Alin Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 paste fericit si tot ce va doriti alaturi de cei dragi! :beer:
thoricik Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Hristos a inviat!Un Paste fericit tuturor, sfanta lumina a invierii sa va calauzeasca drumul in viata, sa va fereasca de griji si necazuri si sa va lumineze sufletele.
syro Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 neatza !! hammere pe cand nunta?:D clanul tykos ce mai ziceti? hai noroc cu o bere rece :beer:
syro Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 huaaaaaaaaaaa de o saptamana nici un replay? :(( lenesi mari ati mai ajuns :P hai noroc :beer:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 neatza !! hammere pe cand nunta?:D clanul tykos ce mai ziceti? hai noroc cu o bere rece :beer: eheee... poate vrei sa zici botez. [kimmy] here.
syro Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 neatza !! hammere pe cand nunta?:D clanul tykos ce mai ziceti? hai noroc cu o bere rece :beer: eheee... poate vrei sa zici botez. [kimmy] here. opaaaa.. e gravid ? =)) din poza cam asa pare :)) poate faceti botezul si nu ma chemati ;) app iubiti-va mult :> am ciordit si eu o pagina :nanana:
Mr.Doru Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 neatza !! hammere pe cand nunta?:D clanul tykos ce mai ziceti? hai noroc cu o bere rece :beer: eheee... poate vrei sa zici botez. [kimmy] here. opaaaa.. e gravid ? =)) din poza cam asa pare :)) poate faceti botezul si nu ma chemati ;) app iubiti-va mult :> am ciordit si eu o pagina :nanana: salutare radule cmf nu am mai vb de un car de ani... :tiphat:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Cum recunosti o viaspa singura? Se reapuca de mu :)) Cf mah eroare genetica? Mai traiesti? Zilele astea poate iti fac o vizita, zdreanta dreq ce esti :)
TaZ-ManIaku Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Cum recunosti o viaspa singura? Se reapuca de mu :)) Cf mah eroare genetica? Mai traiesti? Zilele astea poate iti fac o vizita, zdreanta dreq ce esti :) :))) TRaim fa ce sa facem :)) Bem ceva? :>
bendutzu Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 el si cand bea apa se gandeste ca bea vodka :))
Mordekay Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 sa nu imi ziceti ca inca jucati MU :) party pls...QQqqqqqqqq