Cafeniu Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 re re :).Ai dreptate RainSoul, dar mi se pare ca se pierde mult timp, mai de graba ar trebui sa ajungem in castel mai devreme ca sa il putem duce pe tyk acolo. Merita incercata si tactica asta.
banditzel Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 hello all,scz arwen ca ma bag, dar la faza ca sunt multi copii de 14 in guilde ma faci sa rad(nu ca as avea eu 14 ani), e totusi un joc, sunt multi care chiar inteleg f bine jocul(desi au 14 ani), acu ce sa facem sa punem limita de varsta in guilde?despre atitudinea lui Tykos ce sa zic? mi se pare aiurea ca va luati ca nu vb prea mult(nici eu nu o fac (desi de multe ori doar citesc ce scrieti) sau ca nu se impune prea mult( aici e de discutat... cand zice ceva mai ales in seara cs , mai taceti voi ailalti sa putem citi ce vrea si ce zice nu sariti toti cu completari)cam atat am avut de spus(scz ca ma bag dar consider ca am un cuvant de spus in alianta mai ales ca eu si tykos i-am pus temelia :> )si in inca ceva ,eu personal il consider pe Alin mana dreapta a lui Tykos (poate ma insel , dar asa consider)exact...daca am 15 ani asta inseamna ca voi fi exclus din alianta ? :| Mi-am dat toata silintza si la cs si peste tot ;;) . Nu cred ca se observa varsta mea :tiphat:
ellysmark Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 un up si de la mine ..ex creativ. maroco...vampy_mg spor voua la rr :)
Alin Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 http://img188.imageshack.us/my.php?image=screen052222420012.jpg
Cafeniul Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Multumim speram sa fie calumea, ne pare rau ca nu ati reusit sa strangeti sign-uri mai multe decat "Atlans" si "Hardcore" nu are sens sa vb despre subiectul asta ca il stiti toti, ne-ar fi facut placere sa "luptam" impreuna cu voi. :tiphat:
dev Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Poate data viitoare ... :)Incepe sa se "acreasca" si jocul asta ... I miss 1st/2nd & 3rd db :(