Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tykos

SOUTH

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sunt la munca....si abia am timp sa ma scarpin la oo

A simtit careva cutremurul??

App, unde e Octaw? Nutreste un reply sa ne dea pe spate? :clap:

Hai sa aveti o zi mirobolanta

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pentru care vreti pozitii si stiluri noi: :beer: :readthis:

1. Actul sexual “Fernando de la Caransebes” ? Femeia se apuca bine de urechi si se pompeaza la ea o ora la viteza in timp ce este dezmierdata pe un ton ferm cu apelativul “Sunt idolu? la femei”. In momentul ejacularii i se aduce la cunostiinta faptul ca ”Nu sunt gay!”

2. Pozitia Nikita ? Este o pozitie recomandata celor care practica sado-masochismul. Partenera isi apuca iubitul de testicole, ii aduce jigniri si-l complimenteaza cu doi pumni in ficat. Apoi alterneaza momentele de brutalitate cu cele de gingasie. Partenera poate in lua mana penisul pentru a-l complimenta: “Vai ce cap mare si rozaliu are domnu? Dan?”.

3. Stilul Andreea Marin : Partenera isi lasa iubitul sa ejaculeze inauntru dupa care ii sopteste tandru : “Surpriza! Nu mi-am luat anticonceptionalele?”

4. Pozitia Emil Boc ? Este aceea in care partenerul ofera sex oral iubitei stand amandoi in picioare?

5. Pozitia Gigi Becali ? Este o derivata a pozitiei capra si se numeste “oaia”. Se apuca partenera cu o mana in jurul soldului si se mulge bine pana la obtinerea unei satisfactii mioritice. Apoi se penetreaza si, in momentul eliberararii, partenerul va exclama : “Pac! Pac! Pac! pac! PAAAAAC! Ohhh? M-ai inteles?!”

6. Stilul Giovani Becali ? Inainte de actul sexual, femeia trebuie scuipata pentru o mai buna lubrifiere?

7. Stilul Mihaela Radulescu ? Trebuie avut grija? Partenerul este foarte fragil. Totul se petrece cu o tandrete usor materna spre a nu-l speria. Dupa consumarea actului, partenerul trebuie leganat si asezat la loc in patutul lui?

8. Pozitia Irinel Columbeanu. Supra-numita si pozitia 0. Pentru ca nu se obtine erectia, partenera este dezmierdata verbal si material. Mangaierile si sexul oral este indicat. Apoi, se cheama soferul.

9. Stilul Traian Basescu. Barbatul isi face curaj cu o sticla de vodca si apoi isi aseaza partenera pe biroul acesteia si o satisface in timp ce foloseste dirty-talking : “Tiganca imputita”, “Gaozaro” etc

10. Pozitia Mircea Solcanu ? Partenera este intinsa pe o parte, cu picioarele usor departate iar partenerul o patrunde asezat in spate si cu trupurile bine lipite. Asta dupa ce, in prealabil, se stabileste cine este partenerul si cine partenera?La naiba!

:right:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Mai prezint cateva stiluri:

Stilul Tykosheii : Aduci cateva din nenumaratele verisoare care le ai , chemi 2-3 amici ( Hammer nu trebuie sa lipseasca ) si organizezi un gang bang .

Stilul Octaw: Iti alegi un vecin si te lipesti de el ca ventuza. Satisfactie garantata, cu precizarea sa fugi de politie.

Stilul SoulKid: Il iei pe Hammer pe plaje pana devine verde atmosfera si freci p..a in timp ce razi de turisiti...cetateniloooorrrr

Stilul Tzeposu: Iti lasi barba mare sa nu mai iti vezi pasarica...sau cocoselul ( cercetatorii inca nu au stabilit ce se afla cu siguranta acolo) . Urmatorul pas este sa iti exciti sfarcurile cu tastatura privind la poze cu verisoarele Tykosheilor

Stilul Bunny : Repede , eficient si cu manusi de piele.

:beer: B)

Posted

Stilul Tykosheii : Aduci cateva din nenumaratele verisoare care le ai , chemi 2-3 amici ( Hammer nu trebuie sa lipseasca ) si organizezi un gang bang .

Stilul Octaw: Iti alegi un vecin si te lipesti de el ca ventuza. Satisfactie garantata, cu precizarea sa fugi de politie.

Stilul SoulKid: Il iei pe Hammer pe plaje pana devine verde atmosfera si freci p..a in timp ce razi de turisiti...cetateniloooorrrr

Stilul Tzeposu: Iti lasi barba mare sa nu mai iti vezi pasarica...sau cocoselul ( cercetatorii inca nu au stabilit ce se afla cu siguranta acolo) . Urmatorul pas este sa iti exciti sfarcurile cu tastatura privind la poze cu verisoarele Tykosheilor

panarama esti ma :coffee:

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Guest Silphy
Posted

=))))))))))))))))0

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Copilashi, m-am gandit ce m-am gandit si crek diseara dau un format la pc si pe la 11 intru pe mu. Bendule tu esti GM?

Daca da stai diseara pe mess sa mai vb sa imi dai si mie vant la lvl.

