Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[DanY]

KnighT

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

uite-l ba cat de penal e, jegos si nespalat si tot se crede important injurand cum stie el mai bine, ma doare burta de ras ce specimen de cocalar am gasit la voi =))

Guest -dStile-
Posted

uite-l ba cat de penal e, jegos si nespalat si tot se crede important injurand cum stie el mai bine, ma doare burta de ras ce specimen de cocalar am gasit la voi =))

ma sti ceva..

Care iti este tie problema ?

Ce ai tu cu mn . de tot te iei de pula mea ?

Si hai sa-ne vedem mai rara.

Da-ten plm . Hai larevedere.

Te las sa-te certi cu compiutaru ;) daten morti tai de zdreamta !

Eu nu inteleg care este problema ta olugule .

Guest Kamikaze
Posted

ma sti ceva..

Care iti este tie problema ?

Ce ai tu cu mn . de tot te iei de pula mea ?

Si hai sa-ne vedem mai rara.

Da-ten plm . Hai larevedere.

Te las sa-te certi cu compiutaru ;) daten morti tai de zdreamta !

Eu nu inteleg care este problema ta olugule .

da-mi-as glont ca moooooooor cu tine de ras, ce dracu limba e aia? ce incerci sa zici? =))

compiutaru AHAHA taraneeee meriti site personal cu toate vorbele astea pe care le scoti ca-s prea penale =))))))

ba chiar n-am nimic cu tine asa, te stiam de mare ratat inca de pe 97d si nu ti-am dat mare importanta...dar cand am vazut pozele am stiut ca o sa rad intens daca ma iau de tine...si baaaaaa jur ca n-am mai ras asa de cineva demult =))

Guest -dStile-
Posted

da-mi-as glont ca moooooooor cu tine de ras, ce dracu limba e aia? ce incerci sa zici? =))

compiutaru AHAHA taraneeee meriti site personal cu toate vorbele astea pe care le scoti ca-s prea penale =))))))

ba chiar n-am nimic cu tine asa, te stiam de mare ratat inca de pe 97d si nu ti-am dat mare importanta...dar cand am vazut pozele am stiut ca o sa rad intens daca ma iau de tine...si baaaaaa jur ca n-am mai ras asa de cineva demult =))

Ratat e mata si cine tea facut . Hai lareventindeo ;)

Fraere cand iesi afara din casa . da masina peste tine da-te drq de milog :nanana:

Guest Kamikaze
Posted

Ratat e mata si cine tea facut . Hai lareventindeo ;)

Fraere cand iesi afara din casa . da masina peste tine da-te drq de milog :nanana:

vezi ca ma duc sa fac un dus si plec la faculta apoi, sa nu pleci ca n-am terminat de sters cu tine pe jos...legionarule :P

Guest Kamikaze
Posted

asa ma, ai revenit...credeam ca ti s-a stricat compiutaru :rofl1:

Guest -dStile-
Posted

:nanana: :crazy: :nanana:

Guest Kamikaze
Posted

kamikaze nu ai vrea sai dai ss ? 1 set anubis si te rezolv am printurile valabile 2 saptamani :D

@ re all :)

aaa...nu mai joc cam de 1 an si ceva. freaky people

Guest Kamikaze
Posted

:> :hair:

SALUT NESPALATULE

Guest dStile:X
Posted

:crazy: :crazy: :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...