Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[DanY]

KnighT

Recommended Posts

Posted

retardatii din 2006 faceau guilda knight cea mai tare de pe server si 2007 la fel wof :\

spre deosebire ca acum=)))

Posted

E Dumnezeu si nu stim noi? :blink:

Mai nou nu sunt "retardati" in KnighT" ..poate au fost in '06

@ Pagina mea :bananadance2:

hai abtine-te de la afirmatii de genu asta , nu ai cunoscut persoanele care au fost atunci in Knight si ce fel de guild era.

retardatii din 2006 faceau guilda knight cea mai tare de pe server si 2007 la fel wof :\

spre deosebire ca acum=)))

dany a facut guilda aia cea mai tare dupa ce a facut dany echipa de bk (esc@pe, mojo-jojo, killeryo, mike4ever, crenguta, dee cat am prins eu ) in 07 , in 06 domina zzz :)

Posted

ce lume tampita , unde dracu cresteti ma ?

Stai tu linistit ca si acum knight e un guild bun ;)

Sunt si playeri vechi care inca mai joaca si sunt in knight , dar tu nu ai ce cauta, fati guildu TARZAN !

Posted

hai abtine-te de la afirmatii de genu asta , nu ai cunoscut persoanele care au fost atunci in Knight si ce fel de guild era.

dany a facut guilda aia cea mai tare dupa ce a facut dany echipa de bk (esc@pe, mojo-jojo, killeryo, mike4ever, crenguta, dee cat am prins eu ) in 07 , in 06 domina zzz :)

pai in aia cu (esc@pe, mojo-jojo, killeryo, mike4ever, crenguta, dee cat am prins eu ) eram si eu care aveam contu lu dany si acum vine pamfletu asta cu lesinata aialalta si face retardati pe cei care au facuto ce knight e cam praf acuma...e azi fimiar greatza si sti ce zice lumea de knight din ziua de azi ? " knight e cam praf acuma..." asa ca abtineti-va de la afirmatii de genu cei din 2006 ..

Posted

pai in aia cu (esc@pe, mojo-jojo, killeryo, mike4ever, crenguta, dee cat am prins eu ) eram si eu care aveam contu lu dany si acum vine pamfletu asta cu lesinata aialalta si face retardati pe cei care au facuto ce knight e cam praf acuma...e azi fimiar greatza si sti ce zice lumea de knight din ziua de azi ? " knight e cam praf acuma..." asa ca abtineti-va de la afirmatii de genu cei din 2006 ..

ia hai numai posta tu aici ca ma cam enervezi...

Posted

si de ce vrei tu sa intri intr-o guilda praf ?

PS . ia-ti o lama si fa ce trebuie

@cum erai tu ca aia era in 07 si eram si eu .

Posted

Aloo , ce avetzi ma?

Tissot i'mi pare rau ca ai ss..de la un membru KnighT...daca eram pe acasa retragea cu sigurantza , asa ca nu purta dusmanie pe el..

gata cu a fost odata...sa vedem de acum incolo ;)

Guest LowGmaN666
Posted

Tissot eu stric guilda ca pe asta na-m inteleso ? adik daca injuram pe toata lumea ne face guilda noastra mai buna get a life :-j o guilda respectata este aceea care ajuta si vorbeste frumos nu ceea ce faci u ..... arunca jigniri cu un motiv nu ca nu ti-am raspuns tie cine ii gm la guilda ca eu 1 nu-s obligat sati dau tie nici un detaliu despre guilda sau ce membri sunt in ea ce vorbim sau cu cine barfim clar?

Guest LowGmaN666
Posted

nici o problema.....da vad ca te-ai trezit devreme :>

Guest LowGmaN666
Posted

hai cu rr-u :bananadance2:

Guest LowGmaN666
Posted

vezi ca-mi creste bk-u :kar:

Guest LowGmaN666
Posted

hai mah nu fii taran #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...