Cafeniul Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Oricand cafeniule :P Cel mai rau din alli Die4Me |==|>>>>>>>>>> da rau cu palosuM-am gandit sa scriem south din oameni, mai mic (sa incapa intr-un ecran). Dupa calculele mele (la rece) ar fi nevoie de circa 60-70 de pers. Sau sa scrie pe litere south si ar fi nevoie de circa 30 de persoane (pentru o litera, dar facem o litera, dupa alta etc.). Daca facem cate o litera va fi pe tot ecranul.Oricum vreau sa filmeze cineva si "cum am facut acele litere" dar si ceea ce iese la sfarsit. Eventual sa fim "buffati" cu def, sa fim cu toti cu verde :P (martieni :)) ). O alta idee ar mai fi south scris si la un "start" toata lumea sa dea cu ceva vizibil, bk-ul cu life, sm-ul cu nova,dl cu skilul de la cal (daca are), la elf nu m-am gandit. :right: . Idei am ca sunt creativ doar B) (si multe alte idei, doar sa vrem sa ne strangem o data mai multi).Putem inregistra si pk-uri, faze de 3 pe unu si etc. Dar mai mult as vrea sa punem accentul pe creativitate si nu pvp-uri/pk-uri etc. NTZ :bananadance2:
acelasi_bandit Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 mi`am gasit spot aida is bos :) :bananadance2: