Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tykos

SOUTH

Recommended Posts

Posted

na`u fost speculati sa conectat unu pe cont lui si ala dupase sau cva de genu dar nu poti dovedi asta la gm..

vam zis nu dati cont la nimeni..vil poate fura,goli de iteme baga suspend..si chiar sa dupeze pe contu lui si intrand pe al vostru sa luati si voi ss..

in rest.. :bananadance2:

Guest smiley_real92
Posted

#sale

am intrat sa anunt ca voi avea o perioada de inactivitate,sper ca nu mult..cu toate ca as vrea asta :)) bft la c vreti voi.

Posted

lasa ma duble vorba lu arch nu cred ca dau pe speculatii...in fine ati vazut reevaluarea lu Garrone:))

se pupa admini astia unu pe altu...ala ff** serveru si astia nu stiu cum sa-i scoata ss..

Posted

lasa ma duble vorba lu arch nu cred ca dau pe speculatii...in fine ati vazut reevaluarea lu Garrone:))

se pupa admini astia unu pe altu...ala ff** serveru si astia nu stiu cum sa-i scoata ss..

=)) ce sa zic a dupat 99+filtru si gata au facut mare prostie ca la`u mai lasat sa joace..sa nu mai zic ca multi merita a 2 sansa dar el sigur nu :)) se vede ce caracter are nu trb sa spun eu =))

Posted

stiu..si cica nu vrem sa filtram clase de ip ca o patesc si alti..si asta asa e dar nu sa se dea pentru...faci dupe 99 a doua oara filtru..garone la gesturile lui e clar ca nare ce cauta si un filtru nu iar strica :D

sa lasam politica externa ce faceti? :))

cinei number 1 aud? :)) :trophy:

Guest DubLeCriMe
Posted

hello :unsure:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...