Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tykos

SOUTH

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

ba ia nu va luati de ea.

are un suflet mare

doua chiar :))

Kinder , lasa tata ca mergem in targ la vitan si gasim un arab cu bani...ahhh...pardon, frumos :D

Guest Recognized
Posted

ba ia nu va luati de ea.

are un suflet mare

doua chiar :))

Kinder , lasa tata ca mergem in targ la vitan si gasim un arab cu bani...ahhh...pardon, frumos :D

un negru frumos la mijloc :rofl2:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Modesta lu' tata >.<

Eu va las....termin repede rapoartele , dau o fuga in Real sa-mi iau de haleala si homeeeeeeeeeeeeeeeeee

Guest Recognized
Posted

Modesta lu' tata >.<

Eu va las....termin repede rapoartele , dau o fuga in Real sa-mi iau de haleala si homeeeeeeeeeeeeeeeeee

no binie...noptie buna

Guest Recognized
Posted

nb la voi...eu se culca :-h

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Gata am terminat alea repede....mai am 15 minute si plec.

Nu auzi fata ca e gay...nu-ti face nimic, in cel mai rau caz umbla la borcanul cu Nutella =))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Gata, deja molfaitzi bale'n perna ? #-o

Hai nb -_-

Guest ElLoco
Posted

neata

hammer dus esti nene :))

numai pot de ras =))

ati ajuns in Vitan dupa araboi?:=)))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

pai tati asta cica imi vrea binele #-o eu nu vreau araboi :crybaby:

TAci.

Bine = bani.

Araboi = bani = eu fericit = tu scapi de bataie.

Dar vezi ca araboiul cand zguduie cireasa trebuie sa gaseasca usa inchisa, fara semne de fortare sau intrare prin efractie. In caz de urgenta folositi usa din spate sau geamul de la etaj =)) Mai merge si intre terase =))

Hai cu spammullllllllllllllllllll

Posted

TAci.

Bine = bani.

Araboi = bani = eu fericit = tu scapi de bataie.

Dar vezi ca araboiul cand zguduie cireasa trebuie sa gaseasca usa inchisa, fara semne de fortare sau intrare prin efractie. In caz de urgenta folositi usa din spate sau geamul de la etaj =)) Mai merge si intre terase =))

Hai cu spammullllllllllllllllllll

:rofl2: materealu materealu

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Hai ca am vazut la comunitate la poze un labar ce pare de 40+ care vrea sa o duca in italia la bordura.

Pun arabetzii pe el, cand ajunge acasa si aprinde lumina se face intuneric....si desigur acelasi rezultat cand intra pe usa din spate...si se mai si inghesuie :))

Posted

Hai ca am vazut la comunitate la poze un labar ce pare de 40+ care vrea sa o duca in italia la bordura.

Pun arabetzii pe el, cand ajunge acasa si aprinde lumina se face intuneric....si desigur acelasi rezultat cand intra pe usa din spate...si se mai si inghesuie :))

stai ca o trimit pe ma-sa pe DN1 acum :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...