Cafeniu Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 yo yo let's spam :sef:EDIT: sa vad daca mi-a trecut warn-ul de pe celelalat cont :D
RainSoul Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ok, let see...o mica sedinta din care speram sa rezolvam una alta. Mai multi membri a ally` ne-am gandit sa strigam numele Tykos, de ce? pentru ca nu-l auzim fiind conducatorul acestei aliante. Tykos, vreau/vrem mai multa oranizatie si mai multa implacare directa asupra guilde`lor. Noi aducem idei, avem idei, ne ajuti? vii cu decizia finala?. Daca nu te simti in masura, sau, nu-ti place postul, sau..nu vrei sa te agiti, nici o problema, usor de recunoscut si dam un vot sa gasim unul cu mai multa autoritate. Eu zic ca poti, da vrei? Singur nu vei face fata, cu siguranta ai nevoie de o mana dreapta, pentru ca multii copii trebuie stapaniti si tinuti bine:)..ce ziceti? il alegem si pe secund? facem ceva? :tiphat:
Cafeniu Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Din spam in sedinta, nice :D .OK este adevarat ca nici eu nu il vad pe tykos pe alianta prea mult, si eu am niste idei (cea cu forumul este printre ele inca) si astept decizie de la tykos. Si eu vreau ca tykos sa fie o mana de fier pentru ca sunt destui care isi fac de cap ( incercam sa ii tinem sub control dar daca nu avem pe cineva cu o autoritate puternica cam degeaba). Sa oferit balaurul sa faca o sectiune la forumul zohan (este moderator acolo) pentru toata alianta, la prima vedere este ok, dar daca stai sa te gandesti cata lume are conturi acolo si etc. cred ca ar fi cel mai bine sa facem separat, trebuie vorbita pe alianta cand este si balaurul si tykos on. Iar dupa sa facem niste sectiuni cu sugesti, si implicit sa alegem aceea mana dreapta, si restul sugestiilor care le aveti sa fie puse acolo, si etc. Am inteles ca ai cateva RainSoul le vei posta pe forumul aliantei cand va fii gata ( sau pe forumul de la zohan va fi categorie noua tinuta sub parola sper, dar si aia va zbura rapid la alti asa ca..).Tykos ar trebui sa fie mai autoritar, din cate am observat este destul de tacut si pe guild :tiphat: .Vorba aia, cand tykos iti spune sa zbori singurul comentariu care se accepta sa fie la ce altitudine :).
RainSoul Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :hello: Asa Cafe, multumesc pentru sustinere, sper ca nu esti primul si nici ultimul, totusi...suntem o allianta care speram la un Cs castigator intr-o vreme cat mai apropiata. Vreau mai multi oameni cu pareri, cu idei. Cu cat suntem mai activi cu atat grupul se va forma intr-o echipa unita.Pot sa postez si aici, dar nu cred ca problemele noastre ar trebui citite de x sau de y, ceea ce ne servim intre noi trebuie sa ramana pe masa si in casa noastra totusi. Pana atunci, eu vreau totusi un Tykos mai barbat:)
banditzel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 #Ai dreptate cafe...si eu as vrea un tykos mai vorbaretz...Eu as propune ca mana dreapta a lui Tykos sa fie cafeniul..deoare e descurcaret...se descurca in toate probleme..ne ajuta...etc :) ...sa fie si el responsabil pentru alianta asta !!Si e si vorbaretz asa :beer:#o alta varianta ar fi balaurul
Cafeniu Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Garantat refuz ! sa oferit Duble la mana dreapta, eu il sustin pe el ( dar degeaba votam acuma daca tykos nu este de acord cu cele care ni le-am propus)Eu am destule pe cap, nu imi trebuie alte responsabilitati. Ca ma mai iau de unu care cere lvl in alianta :D. Simtul critic ( defect profesional) :right:EDIT: primul pentru banditpentru illusion, sa iti spui parerea daca iti convine ca tykos sa fie mai "tupeist" mai autoritar cum vrei tu si idei despre forumul personal.EDIT2: sunt doar niste idei, daca e sa fiti de acord si sa fie si tykos de acord ok, daca nu nu...
banditzel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Garantat refuz ! sa oferit Duble eu il sustin pe el ( dar degeaba votam acuma daca tykos nu este de acord cu cele care ni le-am propus)Eu am destule pe cap, nu imi trebuie alte responsabilitati. Ca ma mai iau de unu care cere lvl in alianta :D. Simtul critic ( defect profesional) :right:Totusi de multe ori am obs ca se cere levelul in alianta...si chiar nu sunt de acord... suntem o allyanta totusi
RainSoul Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Nu propunem pe nimeni, si nu schimbam pe nimeni pana persoanele respective care sunt puse nu au un argument in toate lucrurile care noi am vrut sa le aducem la cunostiinta. Nu se face sa vb. fara prezenta lui tykos si tot stafful Zohan, pentru ca de acolo sunt toti. Ei spun daca vor implicare sau vor sa paseze la altii datoriile care le au fata de ally.
Cafeniu Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ti-am spus de aia m-am luat ca defect profesional :right: pentru ca nu pot sa tac :). Alte pareri despre ideile noastre? Tykos esti invitat la comentarii obiectii sugestii etc.
[IlluSioN] Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 pai daca asta e stilul lui de joc .. daca el nu vrea sa "se afiseze" ce vrei sa ii impui acum ?
Cafeniu Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Nu ii impun asa ceva. Nu am impus nimica, sunt doar niste idei si se discuta pe tema lor.Poate nu m-am exprimat bine m-ai sus. As prefera ca tykos sa aiba autoritate si etc etc. ca sa fie mai ok in ally.EDIT: si cu ocazia asta facem mai multe pagini la topicul guildului :P
Cafeniu Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Arky nimeni nu penalizeaza gm-ul. Da intradevar nu il stiu pe tykos nu prea am vorbit cu el (nici pe 97d nici aici), dar mi sa parut foarte tacut. Daca tace si face cum zici tu sunt de acord cu tine. Nu am cerut sa stea toata ziua sa se uite la aia care cer lvl in alianta, dar in caz ca vede sa se bage si sa ii spuna ca la noi nu se face asa ceva.EDIT: nu a zis nimeni ca poate face mai bine, am zis doar autoritate.
RainSoul Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Deci zici ca sunt vorbe in vant? tace si face...merci de parere, e ok si contradictoriul, asa ne dam seama daca e bine unde suntem sau e rau, in imaginazia mea tre sa existe unu care sa puna reguli, care sa aiba cuvant, poate "filmul" meu e gresit. Eu nu vreau sa-l schimb, n-am nimic cu tykos, nici nu ii impun nimic, a fost doar o idee, e proasta, o stergem, am prea mult tupeu, suport consecintele care o or fi.
Cafeniu Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 RainSoul a fost o parere, ce consecinte sunt pt pareri... mie mi sa parut interesanta parerea.
Guest DubLeCriMe Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Regulile Castle Siege:Teleportativa in Valley of Loren- Nu sunt nici un fel de restrictii pentru intrarea in Valley of Loren.- Valley of Loren este o harta in care PVP (player-vs-player) este permis.- In timpul Siege-ului pot fi atacati alti participanti fara a apasa Ctrl.- Itemele nu pica de pe participanti in momentul in care acestia sunt omorati in timpul siege-ului.Cerintele Castle Siege:Fiecare guild participant trebuie sa aiba un GM (GuildMaster) cu level cel putin 200.- Fiecare guild participant trebuie sa aiba cel putin 20 membrii in guild.- Guildurile participante trebuie sa aiba un aliat pentru a putea folosi "calitatile" castelului.*- Alte guilduri / caractere pot participa la Siege ca si party-uri neutre dar ele nu pot castiga castelul.- Daca guildul care are castelul se imprastie, ei vor pierde castelul.- Doar 3 guilduri + aliati pot participa la SiegeCum ma inregistrez pentru Siege ? :GM-ul aliantei principale care vrea sa participe la Siege trebuie sa apese pe butonul "Announce" de la Guardsman NPC.http://img30.imageshack.us/my.php?image=csbasicsguardnpcuk5.gifOrice membru al guildelor care au anuntat Siege-ul pot sa submita un Sign of Lord in timpul perioadei de inregistrare.Cand Guardsman NPC este selectat, numele guildului si aliatii acesteia vor fi afisati.Primele 3 guilduri si aliatii lor vor avea prioritate la Siege.Modul in care este calculat rank`ul guildelorRank = ((numarul sign of lord inregistrate *5) + numarul de membrii ai guildului) + levelul GM-ului/4Statutul Siege-ului:Perioada de Pace: Incepe de la terminarea Siege-ului pana la inceperea urmatorului Siege. Aliantele pot fi facut in acest timp.Perioada de anuntare a inregistrarii: Timpul in care guildurile pot anunta intentia lor de atacare a castelului.Perioada de inregistrare: Timpul alocat "bataliei" pentru primele 3 locuri, Rank-ul fiind calculat dupa formula de mai sus. Guildurile folosesc Sign of Lord pentru a-si mari pozitia in ranking.Perioada in care se anunta guildele calificate pentru Siege.Inceputul Siege-ului.Nota: Playerii pot obtine Sign of Lord omorand monstrii.Desfasurarea bataliei:Guildul invadator si aliatii acestuia vor avea o icoana cu o sabie deasupra capului, iar guildul aparator si aliatii acestuia vor avea o icoana cu un scut.- Penalizarea pentru PK nu este valabila in timpul Siege-ului intre guildul atacator si cel aparator.- Conditia de mai sus e valabila doar in Valley of Loren.- Penalizarea pentru PK este aplicata altor caractere care nu sunt participante la Siege.- GM-ii guildelor vor avea o coroana deasupra capului, in loc de o sabie / un scut.Aparere:http://img40.imageshack.us/my.php?image=csbasicsdefendingteamu.gifAtac:http://img196.imageshack.us/my.php?image=58197475.jpgDesfasurare:Uniunea din care face parte echipa atacatoare/aparatoare va fi automat inclusa la fiecare echipa atacatoare/aparatoare.- Atacul propriilor trupe este posibil doar apasand tasta Ctrl.- Damage-ul atacului la distanta poate fi redus cu 80% trupelor proprii, si cu 60% la alte trupe.- Pentru a castiga Siege-ul, sigiliul oficial al GM-ului trebuie inregistrat la piedestalul locat in Dragon Tower, iar daca inregistrarea e reusita, proprietarul castelului va fi schimbat.- Doar GM-ul poate "stampila" seal-ul din piedestal.- Pentru a-l "stampila" apasati-l 30 de secunde, iar daca GM-ul este omorat sau procesul de inregistrare este oprit, "stampilarea" va fi esuata.- Daca este un timp ramas, chiar daca "stampilarea" a fost reusita, batalia va continua, dar cele 2 tabere (atacator/aparator) vor fi schimbate.- Guildul care va avea sigiliul oficial "stampilat" la sfarsitul Siege-ului va avea statutul de Lord al castelului.Portile castelului:- Portile au HP si pot fi atacate doar in timpul Siege-ului. Durabilitatea armelor se strica foarte usor atacand portile, de aceea e recomandat sa luati o potiune bless/soul inainte de inceperea atacului.- Cand un guild din alianta castiga castelul, toate portile fiind distruse, ele nu vor fi refacute pana cand siege-ul este gata.- Portile pot fi upgradate pana la un maxim de 3 nivele de defense si HP. (nu e posibil in timpul bataliei).Statuile Guardian:http://img32.imageshack.us/my.php?image=erverver.jpgCand toate cele 4 statui din interiorul castelului au fost distruse, scutul de la Dragon Tower este distrus de asemenea.- Doar playerii echipei aparatoare pot intra prin scut.- Sunt 3 nivele la care poate fi upgradat recuperatul de HP/MP/Stamina langa statuile Guardian.- Statuile Guardian au HP si pot fi atacate doar in timpul Siege-ului. Durabilitatea armelor se strica foarte usor atacand portile, de aceea e recomandat sa luati o potiune bless/soul inainte de inceperea atacului.- Statuile pot fi upgradate pana la un maxim de 3 nivele de defense si HP.- Pentru a ajunge in Dragon Tower trebuie distruse toate cele 4 statui Guardian.Guard Towers:http://img40.imageshack.us/my.php?image=ggggggggv.jpg- Guard Towers poarta rolul de a proteja statuile Guardian odata ce batalia a inceput.- Guard Towers pot fi atacate la fel ca si Guardian Statues / Portile castelului.- Guard Towers ataca singure party-urile atacatoare din apropiere.- Cand toate cele 4 statui din interiorul castelului au fost distruse, scutul de la Dragon Tower este distrus de asemenea.