3XTR3M Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Salut Griffinsi !Sunt Asistentul GM-ului de la Teorare si fost Gm in ultimii 2 ani de zile la Teroare.Problema pe care o expune cip mai sus sta in felul urmator.Cip01 avea party cu Mari_man de la voi, a venit Diablo cu caracterul de joc si incercat sa-i preia.Cip01 era on , Mari era afk. Cip l-a husuit de pe spot pe Diablo, care a dat imediat sw pe admin si a venit sa-i intrebe de afk.Stiind ca se da contor acolo unde erau, Cip i-a dat duel lui MARI ca sa nu-l poata poza Diablo ca trage in mobi si sa-i dea contor de afk.Daca Mari s-a oprit din tras, cip nu rezista singur acolo, asa ca imediat ce a murit, Diablo a dat sw pe carcterul de joc si le-a luat spotul.Cip01, l-a postat pe Diablo pentru uz de admin ca sa-si procure spotul pe care-l dorea si aveti linkul aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=299206Acum Zaicoo, nu stiu ce anume vrea de la cip, de ce ii vorbeste urat, cip l-a salvat pe Mari de la contor de afk pentru ca l-a oprit la timp din dat.Noi nu dorim sa ii facem rau lui Zaicoo, dar vrea sa inteleaga urmatoarele lucruri:1. MARI_MAN a lasat afk acolo pe propria raspundere, nu l-a obligat nimeni.2. Cip a facut tot posibilul sa-l salveze ...si cred ca a si reusit.3. Cip are dreptate sa-l posteze pe Diablo pentru ca a fost nesimtit si a facut uz de caracterul de admin ca sa obtina acel spot.4. Orice s-ar intampla, nu toleram jignirile de acest gen, mai ales ca cip se astepta sa fie sustinut cand l-a postat pe Diablo, nu batjocorit.5. Zaicooo, cip joaca MU de 5 ani de zile, asa ca mai ai de invatat multe fata de el si nu ma refer la neaparat la regulament pe care probabil il stii prea bine, ci la esenta acestui joc pe care foarte putini o inteleg si isi dau seama apoi care-s adevaratele valori.Multumim si speram sa nu se mai intample.Cu stima, tzunami A.K.A. bobo
cypyto Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Salut Griffinsi !Sunt Asistentul GM-ului de la Teorare si fost Gm in ultimii 2 ani de zile la Teroare.Problema pe care o expune cip mai sus sta in felul urmator.Cip01 avea party cu Mari_man de la voi, a venit Diablo cu caracterul de joc si incercat sa-i preia.Cip01 era on , Mari era afk. Cip l-a husuit de pe spot pe Diablo, care a dat imediat sw pe admin si a venit sa-i intrebe de afk.Stiind ca se da contor acolo unde erau, Cip i-a dat duel lui MARI ca sa nu-l poata poza Diablo ca trage in mobi si sa-i dea contor de afk.Daca Mari s-a oprit din tras, cip nu rezista singur acolo, asa ca imediat ce a murit, Diablo a dat sw pe carcterul de joc si le-a luat spotul.Cip01, l-a postat pe Diablo pentru uz de admin ca sa-si procure spotul pe care-l dorea si aveti linkul aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=299206Acum Zaicoo, nu stiu ce anume vrea de la cip, de ce ii vorbeste urat, cip l-a salvat pe Mari de la contor de afk pentru ca l-a oprit la timp din dat.Noi nu dorim sa ii facem rau lui Zaicoo, dar vrea sa inteleaga urmatoarele lucruri:1. MARI_MAN a lasat afk acolo pe propria raspundere, nu l-a obligat nimeni.2. Cip a facut tot posibilul sa-l salveze ...si cred ca a si reusit.3. Cip are dreptate sa-l posteze pe Diablo pentru ca a fost nesimtit si a facut uz de caracterul de admin ca sa obtina acel spot.4. Orice s-ar intampla, nu toleram jignirile de acest gen, mai ales ca cip se astepta sa fie sustinut cand l-a postat pe Diablo, nu batjocorit.5. Zaicooo, cip joaca MU de 5 ani de zile, asa ca mai ai de invatat multe fata de el si nu ma refer la neaparat la regulament pe care probabil il stii prea bine, ci la esenta acestui joc pe care foarte putini o inteleg si isi dau seama apoi care-s adevaratele valori.Multumim si speram sa nu se mai intample.Cu stima, tzunami A.K.A. boboDar poza in care ii zice lui Zaicoo mars nubule unde este??? A scuze ..nu putea sa se mai planga daca era si acel print :clap:
3XTR3M Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Cip recunoaste ca i-a spus asa, dar abia dupa ce Zaicoo l-a facut o data but si apoi retard.Plus de asta nub = noob = novice ( nestiutor, incepator ), unde-i jignirea ?Nu caut cearta cu voi, vreau doar sa evitam situatiile de acest gen pe viitor, pt. ca Cip a fost tolerant, nu stiu cati s-ar fi abtinut sa nu posteze la plangeri.
cypyto Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Cip recunoaste ca i-a spus asa, dar abia dupa ce Zaicoo l-a facut o data but si apoi retard.Plus de asta nub = noob = novice ( nestiutor, incepator ), unde-i jignirea ?Nu caut cearta cu voi, vreau doar sa evitam situatiile de acest gen pe viitor, pt. ca Cip a fost tolerant, nu stiu cati s-ar fi abtinut sa nu posteze la plangeri.Nici noi nu cautam cearta ,dar nu poti sa dai vina numai pe unul(ala e vinovat celalat e ingeras, nu a zis nimic saracul)Sincer pt mine"mars"...e un cuvant cam greu. :angry1:
3XTR3M Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Buna seara :).Uff tz tz tz , era sa picati pe pagina 2 :|
-=AlexA=- Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Neatza :D (la mine ^_^ )Poftiti o stire 8-|. Ceva ce numai in Romania puteti vedea :)http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/vai...u-ciocanul.html
Ganditza Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 =)) =)) buna Alexa, am vazut aseara la stiri, app, te mai reapuci de mu?