Miau! Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Bula si Inspectorul :)) !La scoala este inspectie. Inspectorul pune urmatoarea intrebare: - Copii, ce faceti daca sinteti intr-o padure si vine ursul? Bula ridica mina. Profesoara ingrozita, dar inspectorul deja a observat mina ridicata. - Sa raspunda cel din ultima banca. - Bula, raspunde frumos! - Pai incep sa alerg catre un copac. - Dupa aceea ce faci? - Ma urc pe copac. - Si daca ursul se urca si el pe copac? - Ma sui pina in virful copacului. Profesoarei nu-i vine sa creada ca pina acum Bula a raspuns asa frumos, ca nu a spus nici o prostie. - Si daca ursul se suie si el pina in virful copacului? - Sar din copac. - Si daca sare si ursul? - Alerg la un alt copac. - Si daca alearga si ursul dupa tine? - Ma urc in copac. - Si daca se urca si el pe copac? - Atunci ma sui pine in virful copacului. - Si daca se suie si el pina in virful copacului? - Ba, ia mai dute in p***a m*a, tu tii cu ursul?
[DanY] Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 inca nu am ajuns acasa :D , ne'am intins..peste 2-3 ore ajung :))
Valhalla Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 ' date='Aug 5 2009, 00:08' post='4083292']inca nu am ajuns acasa :D , ne'am intins..peste 2-3 ore ajung :))eu ma duc si ma culc :)