coltalb Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 neata :) fetele munceste... :whistle: da` baietii? :yum:
<<Amar3to>> Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 baietzii la fel ..munceste ca roabele :D
denomonk Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 baietzii la fel ..munceste ca roabele :D asa asa uratule...la munca cu tine...numa eu la frecat menta xD :beer:
coltalb Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 roabe huh? :blink: si tu deno cu menta :-? baieti seriosi ...ce sa mai zic?!.... :dooh:
Melody Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ei las ca le creste burta.. E buna munca, nu strica niciodata :pokeye: si cum spuneam doi chelboshi se trag de par iar Amareto se piaptana :hail: :-? mda, cica aveam si eu putin timp liber sa joc, si server offline..cum vine asta?
denomonk Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ei las ca le creste burta.. E buna munca, nu strica niciodata :pokeye: si cum spuneam doi chelboshi se trag de par iar Amareto se piaptana :hail: :-? mda, cica aveam si eu putin timp liber sa joc, si server offline..cum vine asta? auch auch
denomonk Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 :violent: :comp1: hai odata da`i drumu grrrr :error: :error: :error:
coltalb Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 las` ca vine serv cand trebuie sa intru eu :D nu va mai :hair: ..nu-i frumos :naughty: ;;)
Melody Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 plictiseala, mare plictisealace imi place http://img4.imageshack.us/img4/6752/02qvgxv1q.jpgGino, la mine era acolo undeva o scoatere de ochi ..destinata chelboshilor care ne-au parasit:))
coltalb Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 plictiseala, mare plictisealace imi place http://img4.imageshack.us/img4/6752/02qvgxv1q.jpgGino, la mine era acolo undeva o scoatere de ochi ..destinata chelboshilor care ne-au parasit:))a da daaaaaaa :right: :right:Cica noua mea familie>:D< :tiphat: :tiphat: sa-mi zici cand vrei buff :-j
Guest Adutzu08 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Un fifa 07 pe cine fac de aici :whistle: Id : adu_07_90 :> :>
coltalb Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 grrrrrr...mia furat sefa pagina :((aranjam ca urmatoarea sa fie a ta...gata nu mai plange :(
denomonk Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 aranjam ca urmatoarea sa fie a ta...gata nu mai plange :(neah....le vreau pe toate :))mdea afk...mult timpmam plictisit sa tot incerc sa intru pe server
Melody Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 MDA.. AFK FOARTE MULT TIMP CA M-A LUAT SOMNUL, VREAU UN PAT LA MUNCA SA MA INTIND NITZEL...SINGURAMDA MDA MDA.. NA CA AM SI EU O PAJINA:p*****Tiganul se hotaraste sa fuga peste granita. Surprins la trecerea frontierei de granicer se preface ca-si face treburile.-Ce faci tu aicea ?-O ! Pai ma scuzati domnule ofiter, ma usuram.-Minti, in spatele tau e doar rahat de caine !-Ce sa-i faci, viata de caine, rahat de caine !*****Un baietel vrea de ziua lui o bicicleta si se duce si ii cere mamei lui.Ea ii zice: ai fost baiat bun ? ai fost cuminte ? ai ajutat in casa ? Si elpleaca suparat. Se duce in camera lui si incepe sa ii scrie o scrisoare lui Dumnezeu..si zice:-Dear God stiu ca nu am fost cel mai bun dintre baietei.. se razgandeste si rupe foaia.Se apuca iar de scris..-Dear God stiu ca nu sunt un baietel bun..se razgandeste si rupe foaia?Sta un pic si se gandeste si dupa aia se duce in sufragerie, ia statuia cu Maica Domnului, o inveleste intr-un prosop si o pune intr-un sertar si se apuca din nou sa scrie o scrisoare..-Dear God, if u ever want to see your mother again .......?Tata, cum am am aparut eu pe lume ? Tata zice:-Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli ! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii :??- You?ve got mail !!!!SI DEDICATIE PENTRU GAGICILE CU PISICIDoua vecine stau de vorba:-Sunt foarte ingrijorata, spune una dintre ele.Sotul meu s-a dus la rau sa inece pisoiul.-Ei, si de ce esti asa de ingrijorata ?-Pisoiul s-a intors acum o ora?
Melody Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 CE FACE PISICA BRE...PARCA TU AVEAI DOUA:))Intorsi din concediu, ea-de la mare si el-de la munte, cei doi soti mananca si se culca. Dupa miezul noptii, insa, sotia se trezeste speriata:-Scoala-te! Am auzit masina lui barbatu-meu?-M-am dus! striga sotul,sarind pe geam.shâ dacâ tot m? plictisesc , mai citesc nishte bancuri asha shi deci shi prin urmare câ tot n-am shi fashi:Merge o femeie la un popa.-Parinte,spovedeste-ma. I-am facut laba lu barbatu-meu.-Femeie,spune de trei ori Tatal Nostru si apoi spala-te pe maini in apa raului! Femeia face ce i se spune, iar apoi pleaca acasa,unde oastepta sotul:-Unde ai fost Marie ?-La apa izvorului, sa ma spal pe maini.-Si cu cine te-ai intilnit acolo ?-Cu preoteasa, facea gargara !