[kimmy] Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 siiiii.... siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Si nu stiu ca de special o fi sufletul meu,cat de mareata o fi inima mea,dar simnt atat de intens cat sunt de pline de comori,comori rasarite datorita tie ...]
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Vreau sa alerg pana la tine , sa stiu ca imi explodeaza plamanii insa cand ajung sa te pot strange in brate si sa iti spun....TE IUBESC....si de ar fi sa fie ultimul lucru pe care il fac, as pieri fericit....
[kimmy] Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Banc: suna unu la politie : Ajuuuutor sunt in masina si mi-au furat tooot si volan si pedale tot tot tot.Inchide telefonul si peste 2 minute suna din nou: ma scuzati m-am asezat pe bancheta din spate :rofl1: " Ce destepti e barbati" :blink: my pageee
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ' date='08 January 2011 - 20:22' timestamp='1294510951' post='5574085'] Banc: suna unu la politie : Ajuuuutor sunt in masina si mi-au furat tooot si volan si pedale tot tot tot.Inchide telefonul si peste 2 minute suna din nou: ma scuzati m-am asezat pe bancheta din spate :rofl1: " Ce destepti e barbati" :blink: my pageee Tu nici macar nu ajungi la pedale, te incurci in ele :-j Asa ca ciocul mic ;;)
[kimmy] Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tu nici macar nu ajungi la pedale, te incurci in ele :-j Asa ca ciocul mic ;;) dadadada , daca era deni in viata te contrazicea -_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Te vad eu cand mergem la campina, cand te pun la volan sa vad ce sti :>:>:>:>
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 mac mac tu.... ti-am zis... sa te vad la volan :D