MGalyn_ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Hai noroc ce mai face lumea pe aici?? vadca multi playeri vechi inca joaca :P si intrun final miss me? :-? crec ma reapuc si eu asa for fun
DanY83 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hai noroc ce mai face lumea pe aici?? vadca multi playeri vechi inca joaca :P si intrun final miss me? :-? crec ma reapuc si eu asa for fun Am vazut azi ca m'ai sunat , dar dormeam ;) Te apuci ia de joaka? :))
MGalyn_ Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 da team sunat vroiam sa vad ce mai faci .....eh mam apucat asa un pic si eu for fun :)) voi in rest ce mai faceti bine sanatosi? :P dati si voi un pm in joc care mai jucati pe AlynSM ca ma plictisesc ca nu jtiu ce nik-uri aveti acuma fiecare :D deci prin urmare alyn nebunu trage cu tunu sa intors inapoi :nanana: :nanana:
dvL Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Guild refacut de mine ( din nou ) , pm -dStile- care ati fost si vreti sa mai intrati . O sa cautam o alta alianta , Have Fun .
DanY83 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Guild refacut de mine ( din nou ) , pm -dStile- care ati fost si vreti sa mai intrati . O sa cautam o alta alianta , Have Fun . Sa mori tu? =))