Guest corione Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :nanana: Pagina mea :Xasa cv nu se poate!!!!!!!!! :sef: cat m-am chinuit =))
Guest corione Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :nanana: stii cv????????? :wub: :-* :-* :-* :kiss:
Guest -dStile- Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :wub: :wub: :kiss: :kiss: gulitza mea mica :X te besk
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 dstile ce de flotari faceai azi k5.Te-ai simtit bine?Noobete <_<
Legionar Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :wub: :wub: :kiss: :kiss: stii cv????????? :wub: :-* :-* :-* :kiss:
Guest corione Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 dstile ce de flotari faceai azi k5.Te-ai simtit bine?Noobete <_<te rog sa faci spam in alta parte
Guest -dStile- Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 dstile ce de flotari faceai azi k5.Te-ai simtit bine?Noobete <_<tu mie imi dadeai PK . Cand vreo data ma butix ?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 tu mie imi dadeai PK . Cand vreo data ma butix ?Nu eu ma lesinatule.Ti-a dat Tykos pentru ca ai fost un tzaran obosit care i-a dat pk lui Alin.Degeaba ai ma rr-uri multe.Esti un oligofren de clasa mondiala.Toata lumea e de acord ca esti veriga cea mai slaba.Profiti de un caracter crescut de lume si te dai mare smecher....putzulica, avem o veste proasta pentru tine: Ai un caracter deplorabil. Cel mai probabil esti genul de persoana cu o viata trista, un onanist convins care vei sfarsi inecat in fecale aruncat in hazna.Succes
Guest corione Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :wub: :wub: :kiss: :kiss: :wub: :hug: :kiss:
Guest -dStile- Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Nu eu ma lesinatule.Ti-a dat Tykos pentru ca ai fost un tzaran obosit care i-a dat pk lui Alin.Degeaba ai ma rr-uri multe.Esti un oligofren de clasa mondiala.Toata lumea e de acord ca esti veriga cea mai slaba.Profiti de un caracter crescut de lume si te dai mare smecher....putzulica, avem o veste proasta pentru tine: Ai un caracter deplorabil. Cel mai probabil esti genul de persoana cu o viata trista, un onanist convins care vei sfarsi inecat in fecale aruncat in hazna.SuccesObositule . eu lam lasat pe Tykos sa-ma omoare.. Eu stiam ca daca iti da pk acolo la boss se da ss .. Nu am siut ca nu se mai da pk ;) in Fine .Crezi ca prafu de Tykos imi poate da el pk mie =))Il invit la un Duel pun tot setu +Viper.Daca ma bate ti-le dau tie ;) da el daca pierde da tot ce are pe el :DFacem afacerea Obositule
Legionar Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 iti zic eu nu il tine :)) are :baby: :baby: :pottytrain2: si de spam