Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[DanY]

KnighT

Recommended Posts

Guest -dStile-
Posted

:violent:

:pottytrain2:

:violent: :violent: :violent: :crazy:

Guest corione
Posted

Pisu :>:> :> hai sa-ti zic cv pe pm^^

Guest -dStile-
Posted

pisuuuu :> hai un dans :bananadance2:

hai pisi :X:X: :bananadance2: :bananadance2:

Guest corione
Posted

hai pisi :X:X: :bananadance2: :bananadance2:

:bananadance2: :bananadance2:

Guest -dStile-
Posted

Pisu :>:> :> hai sa-ti zic cv pe pm^^

daca as avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc,chiar cu riscul de a muri

hmmm

Cand esti tu aici cu mine, numas desparti de tine, dar cand pleci dupaceia, iar imi plange inima, te iubesc mult sti asta sper ca si tu, deaceia iti daruiesc inima, caci tu esti iubirea mea!

Guest corione
Posted

daca as avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc,chiar cu riscul de a muri

ohhh pisoi :wub: :love1: :blush: Te iubesc :blush: :kiss:

Guest corione
Posted

hmmm

Cand esti tu aici cu mine, numas desparti de tine, dar cand pleci dupaceia, iar imi plange inima, te iubesc mult sti asta sper ca si tu, deaceia iti daruiesc inima, caci tu esti iubirea mea!

pisule cauta in sufletul meu pacea, cauta iubirea:*:*pasiunea,:Xtandretea, cauta implinirea? cauta si te vei regasi gasi acolo, foarte aproape de inima mea :X:X Te iubesc pisoias :hug: :kiss: :wub:

Guest -dStile-
Posted

pisule cauta in sufletul meu pacea, cauta iubirea:*:*pasiunea,:Xtandretea, cauta implinirea? cauta si te vei regasi acolo, foarte aproape de inima mea :X:X Te iubesc pisoias :hug: :kiss: :wub:

:X:X:X::X

Guest corione
Posted

:X:X:X::X

noaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine:X:X TE iubesc :X

Guest -dStile-
Posted

noaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine:X:X TE iubesc :X

l Love you :X:X:X: :wub: :wub: :kiss:

Guest corione
Posted

l Love you :X:X:X: :wub: :wub: :kiss:

me2 pisu:X

Posted

hmmm

ohhh pisoi :wub: :love1: :blush: Te iubesc :blush: :kiss:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...