- Doar playerii echipei aparatoare pot intra prin scut.- Sunt 3 nivele la care poate fi upgradat recuperatul de HP/MP/Stamina langa statuile Guardian.- Statuile Guardian au HP si pot fi atacate doar in timpul Siege-ului. Durabilitatea armelor se strica foarte usor atacand portile, de aceea e recomandat sa luati o potiune bless/soul inainte de inceperea atacului.- Statuile pot fi upgradate pana la un maxim de 3 nivele de defense si HP.- Pentru a ajunge in Dragon Tower trebuie distruse toate cele 4 statui Guardian.Dragon Tower:http://img196.imageshack.us/my.php?image=sssssssss.jpg- Cand GM-ul aliantei reuseste sa-si stampileze sealul in piedestal, simbolul cu o sabie de deasupra capului aliantei dispare, transformandu-se intr-un scut, iar echipa atacatoare a devenit echipa aparatoare.- Guildul cu sigiliul stampilat in tower la sfarsitul siege-ului va fi lordul castelului.Siege weapons- Siege weapons sunt plasate pe terenurile atacatorilor cat si pe cele ale aparatorilor.- Dati click pe ele pentru a selecta locul in care sa atace acestea.- Playerii pot vedea locul care este atacat de siege weapons.Sistemul de comenzi:Pentru membrii guildelor atacatoare/aparatoare, exista un mini-map care arata situatia siege-ului.- Acesta afiseaza locatiile playerilor, statutul comenzilor GM-ului, desfasurarea si planul castelului, si statutul acestuia.- Va fi afisata cand Siege-ul incepe si va disparea cand Siege-ul va fi gata.- Mini-Map-ul poate fi oprit apasand tasta TAB.Functiile de comanda sunt folosite doar de GM ai echipelor atacatoare/aparatoare, si prin ele este posibila comunicarea locului de atac catre ceilalti guild members.- GM-ul poate transmite aceste comenzi prin comenzi de atac (icoana cu sabia: Attack), comenzi de aparare (icoana cu scutul: Defense), comenzi de standby (icoana steagului: Stop).- 7 grupe pot fi comandate din acest meniu.Life Stone:Doar GM-ul / Assistant GM-ul al echipei atacatoare poate folosi life stone. Odata ce acesta e creat el este folosit ca un punct de respawn pentru tot guildul. Cand un membru al echipei atacatoare este omorat, el se va naste din life stone, si nu in afara castelului.- Cand un membru al guildului atacator e omorat, el se va naste mai aproape de locul unde are loc batalia propriu-zisa.- Life Stone-ul poate fi folosit doar de echipa atacatoare.- Este o limita de 60 de secunde pentru a plasa Life Stone-ul.- Datorita calitatilor ei, va recupera punctele de HP/MP/Stamina membrilor guildei atacatoare la un anumit timp, daca sunt in jurul ei.- Life Stone-urile pot fi distruse daca sunt atacate de cealalta echipa.Crearea Life Stone-ului:- Life Stone-urile pot fi create prin chaos mix.- Life Stone formula = 5 Jewel of Bless + 5 Jewel of Soul + 1 Jewel of Guardian + 1 Jewel of Chaos + 5Mil zenSoldiers NPC:- Deoarece echipa atacatoare ar fi mai mare ca si cea aparatoare cu 3 guilduri unite, echipa aparatoare poate folosi Soldier NPCs.- Echipa aparatoare poate cumpara acesti NPCs in castel. Ei pot alege intre soldati de tip archer si soldati de tip spearman.- Acesti soldati pot fi gasiti si la unele NPC-uri.- Doar GM-ul / Assistant GM-ul poate pune Guard NPCs.- Un maxim de 100 soldieri pot fi pusi in orice moment. Aruncati soldierii acolo unde doriti sa fie acestia si ei se vor 'naste' in momentul inceperii siege-ului. Ei vor ataca celalalt team in momentul in care vor fi creati.http://img41.imageshack.us/my.php?image=qqqo.jpghttp://img41.imageshack.us/my.php?image=rrrrq.jpg
Arwen_elf Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Hello all,Eu sunt de aceeasi parere cu RainSoul...chiar avem nevoie de o schimbare in bine referitor la atitudinea lui Tykos pe care trebuie sa-l vedem un pic mai activ ( bine ca intr-un fel il inteleg ca nu prea scrie pe ally...pentru ca ar sarii toti pe el....).Ar trebui mult mai multa organizare, daca vrem sa facem ceva la cs....ar trebui sa se faca curat in guilde pentru ca sunt multi copii de 14 ani care n-au nici o treaba....
Guest DubLeCriMe Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ca urmare la ce am postat anterior trebuie sa cititi toti.1.Cand incepe CS toti din alinatza ataca pe o parte, nu sa stati imprastiati, faceti ca in armata, coloane si mergeti cati mai multi de o data, va strangeti intr-un loc si inaintati.2.Dupa ce sa spart o poarta din primu rand, nu are rost sa va mai chinuiti sa spargeti si celalte porti din primul rand ca se poate intra in castel si pe o poarta.3.Dupa ce intram in castel trebuie distruse intai Guard Towers din jurul Statuilor Guardian si apoi statuile.4.Dupa ce se termina de spart toate statuie din primu rand apoi treceti sa atacati al doilea rand de porti.5.Deasemenea dupa ce se sparge o poarta din al doilea rand nu mai e nevoie sa o spargeti si pe a doua.6.Spargeti Guard Towers intai si apoi Statuile Guardian.7.Trebuie sparta ultima poarta si dupa aceasta ultima statuie ca sa putem intra in camera castelului unde este Dragon Tower.Planul de bataie o sa il auziti samabata pe alinatza.Pentru binele nostru sa fi-ti cati mai multi on.Ciao si noapte buna, bafta la cat mai multe levele ca sa crestem mari sa ii capacim pe "marlani" aia din HONEY.
Cafeniu Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Bv duble :clap: (eu stiu deja nu e nevoie sa citesc )Ntz all
banditzel Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Bv duble :clap: (eu stiu deja nu e nevoie sa citesc )Ntz all<_<
Ganditza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Hello all,Eu sunt de aceeasi parere cu RainSoul...chiar avem nevoie de o schimbare in bine referitor la atitudinea lui Tykos pe care trebuie sa-l vedem un pic mai activ ( bine ca intr-un fel il inteleg ca nu prea scrie pe ally...pentru ca ar sarii toti pe el....).Ar trebui mult mai multa organizare, daca vrem sa facem ceva la cs....ar trebui sa se faca curat in guilde pentru ca sunt multi copii de 14 ani care n-au nici o treaba....hello all,scz arwen ca ma bag, dar la faza ca sunt multi copii de 14 in guilde ma faci sa rad(nu ca as avea eu 14 ani), e totusi un joc, sunt multi care chiar inteleg f bine jocul(desi au 14 ani), acu ce sa facem sa punem limita de varsta in guilde?despre atitudinea lui Tykos ce sa zic? mi se pare aiurea ca va luati ca nu vb prea mult(nici eu nu o fac (desi de multe ori doar citesc ce scrieti) sau ca nu se impune prea mult( aici e de discutat... cand zice ceva mai ales in seara cs , mai taceti voi ailalti sa putem citi ce vrea si ce zice nu sariti toti cu completari)cam atat am avut de spus(scz ca ma bag dar consider ca am un cuvant de spus in alianta mai ales ca eu si tykos i-am pus temelia :> )si in inca ceva ,eu personal il consider pe Alin mana dreapta a lui Tykos (poate ma insel , dar asa consider)
RainSoul Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 In legatura cu cs`ul, e drept ca putem intra doar pe o poarta, dar ai vazut ca membrul cel mai strong de la ei se pune in poarta respectiva, si atunci cei mici nu mai putem intra, cei mari care ii fac fata pot trece de el. Eu sunt de parere ca cei care ii pot face fata membrului mare sa intre pe prima poarta spart, primi 5 cei mai puternici sa faca party, noi astia mai mici sa spargem a doua poarta. La a doua poarta sparta deja le mai furam un om puternic sa stea in poarta. Asta e tactica lor, poarta, pod. A treia poarta e prea mult deja, dar randul doi de porti tot asa, pe prima oara patrund cei buni si cei mici pe a doua poarta. E o parere, cat mai multe cu atat mai bine.