Mordekay Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 o sa va onorez si eu cu prezenta de prin weekendul asta knd ajung aks ;)....intre tp pregatesc hack-urile =))....
bendutzu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Daca joci weekendul asta il intreci pe teposu =))
Alin Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Fie ca lumina din noaptea de Inviere sa va aduca in suflete multa sanatate si fericire,caldura sufleteasca si fie ca tot ceea ce v-ati dorit sa vi se indeplineasca.Paste Fericit tuturor,sa ne auzim cu bine! Doamne Ajuta.
Cafeniul Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Buna dimineata Paste fericit tuturor de pe link, (dar mai ales aliantei south), sper sa va realizati idealurile (de pe anu' curent) si tot ceea ce doriti sa vi se indeplineasca. Cu respect, Cafeniul
Ma[R]iO Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hristos a inviat :) si sarbatori fericite celor din SOUTH si din alianta
Cafeniul Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ma miram eu de ce nu raspundea :)) sti ca ne-am inteles bine noi :), aaa dar spunei sa nu uite ca imi datorezi 10 bless :)) alea de la combinatia aia reusita ca eu ti-am purtat noroc :)) etc.
Cafeniul Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sa deschis firma Borfasu Import Export S.A (sau ma rog i-am deschis firma). Va garantam seriozitate in toate actiuniile noastre, itemele sunt de la mama lor asa ca nu veti avea probleme cu ele nici o data. Pentru cea mai buna marfa apelati cu incredere la Borfasu Export Import S.A. Momentan ceilalti asociati sunt confidentiali si doar Borfasu este public. Facem si gesturi de caritate (intre noi cei care se ocupa de firma) :)). Asa ca apelati cu incredere la Borfasu ! NEW: Acum si fara factura ! :)) NEW: Puteti sa bagati si iteme pe combinatie daca nu aveti client cui sa i le vindeti !
Guest eSeNTe Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 nu esti sanatos :))) ... very nice ... restecpt! :cool2:
Cafeniul Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Stiu ca nu sunt sanatos :PStrike mai pe intelesu' tuturor face rost de iteme, eu i-am zis ceva si in maxim 30 de min mi-a facut rost de fiecare data, si m-am gandit sa ii deschid firma ( el nici nu cred ca stie fiind afk acuma), in sensu ca se pricepe la trade-uri, ieri mereu pleca de pe spot ca avea nu stiu ce trade-uri de facut. Restu e aberatie + plictiseala cu fara factura, combinatie etc.E ca un fel de al lauda ca mi-a dat gs shield moka :)) si nu stiam cum sa fac da ma rog :PEDIT: ma gandeam sa infiintam si o firma de turism dar e discutabil Borfasu Travel S.A. curse celebre precum: icarus-> davias l1,2,..7-> l1 t1,2-> safe zone..............................afk-banat :)) sau mai stim noiVa vom tine la curent :PNEW primi 100 merg gratis !