3XTR3M Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Salutare dragilor :).Uhm...ati fi de acord cu un event la care sa participe doar membrii aliantei ? Facem ceva de genul find & trade si cursa de caluti ca sa nu conteze numarul de rr-uri.Va bagati ?
Ganditza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 neatza all :P Salutare dragilor :).Uhm...ati fi de acord cu un event la care sa participe doar membrii aliantei ? Facem ceva de genul find & trade si cursa de caluti ca sa nu conteze numarul de rr-uri.Va bagati ?ne bagam , dar sa dau rr asta sa pot strange niste bokuri ca nu am nimic :nanana:
3XTR3M Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Neata :DGina, pai nu strange tu , pune-l pe Gogu, ca are mai multi muschi in dotare :))
Ganditza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Neata :DGina, pai nu strange tu , pune-l pe Gogu, ca are mai multi muschi in dotare :)) =))
JustMeAdy Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 naseara alldupa cum am anutat si pe guild in joc nu am sa mai joc ceva zile ....deoarece nu ma simt prea bine si am niste probleme ....asa ca bft all la lvl si spor la rr`uri cat mai mule :) sa dati
Ganditza Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 salutarece fac uratii/uratele? :nanana:buna marius :P noi facem bine, tu? cu ce mai joci acu?naseara alldupa cum am anutat si pe guild in joc nu am sa mai joc ceva zile ....deoarece nu ma simt prea bine si am niste probleme ....asa ca bft all la lvl si spor la rr`uri cat mai mule :) sa datifa-te bine si revin-o sanatos si cu chef de joc, te asteptam :right: noapte buna all
JustMeAdy Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 si eu as vrea dar e urat ca siutuatia se agravaza pe zi ce trece :((
Tractorash^_^ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 http://img338.imageshack.us/i/screen081814020004.jpg/http://img338.imageshack.us/i/screen081814020005.jpg/Pe viitor invatati sa vorbiti frumos caci data viitoare ne vom vedea la plangeri! Se poate observa ca eram foarte calm in prima poza si am vb frumos inainte sa fiu jignit!Si in al 2`lea rand tin sa precizez ca in loc sa fiu sustinut in decizia mea de a posta am fost batjocorit #-o
Ganditza Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 am vazut pozele, o sa discut cu zaicoodesi amenintarea ca ne vedem la plangeri imi lasa un gust amar, credeam ca suntem o alianta in care micile neintelegeri le rezolvam intre noi :naughty: