Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[DanY]

KnighT

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

..hai fa misto de mn ca eu tin la gluma

n-am de ce sa fac de tine, i like you :D

tu nu prea ma stii pe mine ca n-ai de unde. daca asta merita sa fie luat la misto...eu sunt aici s-o fac si sa ma amuz in acelasi timp. ca asa imi place. ca imi place sa rad. ca nu-mi pasa sa ma port frumos pe un forum cu niste persoane pe care intr-un final nu dau 2 lei. sunteti carne de tun pentru mine. cu unele exceptii desigur. nu trebuie sa-l aperi ca n-am nimic cu tine, poa' sa-si poarte si el de grija...cred. nu sunt nici genul sa ma iau de cineva chiar aiurea, dar pe asta il stiu si mereu era ingamfat. acum ca l-am vazut in poze si pot sa asociez atitudinea lui de cocalar pe care am avut neplacerea s-o intalnesc in joc si pe forum cu reperele vizuale pe care mi le-a oferit...chiar nu ma pot abtine. macar de dragul amuzamentului

Guest corione
Posted

Numai zic nmk :-?? . Imi vad de spam

:gun:

:dance:

:hello:

:P

Guest corione
Posted

:dooh: am uitat sa duc catelul afara...! AFK!!

Guest -dStile-
Posted

n-am de ce sa fac de tine, i like you :D

tu nu prea ma stii pe mine ca n-ai de unde. daca asta merita sa fie luat la misto...eu sunt aici s-o fac si sa ma amuz in acelasi timp. ca asa imi place. ca imi place sa rad. ca nu-mi pasa sa ma port frumos pe un forum cu niste persoane pe care intr-un final nu dau 2 lei. sunteti carne de tun pentru mine. cu unele exceptii desigur. nu trebuie sa-l aperi ca n-am nimic cu tine, poa' sa-si poarte si el de grija...cred. nu sunt nici genul sa ma iau de cineva chiar aiurea, dar pe asta il stiu si mereu era ingamfat. acum ca l-am vazut in poze si pot sa asociez atitudinea lui de cocalar pe care am avut neplacerea s-o intalnesc in joc si pe forum cu reperele vizuale pe care mi le-a oferit...chiar nu ma pot abtine. macar de dragul amuzamentului

Ma daca ai vazut pozele si . pula mea o sugi acolo

Come Here

Orasul : Murfatlar

JuD Constanta

Str . Alea Liliacului

Nr 3

Bl ; B1

Sc 1

Et 1

AP 5

Intrebi de blondu

Si hai sa vedem daca mai ai curaj sa faci misto

Daca nu ai :baby: :baby: :baby: :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...