[p1mp] Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 va saluta sefu direct din cluj de pe un juma de laptop mestecat de nepotel :))si nu c-ar ajunge, e si in franceza si abia gasesc literele :comp1:
Sh@nT@jIsTa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 :hello: Neatzaaa :hello: Cine-i mic , gras si se crede Superman ?Corect : Tiganca ^^ :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:
hellios Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 :hello: Neatzaaa :hello: Cine-i mic , gras si se crede Superman ?Corect : Tiganca ^^ :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:Maica Pecista !!! daca nu ar scrie ai crede ca o data cu electronicele din casa ii cam moare si neuronii.. =)) fitooo, nu-ti supara piranda ca dai de ala cu coarne, mai ales ca a venit toamna si s-ar putea sa-mi cada frunza....=)) pfoooaai, sa ma opreasca cineva... #-o:hello: Neatzaaa :hello: Cine-i mic , gras si se crede Superman ?Corect : Tiganca ^^ :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:ete pimpulet, a iesit la iarba verde... ia urca-te bre pe boc sa te vedem si noi .. =)) =))
Sh@nT@jIsTa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ;)) ... Ti-ai fc antrenamentul de dimineatza ? Rezista candelabru ? Rezista .. rezista !Sau ai nevoie de un candelabru care : sa reziste ! sa reziste ! sa reziste ! sa reziste ! sa reziste ! .................... :P .................AFK time ... :))
<<Amar3to>> Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 hai cu neatza Moa ce de spam pe aici :))O zi superba all in ciuda vremii urate :)
hellios Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ;)) ... Ti-ai fc antrenamentul de dimineatza ? Rezista candelabru ? Rezista .. rezista !Sau ai nevoie de un candelabru care : sa reziste ! sa reziste ! sa reziste ! sa reziste ! sa reziste ! .................... :P .................AFK time ... :)) :clap: :clap: candelabru rezista, am facut si antrenament dar nu am pe cine ma arunca :whistle: te oferi?te oferi?te oferi?te oferi?te oferi?te oferi? :error: :error: :yum:
coltalb Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 neataaa :blink: v-au picat frunzele la toti sau ce-aveti ? :-?? :crazy:
hellios Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Buna dimineata!...de la serviciu :nanana:neata dragoste :> :> :> :beer: :beer:
Sh@nT@jIsTa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 :clap: :clap: candelabru rezista, am facut si antrenament dar nu am pe cine ma arunca :whistle: te oferi?te oferi?te oferi?te oferi?te oferi?te oferi? :error: :error: :yum:=))))))) ...... Nu-ti spun ^^ !Tiganca >>> :violent: <<< Fitz0asa:D:D:D:D:D:D:D:D
hellios Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 =))))))) ...... Nu-ti spun ^^ ! Tiganca >>> :violent: <<< Fitz0asa :D:D:D:D:D:D:D:D fitzoasa >>> <<< tiganca
Ganditza Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 :-? ce facusi fitzi? iei ss :crybaby:
Sh@nT@jIsTa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Intr-adevar ... N-am luat ! :D .... Iar tie .... iti multumesc ca ai vb ptr mine ^^ :D Tiganca >>> :violent1: <<< Fitz0 :X:) ... :) ... :) ...:)
Ganditza Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Buna dimineatza tuturor :)) :)) Sint Gogu :beer: