hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ce te-ash randui si eu pe tine oleak:))se rezolva :right:Ghicitoarepoezie [ ]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -de Marian Bidea [hellios ]2009-06-15 | | Dintr-un dush enorm se nasteTot acolo se termină,Existenţă efemeră,Plină de culoare fină.lai lai lai... :whistle:
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 cum cum??? ceva legat de sapuneala? sa te sapunesc pe spate ? sa iti fac clabuci?:))) sa te scufunzi in spuma?
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 curcubeu e mai bun decat apa:)) dar eu ma gandeam la un sapun pe spatele pirandei
hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 curcubeul :)) :)) #-obv sefaaaaaa !!!!! :bananadance2: :bananadance2: :clap: :clap: :clap:
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ei na.. acu sa te vad ce premiu dai sefei:)) ca la sicki ai dat primul la tuns, la sefa ce dai?:))
hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 curcubeu e mai bun decat apa:)) dar eu ma gandeam la un sapun pe spatele pirandei ooo daaaaa !! :angelbath:
[sickboy] Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ei na.. acu sa te vad ce premiu dai sefei:)) ca la sicki ai dat primul la tuns, la sefa ce dai?:))ei ii dă un coafat :crazy:
hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ei na.. acu sa te vad ce premiu dai sefei:)) ca la sicki ai dat primul la tuns, la sefa ce dai?:))iata premiul pentru sefa :P ii dedic o poezie :whistle: dincolo de amprentepoezie [ ]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -de Marian Bidea [hellios ]2009-06-23 | | te îmbrăţişez femeiechiar dacă toamnadin sufletele noastreeste mai târzie decâttoamna careiatăîşi scutură frunzelepe alei pustiite îmbrăţisez femeiechiar dacă chipul tăude-acum brăzdatde trecerea prin timpeste mai bătrân decâtsoarele careiatăacum apunedă-mi mâna taprea mult muncită şihai să trecem amândoicu fruntea susdincolo de orizontsă râdem cu poftăatât cât mai putemde glumeletrăite împreună :photo:
Ganditza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 vai merci tigane dar nu a fost Gina :)) :)) :))
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 la .... of of mai mai.... ce se intampla cu compu meu nu stiu, dar nu vad gif-urile tale
hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ce bine-mi pare ca mi-am luat tzeapa ... =)) =))
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 gata a revenit... superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tareeeeeeeeeeeeee Goguleeeeeeeeee. Zii sa iti mai faca o dedicatie din asta
hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 biiiineeee :-? :-? iata o poezie tare draguta cu dedicatie pentru gogu =)) satul lenevaripoezie [ ]"omul sfinţeşte locul"- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -de Marian Bidea [hellios ]2009-06-24 | | haai la oaleeoalee vindeemse aude pe străzileîntortocheateaşezate ca o pânzăde păianjenpeste satulcu nume sugestivdemn de ştirile de la ora cincicâinii latră a pagubăcopiii aleargă bezmeticiprin praful ce sufocăpână şi pământulhaai la oaleeoalee vindeemsărăcia este vecină cudelăsareasora de suflet a nepăsăriiiar cârciuma tixită de şpriţarigâfâie ca o locomotivăintoxicată de fumul de ţigarăhaai la muncă, muncătreizeci leipe zi şi două meseeşi dintr-o datăsatul a amuţitnici cârciuma nu mai respirăun aer de odihnăprost hrănităse aşterne peste casese trage clopotulla bisericăTatălui cerescspoit pe tavanulce stă să cadăi-a mai crescutdin greşeala zugravuluiînca o mânădincolo de satcâmpul gemesub arşiţa soareluifără apăfără sapăfără viaţă :tiphat: :tiphat:ooups, pagina meeaa :hello: :hello: :hello: :hello:
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 m-ati innebunit cu niste pagini.. ce e cu ele? si de ce au asa mare pret? frumoasa poezie..dar greu de citit printre randuri..pentru mine ca is mai tinerica :baby:
coltalb Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ce bine-mi pare ca mi-am luat tzeapa ... =)) =))obisnuieste-te pirando :nanana:
Ganditza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 a-ti obosit asa repede? b-( hai cu galagia :bananadance2: :bananadance2:
ingerasha Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 biiiineeee :-? :-? iata o poezie tare draguta cu dedicatie pentru gogu =)) satul lenevaripoezie [ ]"omul sfinţeşte locul"- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -de Marian Bidea [hellios ]2009-06-24 | | haai la oaleeoalee vindeemse aude pe străzileîntortocheateaşezate ca o pânzăde păianjenpeste satulcu nume sugestivdemn de ştirile de la ora cincicâinii latră a pagubăcopiii aleargă bezmeticiprin praful ce sufocăpână şi pământulhaai la oaleeoalee vindeemsărăcia este vecină cudelăsareasora de suflet a nepăsăriiiar cârciuma tixită de şpriţarigâfâie ca o locomotivăintoxicată de fumul de ţigarăhaai la muncă, muncătreizeci leipe zi şi două meseeşi dintr-o datăsatul a amuţitnici cârciuma nu mai respirăun aer de odihnăprost hrănităse aşterne peste casese trage clopotulla bisericăTatălui cerescspoit pe tavanulce stă să cadăi-a mai crescutdin greşeala zugravuluiînca o mânădincolo de satcâmpul gemesub arşiţa soareluifără apăfără sapăfără viaţă Relevanta secventa rustica... :tiphat: Cata activitate pe forum .... :hello: :hello: Buna seara!