:beer:

Dak ma reapuc sa vezi caterink :cool2: :crazy:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Povestea unei mari iubiri

Totul incepe intr-o zi caniculara de iarna,cand,baietelul firav,cu aspect de omuletz gopo a devenit ceea ce este cu adevarat in interior,o fetitza speriata si confuza.Asa cum v-ati dat seama eroulina acestei povestiri este nimeni alta decat Tava....sau Tavalina asa kum ii place sa-i zika lumea.......

Este ora 4 si cva,iar Tavalina abia vine de la munk....isi scoate sconcsii din picioare si imediat ii dau lacrimile....il ustura rau ochii....iese afara....trage aer puternik in piept si revine.......isi pune o farfurie de bere si un pahar cu apa si se aseaza la calc......ahhhh....mu,ultima frontiera,spatiul ce delimiteaza teritoriul lui de mare wizz al santzului de cel al mare cantaretz de gara......cand....cosmar....laggg cu carutza.....in ochisorii lui mici de pasare alergata de caini apare o lacrima..."si eu ce fac acumaaaaaa" comp26.gif totusi dupa 3-4 d/c-uri continua.....makar sa mai vb cu lumea....si citeste ce scriu jmecherii pe guild....cand deodata este atras de stilul suav si romantik de a scrie al celui mai jupan de akolo.....e captivat de finele cuvinte precum"tarfe comuniste" sau "hhhiiiii phaiii guildaaa".....Tavalinei nu ii vine sa creada.....tremura carnea pe el de emotzi......ar sta sa citeasca ore in sir....dar din pakate a avut un moment de scapare,si cativa stropi i se prelingeau akum pe picior,lasand fine dare maronii......dupa 5 minute revine....coplesit de emotie si cu un tampon preventiv infipt in anus k sa nu mai aiba parte de incidente se apuka q mainile lui micutze de ornitorinc sa scrie.."sarumana tuturor"..."pls pot sa scriu si eu".....marelui wizz Hammer i se face mila de cuvintele de guster sufocat pe care le scrie Tavalina si-i zice...."da pha tarfa bleaga,ai voie".....Tavalina citeste si plange de emotzi......apoi tasteaza"nenea Hammerel,poti sa vi la o bere"...raspunsul vine inevitabi: "da pha zdreantza"........and this is the beggining of a beautiful lord-sclave relacion.......au urmat multe nopti magice pt Tavalina....multe baruri din care au fost dati afara impreuna....si in inima lui mika de nazist incepea sa se creeze cva...cva ce nu a mai simtit niciodata......acel cva era dragoste........

Insa crudul destin avea cva rezervat pt Tavalina......marele lui stapan avea sa plece....undeva departe.....undeva pe taramul fructelor de vara.......degeaba a plans si s-a rugat in genuchi crybaby2.gif .....Hammer nu s-a intors din drumul lui......Tavalina ii trimitea mesaje pe mobil,ii compunea poezii....dar degeaba......il pierduse.......degeaba a incercat sa astupe gaura lasata de Hammer cu alti......nu a reusit....pentru k era o gaura mare....a incercat sa o astupe corbul dar dadea in gol......baga cate 5 tampoane acum k sa nu faca "hooouuuffffff" in pants......pana la urma a bagat 3 dopuri de sampanie impinse cu fortza....dar degeaba,...nu era la fel......

Saptamanile treceau nemiloase cu Tavalina.....lasase si mu.....statea si manca bere.....facea orice sa uite dar nu putea....golul era prea mare......cine il mai dirija pe el spre santz...cine il mai invatza de bine cu indemnuri "lasa dreq pha banii,hai sa bem" ......simtze k nu mai poate....ajuns la capatul puterilor isi lasa parul lung si da 3-4 anuntzuri pe site-urile de homalai......insa degeaba....singurul interesat paru k a fost o mikutza pasare de noapte pe numele ei Asfaltina Murdoc....insa era o distanta prea mare intre ei....asa k se multumeau q telefoane....vorbeau la telefon si gemeau q dopu-n ochi pana pikau latzi......

Lunile trecura si Tavalina primi o veste de necrezut.....marele wizz se intorcea pe plaiurile de basina unde au petrecut atatea lucruri minunate.....neuitatele vanatori de vulpi.....incredibilele povesti intre pisica lui tyk si Corbinhio Corbelus......ahhh...ce vremuri......si ceea ce a urmat l-a markat pe Tavalina atat de mult inkat dupa o luna s-a hotarat sa-i zika lui Hammer ceea ce simte......l-a chemat la el......i-a pus o cana de zeama de varza(anul 1982) si i-a zis printre lacrimi si muci...."Te iubesc stapane...te iubesc mult......te rog lasa-ma sa fiu sclavul si sotzi ta....uite ce par lung am....

Vom fi ca Igor si Dracula...

Daca vrei eu sug si ....

Pt tine eu multe indur

Si cu toti ma pfo.Ot in c*r

Pt tine fac orice

K am trup de soarece

Gaurica de furnica

Stramta si inghesuita

Asteapta cu nerabdare

USB-ul tau cel mare

Pana simt k face prrrrrr

Si ma jur k tot indur

K nu plang si tin in mine

Din iubire pentru tine....."

