Arabela_33 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Buna nasa:* off aiurea e sa fim unu ici unu colea :( sper sa va fie bine acolo :D pici multi pentru voi toti:X:X::X
Guest -dStile- Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 buna buna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Guest corione Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:pisu pisu pisu:X:X:x
Guest corione Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 totusi care e faza cu pisu? :-? poi.... pisu...asa ii zic eu lu pisu:X:X:X adik -dStile- adik pisu meu:X
Guest corione Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 mie imi spui..ma rog de oamenii astia la spam....
Guest corione Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 asaa}{ haideti la spam:X deci ....ia care stie o gluma??
Guest corione Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 deci luati aminte=))Pentru ca sunt pe planeta noastra, imi permit sa indrept armele si impotriva barbatilor. O merita de fiecare data cand : * te inseala * te mint * sunt nepasatori * te fac sa te simti vinovata si atunci cand stiu ca ei au gresit * uita sa spuna multumesc * iti dau “ignore” in timp ce tu le povestesti ceva important pentru tine * uita de aniversarea voastra * se lauda cu femeile pe care le-au avut * se uita la tv in timp ce tu dai cu aspiratorul * ti se adreseaza cu “da draga” pe un ton zeflemitor * sunt gelosi si pe umbra umbrei fostului tau prieten * uita sa se opreasca din baut * nu pricep ca femeile se mai si prefac * sunt plictisitori de insistenti * se uita la meci cu surle si trambite * confunda hartuiala cu complimentarea * uita sa se spele pe maini dupa ce au mers la toaleta * le este lene sa respire * inteleg ce vor din ce le explici * devin veritabile bocitoare la cel mai banal guturai * se comporta ca niste copii, indiferent de ce varsta au * Si evident, lista poate continua.
Guest -dStile- Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 asaa}{ haideti la spam:X deci ....ia care stie o gluma?? :tiphat: :kiss: :kiss: