Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ganditza

Griffins -renaste si pe s1

Recommended Posts

Posted

La Multi Ani!,

multa sanatate si pofta de viata, sa aveti parte numai de impliniri si bucurii! toti cei care serbeaza azi ziua numelui

:banana2: :happybirthday: :beer:

Posted

vreau si eu sa joccccccc:))

http://img220.imageshack.us/img220/3213/screen082315020001.jpg

:angry: :(( :angry1: :banghead: :crybaby: :comp1: :comp2::hanged: :sef: :rofl2:

ma apuc de invatzat limba araba sau turca sau indiana sau chineza sau japoneza sau tailandeza

}{}{ allz

Posted

vreau si eu sa joccccccc:))

http://img220.imageshack.us/img220/3213/screen082315020001.jpg

:angry: :(( :angry1: :banghead: :crybaby: :comp1: :comp2::hanged: :sef: :rofl2:

ma apuc de invatzat limba araba sau turca sau indiana sau chineza sau japoneza sau tailandeza

}{}{ allz

cum ai reusit?? :

re all :

Posted

e compu de la munca.. a instalat Alin programul in care lucram cu fonturi noi, si mi-a bulit toate fonturile. Am incercat toate modalitatile de al reface fara sa dau format la comp dar nu merge..de asta sunt asa greu de gasit ca mereu intru si las afk unde sa nu ma vada nimeni.. Ca daca vine careva si ma intreaba vreo ceva..nu inteleg ce spune si nici cine este si nici cu o alta provocare de ss nu vreau sa ma aleg. Pana dau format la comp... o sa intru mai rar de acasa ca acolo e totul ok... dar depinde de Razvan. V-am pupacit si sper sa nu va suparati pe mine. Toate cele bune

Posted

`neata lume :)

salutari Melody..inca nu ne-am intalnit pe noul serv :P

ma bucur ca ai revenit

spor la lvl tuturor si la cat mai multe rr :nanana:

Posted

Buna dimineatza :boohoo: :boohoo: :boohoo: : :computer: :computer: :copilas::box::pumn: :hug:

aa sa traduc, Va cant de dimineatza ceva frumos, ma bag la tastatura sa mai vorbesc cu voi, imi vine copilul in vizita la wrk , imi iau la bataie sotul cand ajung acasa dupa care ma bag la comp unde nu ma lasa Rzv sa joc MU apoi va imbratzisez de noapte buna :yupee:

Cel mai tare program:))

Posted

URAAAAAAAAAAAAAAA, concediu obligatoriuuuu:))

Tre sa aplic tratamentul pe Rzv si nu am timp de serviciu, in sfarsit concediu sa am timp de toate...in afara de Mu.

Gina pls o ruga: daca nu ai loc in guilda sa o scoti pe Mambutzica , sa nu te incomodeze aiurea pe acolo ..ca sincer NU MA SUPAR, o sa lipsesc 14 zile si.... orice ai nevoie si oricand profita de Mambutzica

V-am pupacit pe toti, si sper sa va revad mult mai rr-iti cand o sa revin

:yupee::yupee: :baby: :baby: :banana2: :banana2: :tiphat: :tiphat: :boohoo: :boohoo:

Posted

neatza all

Oana , pupa-l pe Razvanel din partea noastra si stai linistita nu scot pe mambu ( nu mai fac recrutari in guild, sa creasca cei care sunt acu, sa dea rr)

app, stie careva ce e cu Die4Me? mai joaca sau nu?

Posted

Neatza all o cafelutza ceva ? :beer:

Gina dupa cum vezi u am niste probleme si nu prea mai josc am mai intrat sa va salut dar voi afk :))

Die4Me la fel dar sigur va reveni daca e de ceva voi mai intra si yo pe el :) dati si voi un sms cei care au nr meu :P dar la cs in seara asta sper sa intru eu daca mergeti ....sau am sa vb cu vio sa faca un efort sa intre ca stiu ca avea ss pt 3 abateri afk :(

eu va doresc o zi buna cu multe lvl

app ce se mai aude de ardeii aia umpluti gina ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...