banditzel Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Salut sunt Bandit^MG^ de pe 97 d..aici sunt Bandit ^_^...as vrea sa fac si eu o cerere de intrare deoarece am ramas fara guild..gm-ul nostru are probleme mari si nu poate intra...-sunt dispus sa accept orice regula-accept tot ce imi ziceti si toate sfaturile voastre-imi plc sa ma distrez :bananadance2: -sa ajut..dar sa si fiu ajutat :-? Nuj cum sa ma descriu poate vreti sa ma descoperiti ...nu prea am cazier la mu...sunt un tip sociabil si fara antecedente pe mu link... :dontknow: -nimic nu e prea greu pentru mine...voi fi respectuos si sper sa primesc si eu acelasi lucru ...respectul se castiga..salut :tiphat:
[DanY] Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 vb cu Scofield sau Outlander ei 2 se ocupa cu personalul :>
dvL Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Nu se mai fac recrutari .Sunt si unele exceptii , ca sa faci parte din ele trebuie sa ai RECOMANDARI bune ca sa poti sa ni te alaturi :)
dvL Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 si eu te iubesc daniela , cel mai frumos travestit in viata :wub: