coltalb Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 "buna" Rayane :crazy: :crazy: :crazy:vrei sa te cocoseze Danutza? :kar: :))
ambrozie Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 vrei sa te cocoseze Danutza? :kar: :)) :crazy: :crazy: Nu ma cocoseaza doar pentru "buna" :crazy: :crazy:@Ramy Cocoseaza sm de ceva :))
hellios Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 toata lumea cocosaza pe toata lumea :whistle: v-am promis ca pun pe forum o poezie scrisa de mine :dance: daca sunteti de acord sau nu, lasati aici hotararea voastra :error: cei care nu sunt de acord sunt obligati sa posteze ei o poezie pe care o considera cea mai aproape de pipota lor :readthis: cei care sunt de acord sunt rugati sa posteze o poezie scrisa de ei. Spun asta pentru ca nu cred ca celor care le plac poeziile nu au incercat, macar o singura data, sa compuna cateva versuri :kar: bine ar fi ca sefa sa pregateasca doua premii. Unul pentru cea mai frumoasa poezie compusa si unul pentru cea mai buna poezie romaneasca aleasa si postata aicipff ma doare capul ... :dooh: juriul va fi format din toti cei care vor posta poezie, acordand note celorlalti participanti, mai putin poeziei postate de el.sper sa iasa ceva.. =))
Ganditza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 hai care e poetul guildei, repedeeeee :readthis: :> ce vreti sa va dau premiu? 2 zile in pt? :crazy: :crazy: :crazy:
hellios Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 hai care e poetul guildei, repedeeeee :> ce vreti sa va dau premiu? 2 zile in pt? :crazy: :crazy: :crazy:frumos premiu, pe bune :tiphat:
hellios Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 boon, daca eu am propus, eu sa incep #-o picătura ochilor umezi poezie [ ]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - de Marian Bidea [hellios ]2009-06-26 | | In tinda sufletului,am găsit o invitaţie laspectacolul nostru pe careinima ta vrea să mi-l ofereşi iar m-am abandonat în uitare pe drumul ce duce spre fiinţa ta.Astăzi te-ai îmbrăcat în fracfată albă cu părul din liane.Reverul negru, de la haina arhaică,cusută cu fir de mângâiere,este în acord cu inima meadescompusă în mii de note muzicalece plânge după noapte, sofisticată.Si iată tremur de dor în aşteptarea parfumului tăuşi-ţi cer să laşi noaptea să ne învăluieca distanţele dintre noi să tindă către zero absolut.Respir prin gura ta un aer de epocă medievalăce mă face să păşescmai hotărât spre pragul buzelor tale.Incepi să fredonezi o melodiemai caldă decâtsângele nostru împerecheat,capul îmi cade pe umărul tău,stelele se scaldă în ochii noştri,trupul tău acoperă trupul meuşi invers ne abandonăm în detalii.Respirăm sacadat împletire si doar ploaia din noaptemai murmură astâmpăr.Ca un unic spectator încântat,buzele habotnice cer dinnoaptea trecută un bis.Intr-un târziu cortina cade, rămân suspendat în visarelăsând ochii să mai lăcrimezeparfumul tău.sper sa placa genul... ;;)
pitonius Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 toata lumea cocosaza pe toata lumea :whistle: v-am promis ca pun pe forum o poezie scrisa de mine :dance: daca sunteti de acord sau nu, lasati aici hotararea voastra :error: cei care nu sunt de acord sunt obligati sa posteze ei o poezie pe care o considera cea mai aproape de pipota lor :readthis: cei care sunt de acord sunt rugati sa posteze o poezie scrisa de ei. Spun asta pentru ca nu cred ca celor care le plac poeziile nu au incercat, macar o singura data, sa compuna cateva versuri :kar: bine ar fi ca sefa sa pregateasca doua premii. Unul pentru cea mai frumoasa poezie compusa si unul pentru cea mai buna poezie romaneasca aleasa si postata aicipff ma doare capul ... :dooh: juriul va fi format din toti cei care vor posta poezie, acordand note celorlalti participanti, mai putin poeziei postate de el.sper sa iasa ceva.. =))eu nu sunt de-acord!!! huooo m-am saturat de poetii... mno si acum sa trecem la versuri..:)))aceias obsedanta poezie cu cacofonie care mi-a adus atata succes ca nu mai imi incap in piele:P totus cand stau sa ma gandesc cat de modest am ramas:))) desi aveam lumea la picioare..eram un vip, un superstar.. dar sa nu mai vb de vise sa trecem la poezie:DDDfrumoasa mea cu ochii ka cacauacu buze dulci ka carameauaka cand te vad m-apuca dorulka-s ca calin nemuritorul... aplauze va rog!
hellios Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 eu nu sunt de-acord!!! huooo m-am saturat de poetii... mno si acum sa trecem la versuri..:)))aceias obsedanta poezie cu cacofonie care mi-a adus atata succes ca nu mai imi incap in piele:P totus cand stau sa ma gandesc cat de modest am ramas:))) desi aveam lumea la picioare..eram un vip, un superstar.. dar sa nu mai vb de vise sa trecem la poezie:DDDfrumoasa mea cu ochii ka cacauacu buze dulci ka carameauaka cand te vad m-apuca dorulka-s ca calin nemuritorul... aplauze va rog! #-o :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
coltalb Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 :clap: :clap: :clap: pt ambiipirando de unde-ti cumpar volumul? :tiphat:
hellios Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 :clap: :clap: :clap: pt ambiipirando de unde-ti cumpar volumul? :tiphat:nu cred ca am sa public vreodata :) dar nu se stie niciodata... :crazy:
coltalb Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Hitler VS Gigihttp://www.blogdefotbal.com/2009/09/razboi...a-lunetist.html =))
Danutza_26 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ca sa nu va incurc si sa nu ocup un loc dejeaba aici...va spun bafta in real life la lvl si la dragoste ca vad ca se aprind spiritele pe aici.....pop mami....
hellios Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Hitler VS Gigihttp://www.blogdefotbal.com/2009/09/razboi...a-lunetist.html =))pffff =)) =)) =))
ingerasha Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 boon, daca eu am propus, eu sa incep #-o picătura ochilor umezi poezie [ ]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - de Marian Bidea [hellios ]2009-06-26 | | In tinda sufletului,am găsit o invitaţie laspectacolul nostru pe careinima ta vrea să mi-l ofereşi iar m-am abandonat în uitare pe drumul ce duce spre fiinţa ta.Astăzi te-ai îmbrăcat în fracfată albă cu părul din liane.Reverul negru, de la haina arhaică,cusută cu fir de mângâiere,este în acord cu inima meadescompusă în mii de note muzicalece plânge după noapte, sofisticată.Si iată tremur de dor în aşteptarea parfumului tăuşi-ţi cer să laşi noaptea să ne învăluieca distanţele dintre noi să tindă către zero absolut.Respir prin gura ta un aer de epocă medievalăce mă face să păşescmai hotărât spre pragul buzelor tale.Incepi să fredonezi o melodiemai caldă decâtsângele nostru împerecheat,capul îmi cade pe umărul tău,stelele se scaldă în ochii noştri,trupul tău acoperă trupul meuşi invers ne abandonăm în detalii.Respirăm sacadat împletire si doar ploaia din noaptemai murmură astâmpăr.Ca un unic spectator încântat,buzele habotnice cer dinnoaptea trecută un bis.Intr-un târziu cortina cade, rămân suspendat în visarelăsând ochii să mai lăcrimezeparfumul tău.sper sa placa genul... ;;)...sa nu par subiectiva, spun doar atat, superba!! :clap: :clap: si tie vraciule b-(
JustMeAdy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 naseara all :beer: nu deranjezi pe nimeni danutza :wub:
hellios Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 neata :yum: reflecţie poezie [ ] - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - de Marian Bidea [hellios ] 2009-07-05 | | iar te bălăceşti în apele mele şi-mi rânjeşti în faţă ca un dobitoc în călduri şi dacă am vrut să te opresc din jaful tău spunând o rugăciune ai mai chemat un confrate cu o pungă de plastic în gheare să ia şi el câte puţin din mine pesemne nu vrei să laşi nimic la locul lui sau dacă da mă spurci cu atingerea ta şi mă calci cu picioarele tale milenare dacă strig ca un nebun după ajutor strigătul meu nu va atinge stelele şi nu va ajunge niciodată la urechi de zei mă simt abandonat pe peronul nimănui într-o gară rotundă cu licurici pe boltă pe ici pe colo câte o piramidă prin biblioteci cărţi cu sfinţi şi arhangheli eu cu carnea mea cu gândul meu un hopa-mitică manipulat ca o gânganie pe o tablă de şah călare pe calul cel negru în orice împrejurare mă lupt cu propriile limite şi neputinţe cu mine însămi hai bee si voi...
pestisor Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 frumoasa mea cu ochii ka cacaua cu buze dulci ka carameaua ka cand te vad m-apuca dorul ka-s ca calin nemuritorul... aplauze va rog! cam cacacioasa poezie, da merge :))