coltalb Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 buna dimineata :) merg liniutele? hai ca intru imediat sa vad :P si Gina nu te mai plange de frig...doar il ai pe Gogu :whistle: ;;)
hellios Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 'na ziua all ce dor imi este de voi !! :yum: :yum:
hellios Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :kar:..si hai sa mai postez o poezie. Nu este nici de dragoste, nici prea vesela, dar merita citita :P astept comentarii vis-a-vis de text, fie ele si negative :) ( poate asa mai va amintiti si de forum-guild)endpoezie [ ]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -de Marian Bidea [hellios ]2009-07-05 | | ziua asta la fel ca cea de ieris-a înfipt adânc în duhul meu caun cui de oţel.în mod sigur o să-mi pice nerviipe ziua de mâine pentru că în zoriva face copy-paste la ziua asta.soarele cu fiecare trecerepe bolta drumului meu îmi transformă trupulîn scânduri de 2,5 cm la gaterul timpului.trunchiul de brad, prăfuit, abia mai poate ţinesuflarea care de câteva zile repetă obsesivplec, plec, pleccu zdrenţe cu tot şi adio.dacă se duce şi ea mai rămân cu oimagine pe retinăunde se va vedea negru pe alb cădimineaţa naşterii mele a fost planul,restul zilelor cuie şi scânduri,ultima zidoliu la poartă,seara zileideletedori :hello: ori :violent: ( asa imi aflu dusmanii ) =)) evident, glumesc... :)
hellios Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 wooow, ce avatar si semnatura mi-am tras... =)) =)) =)) =))
coltalb Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 wooow, ce avatar si semnatura mi-am tras... =)) =)) =)) =))cum era aia "lauda-ma gura......" :-? vrei o prajitura tiganco? =)) =))
Ganditza Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 neatza :tiphat: pirando, avatarul e belea =)) =))
hellios Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 neatza :tiphat: pirando, avatarul e belea =)) =)) =)) =)) neata :tiphat:dar de semnatura nu zici nimic? =)) =)) neata :tiphat:
Ganditza Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 semnatura e si mai belea(de fapt de semnatura voiam sa zic, dar na , nu bausem inca cafeaua) :crazy: :crazy: :crazy:
coltalb Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 neata :) hai bre pirando sa nu pui bot....sa-ti zic si eu de ambele ca-s :cool2: :D
ingerasha Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ...provocatoare, atat avatarul cat si semnatura :> :nanana: :nanana: Welcome, membrilor noi ! :beer: Hello !
hellios Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :sef: :comp1: :-?? :blink: :right: Buna :> ce nick... :-? :-? #-o #-o
Ganditza Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Buna Fitzi :)) :)) app, cu Wooz mai joci?
Sh@nT@jIsTa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Buna Fitzi :)) :)) app, cu Wooz mai joci?Nu am pc ^^ :(
hellios Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nu am pc ^^ :(candelabru mai ai?? :blink: =)) =))
Sh@nT@jIsTa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 =))) Daaaa ..... Auzi Pirando ... zice lumea ca ti-ai luat "bieamveu" si u umblii cu frigideru ? ^^Tataie , fii atent ... daca te prind cu frigideru ` ... yoo te tai :D Baiiii .... :))) .... cu sa te arunci asa de pe candelabru !?Nu esti normal ! ^^