Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[DanY]

KnighT

Recommended Posts

Posted

Bitza ai fost exclus din guilda/aliantza deoarece nu ai fost prezent la nici un CS + ca nu ai dat signuri/joguri nu ajunti si nu avantajezi cu nimik aliantza ! Astfel de playeri nu sunt doriti in guild ! Sry...

Posted

Bitza ai fost exclus din guilda/aliantza deoarece nu ai fost prezent la nici un CS + ca nu ai dat signuri/joguri nu ajunti si nu avantajezi cu nimik aliantza ! Astfel de playeri nu sunt doriti in guild ! Sry...

1. nu am participat la primul si ultimul cs

2.signuri nu am dat ultima sapt (sapt trecuta iam dat lui garrone sau boom ca el a cerut)

3.jog din cate stiu tia dat Reparu si pt mine...dar ma rog....cum ziceti voi..bye allz mia facut placere sa fim colegi de guild :tiphat:

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ May 4 2009, 14:39)

1. nu am participat la primul si ultimul cs

2.signuri nu am dat ultima sapt (sapt trecuta iam dat lui garrone sau boom ca el a cerut)

3.jog din cate stiu tia dat Reparu si pt mine...dar ma rog....cum ziceti voi..bye allz mia facut placere sa fim colegi de guild :tiphat:

:(

Posted

bn....ok....Reparu intra mereu 3 ore dimineata...pe la 2 intru si eu vreo 2 ore...in rest mai stau doar daca am timp....nu pot fi non-stop in fata pc-ului....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...