Winnnner Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 hai noroc :tiphat: roby ce.ti face pitica? :photo: rade toata ziua si face mishtoo de niste parinti neajutorati cu limbajul ei de chinez :(( :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: tre sa mai pun ceva poze nush cand am timp :))) azi implinesc 4 luni :wub:
Guest SouthGirl_Bebecita Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Bebe .... facem si noi unul? :))) tu chiar esti nebun :)) ...si totusi sa fie baiat,cu ochi caprui,niste falcute simpatice,grasun :wub:
corioneMG Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 trebuie sa-l iau pe bendu la post..sa fiu sub bebe :wub:
Pattytzi Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 roby...pune poze sa o mai vedem :D nepotica mea face saptamana viitoare 1 an :X sa.ti traiasca zanutza ta :kiss:
Winnnner Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 roby...pune poze sa o mai vedem :D nepotica mea face saptamana viitoare 1 an :X sa.ti traiasca zanutza ta :kiss: sa-ti traiasca, hai ca pun.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Intr-o mare de priviri ce tasnesc rautate Continui sa cauti calmul campiilor verzi Sa-ti doresti sa gasesti in drum bunatate In labirintul iubirii o iesire sa vezi Nu o cunosti dar o cauti , nu o vezi Dar o simti , Vrei sa-i alinti dimineata Sa te minta frumos iar tu sa o crezi Sa uiti de trecut , cu ea incepi viata E genul de fata la care visezi , si tu Si eu, si multi altii ca noi , un ideal Construit in suflet , lovind ca un val Cand o intalnim , te-am aflat...esti tu Iti simt aroma sufletului ce straluceste Iti simt mireasma glasului, ma ameteste Simt fiecare cuvant, ochii mei te fixeaza Un gand imi spune alert "trezeste-te" Iar altul narcotic sopteste "viseaza" O privire de copila , un zambet de femeie Un gand de adolescenta , suflet de fetita O privesti , e de ajuns atat, o scanteie Sa-ti doresti , sa-i arati, sa fie dorita Asemeni unei petale de floare , rasfatata De razele soarelui sa o faci sa se simta Sa fi calmul diminetii de vara de va fi La ea in suflet furtuna , tu-i vei sopti Tinand-o de mana, ca-i cea mai frumoasa Va straluci iar soarele gelos pe ea va ofta O vei iubi , din bratele tale n-o vei lasa Si veti trai o poveste, va fi doar a voastra Zi de zi o sa scrieti , cu iubire , pasiune Cu rele, cu bune , precum marea albastra Furtuna si calm ,un vis real sau poate minune Nu va conta , si chiar de e greu vei lasa De la tine , n-o sa vrei sa patezi rasaritul Din sufletul ce tremura cand vede asfintitul Probabil zambesti acum , visul ce te poarta Departe de lume, pe aripi de foc nu vrei Sa-l opresti...nu-l opri! Lumea este a ta Te asteapta ,doar spune-mi din sute de chei Pe care s-aleg sa deschid lacatul ce inchide Poarta catre imparatia sufletului , te-ascult De vrei sa imi colorezi soptit pe un gand Si sa nu uiti nicicand... totul va fi bine...
Guest SouthGirl_Bebecita Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Intr-o mare de priviri ce tasnesc rautate Continui sa cauti calmul campiilor verzi Sa-ti doresti sa gasesti in drum bunatate In labirintul iubirii o iesire sa vezi Nu o cunosti dar o cauti , nu o vezi Dar o simti , Vrei sa-i alinti dimineata Sa te minta frumos iar tu sa o crezi Sa uiti de trecut , cu ea incepi viata E genul de fata la care visezi , si tu Si eu, si multi altii ca noi , un ideal Construit in suflet , lovind ca un val Cand o intalnim , te-am aflat...esti tu Iti simt aroma sufletului ce straluceste Iti simt mireasma glasului, ma ameteste Simt fiecare cuvant, ochii mei te fixeaza Un gand imi spune alert "trezeste-te" Iar altul narcotic sopteste "viseaza" O privire de copila , un zambet de femeie Un gand de adolescenta , suflet de fetita O privesti , e de ajuns atat, o scanteie Sa-ti doresti , sa-i arati, sa fie dorita Asemeni unei petale de floare , rasfatata De razele soarelui sa o faci sa se simta Sa fi calmul diminetii de vara de va fi La ea in suflet furtuna , tu-i vei sopti Tinand-o de mana, ca-i cea mai frumoasa Va straluci iar soarele gelos pe ea va ofta O vei iubi , din bratele tale n-o vei lasa Si veti trai o poveste, va fi doar a voastra Zi de zi o sa scrieti , cu iubire , pasiune Cu rele, cu bune , precum marea albastra Furtuna si calm ,un vis real sau poate minune Nu va conta , si chiar de e greu vei lasa De la tine , n-o sa vrei sa patezi rasaritul Din sufletul ce tremura cand vede asfintitul Probabil zambesti acum , visul ce te poarta Departe de lume, pe aripi de foc nu vrei Sa-l opresti...nu-l opri! Lumea este a ta Te asteapta ,doar spune-mi din sute de chei Pe care s-aleg sa deschid lacatul ce inchide Poarta catre imparatia sufletului , te-ascult De vrei sa imi colorezi soptit pe un gand Si sa nu uiti nicicand... totul va fi bine... Bebe :wub: vai bebe nu stiu ce sa zic :wub: nu ma asteptam :-* m-ai lasat fara cuvinte :blush2:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Iar ne-a prins Patty in poza :D
Hammerel Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ai iesit bine pentru ca erai langa mine -_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 da bebe ,aici sunt Just want to say Hello
Guest SouthGirl_Bebecita Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Just want to say Hello vrei bataie?