Guest NewTimes™ Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 :rofl2: :rofl2: esti o ulata :sef: EDIT :bendu_o: pot sa-ti scot limba ?denysuk: la cori?bendu_o: bendu_o: nu , la tn ! denysuk: a k o anunt pe katydenysuk: bendu_o: bendu_o: nadenysuk: wa sa vezi ce iti fac pentru astadenysuk: bendu_o: ce imi faci ?denysuk: denysuk: uita-tedenysuk: pe pagina de la guilddenysuk:EDITATTTT!!!eu am la id " denysuk ;x "corione poate confirma!
bendutzu Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 pai si ce , nu pot sa-l pun eu cum vreau ?:D trebuia sa-l pun : "ulata" ^_^
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 pai si ce , nu pot sa-l pun eu cum vreau ?:D trebuia sa-l pun : "ulata" ^_^Ba tu esti gay?
bendutzu Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ba tu esti gay? b-( cel mai simplu print arhiva :))pai si vrei sa-ti dau toata arhiva ?nu se poate ... :rolleyes:
corioneMG Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 b-( pai si vrei sa-ti dau toata arhiva ?nu se poate ... :rolleyes:hmmmm :> ok ok :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 b-( pai si vrei sa-ti dau toata arhiva ?nu se poate ... :rolleyes:Are chestii de gay acolo ... gen : sfaturi cum sa te epilezi la fund , cum sa te asortezi in roz, cum sa ii spui vecinului ca arata sexy cand scoate castavetii , etc
Guest NewTimes™ Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 pai si ce , nu pot sa-l pun eu cum vreau ?:D trebuia sa-l pun : "ulata" ^_^hahahahaaaaaaaaa ce gluma buna.Ba tu esti gay? :kar: meriti omorat , te prind eu pe mess sa-ti tin morala. :rofl2:hmmmm :> ok ok :Drevin! cu discutia!]asa edit:eu: wtfeu: iti place de corione?eu: bendu:daabendu: IIIIIIIIEEEEEEEEEEU bendu: o iubesc dar shheu: dadabendu: eu: ii zic bendu: nuuuuuuu nui spuneeu: dc ((bendu: dacai zici ma scot eu cumvabendu:hahahahaeu: mrrrrrrreu: ii arat discutiabendu: eu: jurbendu: neg totulbendu appears to be offline and will receive your messages after signing in. You can also send a message to bendu's mobile device. eu: cand revi sa te uiti pe pagina de la guilda.
corioneMG Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ufffff #-o daca bendu ma iubeste asa tare ...iti zic ca si eu iubesc pe cineva :wub:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 :kar: meriti omorat , te prind eu pe mess sa-ti tin morala. :rofl2:Uof ce rea esti tu :-s mi-e fricaaaaaaaaaaaaaaaaufffff #-o daca bendu ma iubeste asa tare ...iti zic ca si eu iubesc pe cineva :wub:Tuh asta mica tuh nebuno tuh kinderitzo ..... SHAORMAAAAAAAAAA
corioneMG Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Uof ce rea esti tu :-s mi-e fricaaaaaaaaaaaaaaaaTuh asta mica tuh nebuno tuh kinderitzo ..... SHAORMAAAAAAAAAAgrr cu shaorma ta !!!!!! vedem cand si cum !
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Nu grrrr nu nimic unde te crezi tu aici? :-w Shaorma si atat :-w A ba nuSi un Ice Tea :D@ Didico esty gay mah? Trist....go hug tavy
Guest ElLoco Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 hammer narodule esti dus mha :))cori vezi k astia-s dusi cu vaporu' :))nu e normali nici unu :))
Guest ElLoco Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 trezireaaaaaaaaaa phaaaaaaaaaaaa putorilorla munk cu voi :))
corioneMG Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nu grrrr nu nimic unde te crezi tu aici? :-w Shaorma si atat :-w A ba nuSi un Ice Tea :D@ Didico esty gay mah? Trist....go hug tavyoky :D ramane sa vedem cand :)) hammer narodule esti dus mha :))cori vezi k astia-s dusi cu vaporu' :))nu e normali nici unu :))hmm nici eu nu sunt prea departe :))
Guest NewTimes™ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Uof ce rea esti tu :-s mi-e fricaaaaaaaaaaaaaaaabineeeeeeeee. vezi u :sef: somn si atat . :crazy:minti ;;)
Guest ElLoco Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 hai trezirea waaaaaadormitilor :))praf si pulbere e hammer =))