<<Amar3to>> Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Si eu ce pot .....Dau tot ptr o fusta in vant :DCine se ofera?.....Tanar chelios astept raspuns :D
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Cand iti creste parul da Rayene fusta jos pentru tine :boohoo: :boohoo:
coltalb Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 oana treci si da din maini ca se plange alin ca duce greul :)) hai ca-ti dau voie sa-ti ridici fushtele...numa` da din maini azi ;;) :pray: :pray: Cand iti creste parul da Rayene fusta jos pentru tine :boohoo: :boohoo: i-o dau si ca amintire ....da`mai scoti azi ES ??
<<Amar3to>> Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Nu nu ...ca Gina nu ma vrea :(asa ca ...... nimeni nu ma vrea:((
Ganditza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 ce-i aici? :)) lasati bre fustele pirandei nu vedeti ce vreme urata e afara, ce se face fara fuste, saraca =)) =)) =))
<<Amar3to>> Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ce-i aici? :)) lasati bre fustele pirandei nu vedeti ce vreme urata e afara, ce se face fara fuste, saraca =)) =)) =))Cate o data fara fusta itzi e mai cald decat cu fusta :DPoate sa fie si ger afara :>
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 I-auzi pirando.. cica ai 15 fuste.. da una jos pentru Amareto..poate se satura de fuste
coltalb Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Auzi sefa....cineva vrea sa fure pagina.... :blink: :-? banuiesc eu cam cine are fi... :dooh:
<<Amar3to>> Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Nu am cum sa ma satur de fuste vre-o data ...:DTampit sa fiu sa fac una ca asta :D
<<Amar3to>> Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Oana pot sa te poop si eu ? :Xah nu pot ca ma omoara Alin :-SPoop pe Razvanel mai bine :D :X
coltalb Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Oana pot sa te poop si eu ? :Xah nu pot ca ma omoara Alin :-SPoop pe Razvanel mai bine :D :Xpupa bre ca nu zicem nimic, n-are cum afla ;)
<<Amar3to>> Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 nu nu .....Ca imi " Botzeste" masina cand mai ajung pe acolo =)) =)) =))
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 stii cum a facut alin acum? ALIN: "ce ce?" si a zambit ..dar nu stiu daca nu cumva a zambit ironic
hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 fuste jos, ha?da bine bre, port multe fuste ca nu am lenjerie intima pe mine :blink: #-o pfoaai, pe vremea asta nu-mi dau jos nici vata din urechi =)) =))ups!! iar pagina mea :hello: :hello: :hello: :whistle:
Melody Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 da ce iti cauta vata in urechi bre? te pregatesti de inmormantare? cand mori sa vin sa iti pap coliva?
coltalb Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 fuste jos, ha?da bine bre, port multe fuste ca nu am lenjerie intima pe mine :blink: #-o pfoaai, pe vremea asta nu-mi dau jos nici vata din urechi =)) =))ups!! iar pagina mea :hello: :hello: :hello: :whistle:uite "hoata" de pagini.....mrrr :swsword: :swsword:
hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 da ce iti cauta vata in urechi bre? te pregatesti de inmormantare? cand mori sa vin sa iti pap coliva?mai bine vino sa te pap eu pe matalutza inainte sa dau ortu :yum: B) B) B)
hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 iata poezia :nanana: temă pentru acasăpoezie [ ]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -de Marian Bidea [hellios ]2009-06-21 | | astăzi vreau sa respir un aer de vacanţăsă îmi adun gândurileîmprăştiate abuziv prin tot cartierulsă aşez şezlongul pebalconul cu faţadă de austeritateşi să-mi impun un soi de relaxare descompusăcu toate că lumea la ora aceeava mişuna într-un continuu du-te ? vinourmează desrierea scenelor din stradăîn alternanţă cu starea mea evident nervoasăapoi voi spunedă-o dracu de relaxaremai bine mă aşez un pic pe patsă închid un ochicelălalt să stea nemişcatlipit cu pupila de tavanurechile pline de note muzicalevor rămâne de veghe să asculteundele sonore ale unei piesede richard claydermancântată cu deosebită virtuozitatela o bormaşinăde un vecin de la nu ştiu ce apartament.mai bine aş fuma o ţigarămai tarziu am sa postez o ghicitoare :crazy:
coltalb Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 :clapping: ce buna era s-o zici in urma cu 2 saptamani..prin ce chinuri auditive am trecut.... :((
hellios Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 :clapping: ce buna era s-o zici in urma cu 2 saptamani.. prin ce chinuri auditive am trecut.... :(( =)) =)) ghicitoare poezie [ ] - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - de Marian Bidea [hellios ] 2009-07-01 | | Un pătrat perfect, aş spune, Altele mai mici în el, Cifrele par o minune Când le rândui într-un fel. hai cu raspunsul