Guest Kamikaze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ..hai fa misto de mn ca eu tin la gluman-am de ce sa fac de tine, i like you :Dtu nu prea ma stii pe mine ca n-ai de unde. daca asta merita sa fie luat la misto...eu sunt aici s-o fac si sa ma amuz in acelasi timp. ca asa imi place. ca imi place sa rad. ca nu-mi pasa sa ma port frumos pe un forum cu niste persoane pe care intr-un final nu dau 2 lei. sunteti carne de tun pentru mine. cu unele exceptii desigur. nu trebuie sa-l aperi ca n-am nimic cu tine, poa' sa-si poarte si el de grija...cred. nu sunt nici genul sa ma iau de cineva chiar aiurea, dar pe asta il stiu si mereu era ingamfat. acum ca l-am vazut in poze si pot sa asociez atitudinea lui de cocalar pe care am avut neplacerea s-o intalnesc in joc si pe forum cu reperele vizuale pe care mi le-a oferit...chiar nu ma pot abtine. macar de dragul amuzamentului
Guest corione Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Numai zic nmk :-?? . Imi vad de spam :dance: :hello: :P
Guest corione Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 :dooh: am uitat sa duc catelul afara...! AFK!!
Guest -dStile- Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 n-am de ce sa fac de tine, i like you :Dtu nu prea ma stii pe mine ca n-ai de unde. daca asta merita sa fie luat la misto...eu sunt aici s-o fac si sa ma amuz in acelasi timp. ca asa imi place. ca imi place sa rad. ca nu-mi pasa sa ma port frumos pe un forum cu niste persoane pe care intr-un final nu dau 2 lei. sunteti carne de tun pentru mine. cu unele exceptii desigur. nu trebuie sa-l aperi ca n-am nimic cu tine, poa' sa-si poarte si el de grija...cred. nu sunt nici genul sa ma iau de cineva chiar aiurea, dar pe asta il stiu si mereu era ingamfat. acum ca l-am vazut in poze si pot sa asociez atitudinea lui de cocalar pe care am avut neplacerea s-o intalnesc in joc si pe forum cu reperele vizuale pe care mi le-a oferit...chiar nu ma pot abtine. macar de dragul amuzamentuluiMa daca ai vazut pozele si . pula mea o sugi acolo Come Here Orasul : Murfatlar JuD Constanta Str . Alea LiliaculuiNr 3 Bl ; B1Sc 1 Et 1 AP 5Intrebi de blondu Si hai sa vedem daca mai ai curaj sa faci misto Daca nu ai :baby: :baby: :baby: :tiphat: