Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ganditza

Griffins -renaste si pe s1

Recommended Posts

Posted

ei las ca le creste burta.. E buna munca, nu strica niciodata :copilas: :pokeye: si cum spuneam doi chelboshi se trag de par iar Amareto se piaptana :hail: :-?

mda, cica aveam si eu putin timp liber sa joc, si server offline..cum vine asta?

Posted

ei las ca le creste burta.. E buna munca, nu strica niciodata :copilas: :pokeye: si cum spuneam doi chelboshi se trag de par iar Amareto se piaptana :hail: :-?

mda, cica aveam si eu putin timp liber sa joc, si server offline..cum vine asta?

auch auch

Posted

plictiseala, mare plictiseala

ce imi place http://img4.imageshack.us/img4/6752/02qvgxv1q.jpg

Gino, la mine era acolo undeva o scoatere de ochi ..destinata chelboshilor care ne-au parasit:))

Guest Adutzu08
Posted

Cica noua mea familie>:D< :tiphat:

Posted

plictiseala, mare plictiseala

ce imi place http://img4.imageshack.us/img4/6752/02qvgxv1q.jpg

Gino, la mine era acolo undeva o scoatere de ochi ..destinata chelboshilor care ne-au parasit:))

a da daaaaaaa :right: :right:

Cica noua mea familie>:D< :tiphat:

:tiphat:

sa-mi zici cand vrei buff :-j

Guest Adutzu08
Posted

Un fifa 07 pe cine fac de aici :whistle:

Id : adu_07_90

:> :>

Posted

MDA.. AFK FOARTE MULT TIMP CA M-A LUAT SOMNUL, VREAU UN PAT LA MUNCA SA MA INTIND NITZEL...SINGURA

MDA MDA MDA.. NA CA AM SI EU O PAJINA:p

*****Tiganul se hotaraste sa fuga peste granita. Surprins la trecerea frontierei de granicer se preface ca-si face treburile.

-Ce faci tu aicea ?

-O ! Pai ma scuzati domnule ofiter, ma usuram.

-Minti, in spatele tau e doar rahat de caine !

-Ce sa-i faci, viata de caine, rahat de caine !

*****Un baietel vrea de ziua lui o bicicleta si se duce si ii cere mamei lui.

Ea ii zice: ai fost baiat bun ? ai fost cuminte ? ai ajutat in casa ? Si el

pleaca suparat. Se duce in camera lui si incepe sa ii scrie o scrisoare lui Dumnezeu..si zice:

-Dear God stiu ca nu am fost cel mai bun dintre baietei.. se razgandeste si rupe foaia.

Se apuca iar de scris..

-Dear God stiu ca nu sunt un baietel bun..se razgandeste si rupe foaia?

Sta un pic si se gandeste si dupa aia se duce in sufragerie, ia statuia cu Maica Domnului, o inveleste intr-un prosop si o pune intr-un sertar si se apuca din nou sa scrie o scrisoare..

-Dear God, if u ever want to see your mother again .......?

Tata, cum am am aparut eu pe lume ? Tata zice:

-Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli ! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii :??- You?ve got mail !!!!

SI DEDICATIE PENTRU GAGICILE CU PISICI

Doua vecine stau de vorba:

-Sunt foarte ingrijorata, spune una dintre ele.

Sotul meu s-a dus la rau sa inece pisoiul.

-Ei, si de ce esti asa de ingrijorata ?

-Pisoiul s-a intors acum o ora?

Posted

CE FACE PISICA BRE...PARCA TU AVEAI DOUA:))

Intorsi din concediu, ea-de la mare si el-de la munte, cei doi soti mananca si se culca. Dupa miezul noptii, insa, sotia se trezeste speriata:

-Scoala-te! Am auzit masina lui barbatu-meu?

-M-am dus! striga sotul,sarind pe geam.

shâ dacâ tot m? plictisesc , mai citesc nishte bancuri asha shi deci shi prin urmare câ tot n-am shi fashi:

Merge o femeie la un popa.

-Parinte,spovedeste-ma. I-am facut laba lu barbatu-meu.

-Femeie,spune de trei ori Tatal Nostru si apoi spala-te pe maini in apa raului! Femeia face ce i se spune, iar apoi pleaca acasa,unde oastepta sotul:

-Unde ai fost Marie ?

-La apa izvorului, sa ma spal pe maini.

-Si cu cine te-ai intilnit acolo ?

-Cu preoteasa, facea gargara !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...