Pattytzi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 poate sunt minori...heyyyyyyyyyyyy ,,,,imi faceti pofta ...mancavar dragostea voastra :D
syro Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 neata copii!!! ce mai ziceti voi? vad ca s-a nascut o poveste de amor pe aici intre Hammerel si cory ;) sa va iubiti mult :D am fost foarte ocupat in ultima vrem, poate reusesc sa-mi fac timp sa mai intru si eu :D Bafta ppl !!!
Pattytzi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 elow syro da ce mai faci? cum e vremea in Timis? :D
Tykos Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 hello all!syro te asteptat sa mai intri si tu in joc :),cat despre ideea cu gratarul nu e o idee rea dar nush dak sunt liber..dar oricum dak vi acasa luci treci pe la noi sa vb :beer:
Guest SouthGirl_Bebecita Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 poate sunt minori...heyyyyyyyyyyyy ,,,,imi faceti pofta ...mancavar dragostea voastra :D :wub: neata copii!!! ce mai ziceti voi? vad ca s-a nascut o poveste de amor pe aici intre Hammerel si cory ;) sa va iubiti mult :D am fost foarte ocupat in ultima vrem, poate reusesc sa-mi fac timp sa mai intru si eu :D Bafta ppl !!! ne iubim,ne iubim :D cel putin partea mea -_- @hello :-* Bebe :wub:
Pattytzi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 cori poate ca din partea ta e atat de mare..ca partea lui nu mai conteaza :))
bendutzu Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 o seara buna sa aveti :beer: nu am mai intrat pe aici de vreo 15 ani :P frumoasa telenovela :D :wub:
Guest SouthGirl_Bebecita Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 cori poate ca din partea ta e atat de mare..ca partea lui nu mai conteaza :)) neee dar nu vrea el sa-mi zica :D o seara buna sa aveti :beer: nu am mai intrat pe aici de vreo 15 ani :P frumoasa telenovela :D :wub: am auzit ca ai ras de user ul meu :)) @dar dar...tinand cont ca acum ceva timp cand auzeam de acest tip hammer ma gandeam... inca un zeu :-j si acum :wub:
Hammerel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Asa asa, a mai inviat lumea pe aici :D:D:D @ syro : ce mai faci ma uratule? rusinea tarii? mai traiesti? :> tre' sa vi si tu prin sud sa ne servim la o bere :D @ patty ... pai....sa sti ca :P e si din partea mea :-" @ tykoseii . pai duminica venim amandoi la campina , adica si eu si bebe , va sun maine si vorbim. @bebe : asa huh? zeu :)) lasa ca eu credeam ca esti un copil tembel...nu ca acum as crede altceva...insa...acum esti bebe :wub:
Guest SouthGirl_Bebecita Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Asa asa, a mai inviat lumea pe aici :D:D:D @bebe : asa huh? zeu :)) lasa ca eu credeam ca esti un copil tembel...nu ca acum as crede altceva...insa...acum esti bebe :wub: am zis zeu..ca sa nu zic cat te injuram :))) si totusi :-* ok am dat edit... bebeeee liniste ca ne aud piticii
Hammerel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 am zis zeu..ca sa nu zic cat te injuram :))) si totusi :-* eh...coliva aia :)) copil tembel B) piticiiiiiiiiiiiii sunt pesteee tooooooooooooooooot :despair:
Hammerel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 hamere ai luato razna ?? :bananadance2: Eram :))
Pattytzi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 unu mai nebun ca altu...cunosc faza asta :)) mie mi sa spun asa: eu stiu ca sunt nebun dar tu(adica eu )ma intreci :))
bendutzu Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 deci maine opresc telefonul sau poimaine ?:D
Hammerel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 bebe nebun :-* Bebecita loca unu mai nebun ca altu...cunosc faza asta :)) mie mi sa spun asa: eu stiu ca sunt nebun dar tu(adica eu )ma intreci :)) Da :D suntem doi nebuni deci maine opresc telefonul sau poimaine ?:D Te ia mama dreq pha tampitule. Poate vin si va tai netul. Ai dreq clanu' lu' Tyka astia <_<
Hammerel Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 iar muncesti? Pai...eu lucrez numai de noapte - lucrez in mod direct cu US customers....si numai asa pot fi pe acelasi fus orar cu programul lor ....