Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tykos

SOUTH

Recommended Posts

Posted

Stiu ca nu ma credeti dar problema cu serverul e din cauza lu teposu. Cineva de sus nu-l lasa sa dea resetu. {^_^}

Guest TheMinusMk
Posted

Ce semnatura smechera am!

am deschis pagina!

Guest TheMinusMk
Posted

Este sv inchis?

Posted

Hahahah =)) chiar ca :)) :rofl2:

Hai sa bem :beer:

Filiala betivilor campina cu sediu la unghioasa strada tykoselor nr 69 va invita la o intalnire kitroasa cu subiect de dezbatere: "cea mai buna prietena a barbatului : berea "

Organizatori : Asociatia non-profit unghie-tykos , de asemenea ii puteti vizita si la :www.suntkitros.ro sau la e-mail : tavytzu-nambani@saracie.ro

Va multumi !

Posted

' date='Jul 31 2009, 23:16' post='4069724']

Hahahah =)) chiar ca :)) :rofl2:

Hai sa bem :beer:

Filiala betivilor campina cu sediu la unghioasa strada tykoselor nr 69 va invita la o intalnire kitroasa cu subiect de dezbatere: "cea mai buna prietena a barbatului : berea "

Organizatori : Asociatia non-profit unghie-tykos , de asemenea ii puteti vizita si la :www.suntkitros.ro sau la e-mail : tavytzu-nambani@saracie.ro

Va multumi !

tare :rofl1:

ps: eu ma bag la somn ca nu mai da astia drumu la serv...tre sa de roll back...pui mei

Posted

nu ma mai culc ca mi-am gasit visinata si ma apuc de baut :))

ps: cauta din alea vechi si copiazale sa mai radem ca nu mai stiu unde sunt...din perlele mele a lu` corbu si hammer...

Triologia sticlelor:)))

Guest TheMinusMk
Posted

da da Noapte bun ma bag la somn nare rost sa mai stau.

Guest Silphy
Posted

hai noroc... teapa poate ajung prin campina vreo 2 3 zile :)) te pun sa dai de beut

muahhaha :)))

Posted

Bha frate dar toti vreti sa va dau de baut ?

Ia veniti si voi si datine voi noua de baut ca tavy ete isi face incalzirea incearca sa redevina ceea ce a fost

De cand si'a luat femeie tavy a tradat fratia paharului lasandusi camarazi la greu sa se descurce singuri si sa rezolve misterele si dilema bauturii ... un mare erou pierea odata cu viaspa, ce pacat , ce pierdere pentru fratie :bye2:

:rofl2: :rofl1: :rofl2:

Neatza :D

Posted

' date='Aug 1 2009, 08:35' post='4070408']

Bha frate dar toti vreti sa va dau de baut ?

Ia veniti si voi si datine voi noua de baut ca tavy ete isi face incalzirea incearca sa redevina ceea ce a fost

De cand si'a luat femeie tavy a tradat fratia paharului lasandusi camarazi la greu sa se descurce singuri si sa rezolve misterele si dilema bauturii ... un mare erou pierea odata cu viaspa, ce pacat , ce pierdere pentru fratie :bye2:

:rofl2: :rofl1: :rofl2:

Neatza :D

i`l be back :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...