La auzul acestor vorbe Hammerel ia sticla de zeama de varza,o sparge in capul Tavalinei kar.gif si sare pe geam...incearca sa fuga.....si reuseste......dus a fost.....akum nimeni nu mai stye de el.....sunt zvonuri k e undeva pe o insula in Pacific cu Elvis si Rebelina Jolie photo.gif

Acum despre Tavalina nu se mai stye mare lucru.....a avut cateva relatzii nereusite...ultima dintre ele cu marele duce al flotarii pe numele lui "fucking rabbit"...insa nu a mers.....isi mai gaseste refugiul doar cand se refugieaza cateva dopuri de sampanie in el.....saracul om trist.....

Aceasta este o poveste reala si foarte trista....va rog sa nu radeti....starea lui emotionala de ornitorinc congelat este precara....dopurile de sampanie stranse de-a lungul anilor in el pot exploda si pot rade de pe fatza pamantului mikutza si feerica asezare plina de santzuri pe numele ei Poiana DC

To be continued......

Mai tineti pha tarfe comuniste minte? Ce vremuri? Unde e Tava, unde e Murdoaca, Fucking Wabbitu'..... and so on.....

Posted

ce cuvinte ai in tine maaaaaaaaaaaaa :rofl2: :rofl2: :rofl2:

cand vede viaspa ce ai pus aici incepe sa planga =)) =))

prea tare :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Guest LiGhT_oF_Heaven
Posted

Salut :D

Cum as putea sa ma alatur si eu voua ? As dorii sa intru si eu in guild.. Nu cred ca aici se fac recrutarile / sau daca se mai fac , dar nu stiu nici un site al guildei ..

Sunt de treaba si joc ff mult :)

Nick : LariaN

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Salut :D

Cum as putea sa ma alatur si eu voua ? As dorii sa intru si eu in guild.. Nu cred ca aici se fac recrutarile / sau daca se mai fac , dar nu stiu nici un site al guildei ..

Sunt de treaba si joc ff mult :)

Nick : LariaN

Daca vrei sa faci parte din acest guild va trebui sa indeplinesti urmatoarele cerinte:

1. Sa trimiti marelui wizz Hammer o sticla de vin rosu aferent regiunii in care locuiesti.

2. Sa trimiti marelui wizz Hammer bani de un drum la Amsterdam sa ma reincarc cu ceva de pe o pasune si sa ma duc la curve.

3. Ne trimiti o poza cu tine rupt de beat. Daca nu ai ... e grav, nu primim oameni kre nu beau in guild.

O zi buna.

BTW , where the fuck is Tava? Alice, who the fuck is Tava !

Craciun fericit , Happy Easter , Mazel Tov

Guest Silphy
Posted

Daca vrei sa faci parte din acest guild va trebui sa indeplinesti urmatoarele cerinte:

1. Sa trimiti marelui wizz Hammer o sticla de vin rosu aferent regiunii in care locuiesti.

2. Sa trimiti marelui wizz Hammer bani de un drum la Amsterdam sa ma reincarc cu ceva de pe o pasune si sa ma duc la curve.

3. Ne trimiti o poza cu tine rupt de beat. Daca nu ai ... e grav, nu primim oameni kre nu beau in guild.

O zi buna.

BTW , where the fuck is Tava? Alice, who the fuck is Tava !

Craciun fericit , Happy Easter , Mazel Tov

=)))

Guest LiGhT_oF_Heaven
Posted

Marele wizz Hammer Fiind cine ? ca sa ma duc la tzara sa iau vin , sa caut poze cu mine beat prin pc , si sa aflu kt e biletu de avion Bucuresti - Amsterdam +bani de curve

:P

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Marele wizz Hammer Fiind cine ? ca sa ma duc la tzara sa iau vin , sa caut poze cu mine beat prin pc , si sa aflu kt e biletu de avion Bucuresti - Amsterdam +bani de curve

:P

Pai ce sa zic, da-mi voie sa ma prezint " Marele wizz Hammer" :tiphat:

Te rog, stai linistit, nu e nevoie sa :hail: . De unde de la tara? Vin din ce regiune? :crazy:

Dupa ce imi trimiti vinul poti sa imi spui Hammerel :beer:

Drumul la Amsterdam e optional , cu, conditia sa tunzi o pasune pe aici si sa imi trimiti doua studente de la Chisinau acasa.

The pictures are still mandatory !

Kindest regards,

Public relations manager for South Guild,

O great one,

Hammer The Wizz

Posted

Hammereeeeeeeeeeee !!!!! mor de ras de vreo 10 posturi d-ale tale !!!!!!!!!!!! bah baiatuleeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

sa mor de nu faci bani kklau la un stand-up ! ggg cu posturile ca ne scoti din monotonie :hail:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Tatutule eu ce kkt ma zbat pe aici pe la Buc....sa reusesc sa ma bag cu cineva la un comedy stand-up....insa greu in Romania....

Daca vrei sa vezi alte funny stuff....du-te la arhiva.....si rasfoieste primele 70 de pagini la Guilds>>South....

Ce vremuri :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...