corioneMG Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 clar bebe... dar hai sa ne certam ca imi place :)))) ... caine dinamovist :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Tu ma bati ca eu sunt mov. Ahhhh...mai tarrrreeeeee
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Imi dai pe la spate ? :)) Girafa mica :))
corioneMG Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ce preferati: - o fata cu fund rotund , ferm, ce sa mai, numai bun de...pus in poza + sani...modesti ( aici nu ma refer la marime ci strict la gusturile fiecaruia, pentru ca ce pentru unul poate fi urat pentru altul poate fi paradis . De exemplu eu prefer sanii mai mici. Urasc sanii interminabili ) - o fata cu sani care te fac sa iti doresti sa te fi nascut sutien + fund modest ( din nou definitia unui fund modest se incadreaza in perceptia individului care este diferita de la un mascul la altul. De exemplu eu prefer un fund mic dar in acelasi timp obraznic. Foarte bine conturat si ferm . Big ass...not for me ) -_- sa nu zic eu acum toate animalele :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ooo daaaa. Pai....nu ma pot plange de fund.... :whistle:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Modestia asta . Sa iti arat ca pot? Graso :whistle:
corioneMG Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ce bland ..esti pe acasa...pe la sicily ma iei urat :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ce bland ..esti pe acasa...pe la sicily ma iei urat :)) ..
corioneMG Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Pai nu tre sa stie toata meltenimea despre povestea noastra de toamna bebecita manelista mea :X acum pe bune..daca ma mai faci manelista..o sa-ti fredonez manele :| sa ai motive :angry1: