Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[DanY]

KnighT

Recommended Posts

Guest iubyelf
Posted

draga mea ... imi dovedesti ca nu am ce discuta cu tine:).Este problema mea ce fac sau ce zic sau cum ma comport cu altii...referitor la relatia asta virtuala eu zic sa taci! Nu esti in masura sa vorbesti...te rog nu te mai baga in seama cu mine si sa uitam tot.BYe

Nu incerca sa pari ceea ce nu esti. wtfffff :sef: iar post la KnighT , scuze membrilor , mai ai ceva de zis lasa post la A_A_A , ti-am mai zis.Aici nu-ti zic prea multe,nare rost.

Guest corione
Posted

sa revenim la spam:)

Guest corione
Posted

Nu incerca sa pari ceea ce nu esti. wtfffff :sef: iar post la KnighT , scuze membrilor , mai ai ceva de zis lasa post la A_A_A , ti-am mai zis.Aici nu-ti zic prea multe,nare rost.

Gura iubita!

Guest JijiBecali
Posted

Fugi tare ...

Guest iubyelf
Posted

Gura iubita!

iubita? imi pare rau nu sunt pe invers , si nu ma lua cu gura nu'mi pune nervii la incercare sa vezi de ce sunt in stare. :D

Posted

nu nu, ma duc la un kebab cu niste prieteni, facem toti cheta sa luam pe datorie un kebab =))

Te ingrasi ma ,mai bine stai la spam =))

Posted

iubita? imi pare rau nu sunt pe invers , si nu ma lua cu gura nu'mi pune nervii la incercare sa vezi de ce sunt in stare. :D

vreau eu sa vad de ce esti in stare :">

Guest JijiBecali
Posted

Daca totusi vrei ceva zi pe fatza ,nu te mai lua de ea, ai zis ca ea duce lipsa de ceva ,dar eu cred ca tu duci cu desavarsire :D

Guest corione
Posted

Dumnezeu fie cu tine! hai te rog sa nu ne bagam in seama ..ca totusi nu ajungem undeva cu cearta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...