davias, sa ne strige lumea adeptii lu' Gutza? Prefer sa fiu adeptul lui Bivolaru si sa ma integrez prin tufele din Lore cu elfitzele....

Si nu in ultimul rand cea mai grava acuzatie.... TU FACI FUNDA LA SIRETURI? ARE YOU FUCKING NUTS? NU AI AFLAT CA PROVOACA CANCER LA PROSTATA ? DACA TE APLECI DUPA FUNDA CU TAVA IN SPATELE TAU????

Nush....decizie grea.....personal, m-ai dezamagit la acest test.....

Iti dau un rezultat de 8% din un maxim de 100%.....ai mai mult de 16 ani?

=))

uimesti pe zi ce trece =))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:rofl1: daca as veni pe plaja pana la munca si as bea vreo 2-3 beri pe drum ar mai fi ceva :lol:

=))

uimesti pe zi ce trece =))

Uimiti-as mecla, pha diseara fa-ti timp sa ma cresti, da? :cool2:

Aseara nu am mai avut timp de nimic pentru ca m-am imbatat...... :>

L.E. Dc qq meu a ramas si citatul de la Tzepulian :blink:

Finally ,

Best regards

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Cumpar roaba.

Astept oferte si propuneri :>

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:blush2: (pute)

Iar ai dieta de fasole? :dooh:

Ma ustura ochii deja :DMAGE:

Guest .:Exiled:.
Posted

Up South Rullz

Big Respect for Tykos :D

Guest LiGhT_oF_Heaven
Posted

Pana la urma ma primiti sau nu :> Sunt de treaba sa vedeti :right:

Daca nu doream sa intru cu adevarat in guild numai postam si lasam atatea reply`uri

Te rog mult SouthBoy_Lucyo sa nu imi iei si postu` acesta in gluma...

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pana la urma ma primiti sau nu :> Sunt de treaba sa vedeti :right:

Daca nu doream sa intru cu adevarat in guild numai postam si lasam atatea reply`uri

Te rog mult SouthBoy_Lucyo sa nu imi iei si postu` acesta in gluma...

Dude , vorbeste cu Tykos.

Eu zic sa te luam , insa daca promiti ca nu mai chinui animale :photo:

Life's... green :banana2:

Neatza pitpalacilor :beer:

Guest LiGhT_oF_Heaven
Posted

promit . Nu o sa le mai chinui...

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Ba ce soarta are spurcata.....auzi frate....dupa anonimi de scotia pica , cu anonimi de irlanda ..... :banghead:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...