Guest Kamikaze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 http://img243.imageshack.us/img243/1043/blondu010.jpg =))))))http://img687.imageshack.us/img687/2471/blondu012.jpg !! =)))as incerca sa te descriu fara sa te jignesc...dar e IMPOSIBIL
DeadP00L Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 http://img243.imageshack.us/img243/1043/blondu010.jpg =))))))http://img687.imageshack.us/img687/2471/blondu012.jpg !! =)))as incerca sa te descriu fara sa te jignesc...dar e IMPOSIBILCe glume ai ! Nici tu nu razi la ele ! :-j
Guest Kamikaze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ce glume ai ! Nici tu nu razi la ele ! :-jamice...stiu ca sunteti prieteni si nu-ti permiti sa razi de el, da' uite in pana mea ca are jeg sub unghii...de strampii din picioare nu mai zic =))))poze prin casa cu inimioare in mana ahaha cat de penaaaaaaaal =))))cum o fi facut...o fi chemat-o pe maica-sa gen "mama ada acilisa aparatu' si paleste-mi niste poze sa li pun pi forum" =)))caterinca rau pozele, ce m-as plictisi eu fara voi =))))
Bachu$ Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 amice...stiu ca sunteti prieteni si nu-ti permiti sa razi de el, da' uite in pana mea ca are jeg sub unghii...de strampii din picioare nu mai zic =))))poze prin casa cu inimioare in mana ahaha cat de penaaaaaaaal =))))cum o fi facut...o fi chemat-o pe maica-sa gen "mama ada acilisa aparatu' si paleste-mi niste poze sa li pun pi forum" =)))caterinca rau pozele, ce m-as plictisi eu fara voi =))))cine te-a invatat pe tine ca e ok sa razi de altii, ia pune poze cu tine basitule, vai de capu tau
Guest Kamikaze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 cine te-a invatat pe tine ca e ok sa razi de altii, ia pune poze cu tine basitule, vai de capu tauhahaha pai cum sa nu razi ma de ala, ARE JEG SUB UNGHII MA SI SE AFISEAZA CU ELE PE NET IN PANA MEA =))si-mi aduc aminte de el cum se dadea rotund prin joc cand jucam si eu...ce persoana penibila ma, MAI SPALA-TE HUOOOOOO
Guest -dStile- Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 hahaha pai cum sa nu razi ma de ala, ARE JEG SUB UNGHII MA SI SE AFISEAZA CU ELE PE NET IN PANA MEA =))si-mi aduc aminte de el cum se dadea rotund prin joc cand jucam si eu...ce persoana penibila ma, MAI SPALA-TE HUOOOOOOpripasule . sti si tu ce ala jeg ? si in primul raand eram murdar de la nuci .. dar ce sti tu ce e aceea NUCA ;) :dooh:
Guest corione Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Oaa gata cu cearta:x kamicaze dak tot faci spam zi o glm:d hai peace! :>
Guest Kamikaze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 pripasule . sti si tu ce ala jeg ? si in primul raand eram murdar de la nuci .. dar ce sti tu ce e aceea NUCA ;) :dooh:hahaha da-te naiba de simpatic ca era jeg =))nuca sau nu, MAI SPALA-TE INAINTE SA FACI POZA DE PITIPOANCA CA ITI SCADE VALOAREA HUOOOOOOOaa gata cu cearta:x kamicaze dak tot faci spam zi o glm:d hai peace! :>:corleoanca:
Guest -dStile- Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 hahaha da-te naiba de simpatic ca era jeg =))nuca sau nu, MAI SPALA-TE INAINTE SA FACI POZA DE PITIPOANCA CA ITI SCADE VALOAREA HUOOOOOO:corleoanca:Pripasule . desfa tu nuci . si porma SPALA-TE sa vezi se ia ?Hai marsh in plm de pripoi . ca nam chef sa ma cert cu 1 zdreamta. penala asa de dimineatza. O fut pe Mata daca te mai iei de mn . Morti tai de pripas
Guest corione Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Uh azi scap la 2 am loc si eu la pt?:> app am uitat sa va salut neatzaaa:x iubi:*
Guest -dStile- Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Uh azi scap la 2 am loc si eu la pt?:> app am uitat sa va salut neatzaaa:x iubi:*ntz. da ai loc ;) :kiss: :kiss:
Guest -dStile- Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ' date='Mar 30 2010, 09:23' post='4926334']neatza :tiphat::nanana:
Guest Kamikaze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Pripasule . desfa tu nuci . si porma SPALA-TE sa vezi se ia ?Hai marsh in plm de pripoi . ca nam chef sa ma cert cu 1 zdreamta. penala asa de dimineatza. O fut pe Mata daca te mai iei de mn . Morti tai de pripas=))))) FA SPUME PLScum amice...explica iar ca eu tot nu inteleg...deci erai murdar de jeg de nuca si in loc sa te speli bine de tot pana se ia ai preferat sa-ti faci poze si sa le pui pe net...DECI PISARE DE RAS CU TARANI CA TINE MA =))))nu vorbi de mama te rog, tu abia faci amor cu un strugure...sau o nuca. pana la femei mai ai, forma evoluata de prost ce esti =))ahaha acum am observat si freza...doamneeeeee tu erai plin de jeg sub unghii da' freza ti-ai tras ca sa iesi misto in poze ce penaaaaaaaaal...deci tu esti cea mai patetica fiinta pe care am intalnit-o pana acum JUR =))
Guest -dStile- Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 =))))) FA SPUME PLScum amice...explica iar ca eu tot nu inteleg...deci erai murdar de jeg de nuca si in loc sa te speli bine de tot pana se ia ai preferat sa-ti faci poze si sa le pui pe net...DECI PISARE DE RAS CU TARANI CA TINE MA =))))nu vorbi de mama te rog, tu abia faci amor cu un strugure...sau o nuca. pana la femei mai ai, forma evoluata de prost ce esti =))ahaha acum am observat si freza...doamneeeeee tu erai plin de jeg sub unghii da' freza ti-ai tras ca sa iesi misto in poze ce penaaaaaaaaal...deci tu esti cea mai patetica fiinta pe care am intalnit-o pana acum JUR =))Sa o iau pe mata in pwlaSO fut pe mata Sa o iau umer craci Sai rup gura lu mata Sa o futem tot guildu pe mataSai dam la muie tot jucolSo iau pe nevasta in pwla Hai iesi in morti mati de aici . Fa spam la mata la pizda :)) Sugi pwla fraere ;) Mai zici Ceva iti iau tot neamu la pwla :> :>