Guest smiley_real92 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 iti asteptam parerea maineabout dinamo :-? daca nu ea campionatu totu e bine si frumos :)sunt fan steaua :) nu fan Becali doar fan steaua :))
Guest smiley_real92 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 stai ma,da blocked aiurea? poate fi de la tine problema,iti spun pentru ca am patit si eu exact asa.Si cu parola si cu contul.-ba zicea parola incorecta-ba zicea cont blocatSi de la alt pc mergea,pana la urma si-a dat drumul...vezi si u ,zi cuiva sa intre pe contul tau de pe alt calculator xD ..nu are cum daca nu ai facut nimic . :)
born2be1 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 eu nu mai jok ciao baietzi ce faci ma? :angry1: Ce ai patit?
cyborg_home Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 baa DUBLE ...vrei sa vin la tn...vb cu admini sa verifice logurile de pe ce ip s-au facut dupe-urile..ca asa cv nu se poate.si u archangel ce drq ai ma si tu :)) vine vara se lasa lumea de mu :))
cyborg_home Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ellow Mayhem..hai ello si pt spameri din guild :))
Guest DubLeCriMe Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 kkt ce nasol e sa ai bk 1rr si acum sa te trezesti cu contul blocat ne dupand nimik :|noul BK are nicku DobLeCrime :D