Guest -dStile- Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 :violent: :pottytrain2: :violent: :violent: :violent: :crazy:
Guest -dStile- Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 pisuuuu :> hai un dans :bananadance2:hai pisi :X:X: :bananadance2: :bananadance2:
Guest corione Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 hai pisi :X:X: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Guest -dStile- Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Pisu :>:> :> hai sa-ti zic cv pe pm^^daca as avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc,chiar cu riscul de a murihmmmCand esti tu aici cu mine, numas desparti de tine, dar cand pleci dupaceia, iar imi plange inima, te iubesc mult sti asta sper ca si tu, deaceia iti daruiesc inima, caci tu esti iubirea mea!
l33tsk33t Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=p-pu_D-bsNk...feature=related
Guest corione Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 daca as avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc,chiar cu riscul de a muriohhh pisoi :wub: :love1: :blush: Te iubesc :blush: :kiss:
Guest corione Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 daca as avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc,chiar cu riscul de a murihmmmCand esti tu aici cu mine, numas desparti de tine, dar cand pleci dupaceia, iar imi plange inima, te iubesc mult sti asta sper ca si tu, deaceia iti daruiesc inima, caci tu esti iubirea mea!pisule cauta in sufletul meu pacea, cauta iubirea:*:*pasiunea,:Xtandretea, cauta implinirea? cauta si te vei regasi gasi acolo, foarte aproape de inima mea :X:X Te iubesc pisoias :hug: :kiss: :wub:
Guest -dStile- Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 pisule cauta in sufletul meu pacea, cauta iubirea:*:*pasiunea,:Xtandretea, cauta implinirea? cauta si te vei regasi acolo, foarte aproape de inima mea :X:X Te iubesc pisoias :hug: :kiss: :wub::X:X:X::X
Guest corione Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 :X:X:X::Xnoaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine:X:X TE iubesc :X
Guest -dStile- Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 noaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine:X:X TE iubesc :Xl Love you :X:X:X: :wub: :wub: :kiss:
Guest corione Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 l Love you :X:X:X: :wub: :wub: :kiss:me2 pisu:X
dvL Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 daca as avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc,chiar cu riscul de a murihmmmCand esti tu aici cu mine, numas desparti de tine, dar cand pleci dupaceia, iar imi plange inima, te iubesc mult sti asta sper ca si tu, deaceia iti daruiesc inima, caci tu esti iubirea mea!ohhh pisoi :wub: :love1: :blush: Te iubesc :blush: :kiss: