Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 :)) :)) au zis ai mei ca se mai gandesc..ca anu trecut am distus casa :)) asa ca am sa ies cu niste prietene la film ;;) asa ca marele chef va fi la majorat >:)Deci iesim la film :Diar mananci grasule ? :D in ce zi ? ca si a mea e sapt viitoare :beer:E bine pha ca e si ziua ta, mergem la bucuresti la fatuca asta mica si faceti cinste amandoi, iesim la film , ne face cunostinta cu prietenele ei...o sa fie optim :))^_^
bendutzu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 hmmm ... :D nu prea mai merge cu munca asta ...nici in fata blocului nu mai am timp sa ies #-o
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Si ce daca minore .Vorba lui Puya "minorele's bune de tot" :))
Guest corione Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 zi de nastere >:),,nu`s orb ..tu esti buna de tot ai inebunit toti baietii de la bloc" :)) ,,Asta mica e o bestie" =))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 My point exactly . You little devil >:) Ok, saptamana viitoare la film cu fetele , sa adun guilda :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 oaaa :)) :)) dar mergem la desene ok ? :))Nu ti-ar fi rusine? Pai ce voi mai sunteti de desene?Mergem la WebSiteStory :D
Guest corione Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Nu ti-ar fi rusine? Pai ce voi mai sunteti de desene?Mergem la WebSiteStory :Dacum cv timp ziceai sa ma joc cu papusile barbie :D si nu am uitat ! de aia am zis desene :>
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 acum cv timp ziceai sa ma joc cu papusile barbie :D si nu am uitat ! de aia am zis desene :>Acum ceva timp nu stiam ca ai o gasca de prietene minore si .... minore bune...gen :))Barbatii e porci nu? ;;)Acum serios vorbind, erai stresanta la ce commenturi dadeai acolo si eram si eu nervos :DInsa a gresi e omenesc, si poate te-am judecat gresit :rolleyes:
Guest ElLoco Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 neata :)ce discutii interesante pe aici :Dhammer fara corupere mha nabule :))
Guest ElLoco Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 mai multi decat poate duce =))dar nu cont ptr el :Dhai cu caterincaaaa
Guest corione Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Acum ceva timp nu stiam ca ai o gasca de prietene minore si .... minore bune...gen :))Barbatii e porci nu? ;;)Acum serios vorbind, erai stresanta la ce commenturi dadeai acolo si eram si eu nervos :DInsa a gresi e omenesc, si poate te-am judecat gresit :rolleyes:hmm deni incepuse ..deci nu o suportam :D acum daca ne vezi :)) deniii:*coriii:* si acum cv timp mai aveam putin sa :kar:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Drame pitoresti -_-Sunt la munca....nu am chef de nimic....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Spam :D in joc e asa liniste ... :DThiiii si nu te plict in casa ?Eu sunt prea obosit ca m-au chemat astia dupa munca in club....dar sunt terminat si maine trebuie sa si plec la Campina ....
Guest corione Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Thiiii si nu te plict in casa ?Eu sunt prea obosit ca m-au chemat astia dupa munca in club....dar sunt terminat si maine trebuie sa si plec la Campina .... nehhh nu e vorba neaparat de plictiseala :D ...e o stare asa....de lene .... :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Io am invatat ca totu are`o continuareCa nu exista munca fara sa ai o consolareIntr`o oarecare masura e tareSa crezi macar pt o secunda ca ai lumea la picioareAm invatat sa am rabdare ca totu`ti ieseAtunci cand nimeni nu te crede`nstare@ lenesa mica :Phai te pup
Guest corione Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Io am invatat ca totu are`o continuare Ca nu exista munca fara sa ai o consolare Intr`o oarecare masura e tare Sa crezi macar pt o secunda ca ai lumea la picioare Am invatat sa am rabdare ca totu`ti iese Atunci cand nimeni nu te crede`nstare @ lenesa mica :P hai te pup :-* defapt mel asta e vinovata >> deci nu e lene ..nici eu nush ce e :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 :-* defapt mel asta e vinovata >> deci nu e lene ..nici eu nush ce e :)) Nu merge sa accesez youtube de la locul de munca. Ce melodie e?