Biggles Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 barbatul ajunge acasa seara tarziu...femeia: unde ai fost pana akm nenorocitulebarbatul: grija tafemeia: ai fost la alta ma nemerniculebarbatul: nu ma ceai esti nebunafemeia: iti dau eu numai nebuna tieatunci femeia se duce in bucatarie si ia facaletul si se duce spre barbatcand vede barbatul... de frica se baga sub patfemeia: iesi de sub pat nenorocitulebarbatul: nu ies ma ca nu vreaufemeia: iesi odata ca iti dau cu facaletu in capbarbatul: ba tu nauzi??? nu iesfemeia: iesi ca te omor nemerniculebarbatul: ba tu chiar nu auzi?? eu sunt sef in casa asta... CANZ ZIC CA NU IES PAI NU IES !!!
Guest corione Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Hai neatzaâ al:d eu plec la sc:( pisu:* azi stau la toate orele:> spor la liniute
Bebet0 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ninge...cu minciuni =)) bebeto cony chiar ningeeeeeee
Guest -dStile- Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 :nanana: :nanana:barbatul ajunge acasa seara tarziu...femeia: unde ai fost pana akm nenorocitulebarbatul: grija tafemeia: ai fost la alta ma nemerniculebarbatul: nu ma ceai esti nebunafemeia: iti dau eu numai nebuna tieatunci femeia se duce in bucatarie si ia facaletul si se duce spre barbatcand vede barbatul... de frica se baga sub patfemeia: iesi de sub pat nenorocitulebarbatul: nu ies ma ca nu vreaufemeia: iesi odata ca iti dau cu facaletu in capbarbatul: ba tu nauzi??? nu iesfemeia: iesi ca te omor nemerniculebarbatul: ba tu chiar nu auzi?? eu sunt sef in casa asta... CANZ ZIC CA NU IES PAI NU IES !!!=))) #-o :rofl2: :rofl2:
Guest -dStile- Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Hai neatzaâ al:d eu plec la sc:( pisu:* azi stau la toate orele:> spor la liniute :kiss: :kiss: :wub: