Ganditza Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 hello Bogdan, stai linistit ca am discutat cu Suden in momentul cand am facut aly si sper ca ne-am inteles: :P e valabila si reciproca, daca e cineva din griffins care deranjeaza pm la mine sau Gogu (daca nu e niciunu din noi e sigur Elfisor :D ) :bananadance2:
3XTR3M Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ideea e sa nu se aprinda spiritele, sa nu se ajunga pana acolo.Ca si voi probabil, am recrutat in guild oameni de treaba, care stiu regulamentul perfect, team playeri si mai presus de orice prietenosi.Chiar daca cei 2 colegi din Teroare sunt mai greu de digerat de catre unul care nu-i cunoaste, eu va asigur ca ne putem baza pe ei si ca daca le intrati repede pe sub piele si va intelegeti bine cu ei, o sa vedeti cat va puteti distra cu ei.Cateodata eu stau si ma uit numai la chat si ma prapadesc de ras cand vad ce debiteaza si chiar ar fi mai plicticos jocul fara niste zurbagii din astia care, prin glumele lor mai mult sau mai putin deocheate fac jocul mai amuzant si mai placut.DaniXxX cel putin, pe 0.97d, facea misto de toata lumea din arena desi el nu avea inca rr, dar ii scoate din minti pe toti :))....acum si-a gasit si un partener de misto-uri ...pe BlackS.....si fereasca sfantul pe ala care intra in gura lor ca il innebunesc astia de cap. Am vazut playeri care nu s-au mai putut abtine si au facut pk pe ei pe spot, sau i-au injurat....dar chiar daca-s mistocari, ei respecta intotdeauna regulamentul ( nu stationeaza mai mult decat trebuie daca sunt avertizati, nu fac ks la preluari, nu injura pe public pe nimeni )
Ganditza Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 esti cuminte, esti cuminte (dar cine esti? :> ) =)) =))
Ganditza Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 stiam, aia a fost o gluma :nanana: :nanana: neatza all :tiphat:
JustMeAdy Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ziua buna all :beer: Acesta este ultimul pots la guild sper sa fie asa .....imi pare ff rau ca s-a terminat asa si chear daca am incercat sa fac cat mai multe lucruri bune .....sper sa fi facut macar 1 .....asa ca in cursul zilei de astazi datoriata unor evenimente am luat decizia de ami bloca contul si anu mai juca ..Cu tot respectu pt cei care m-au ajutat imi pare rau ca am ajuns la decizia asta dar nu am crezu ca voi primi un raspuns de genu " auzi can ai rr vei primi pt " ....si asta am auzit de la cineva pe care zic eu l-am ajutat destul de mult....nu dau nume pt a nu creea certuri intre membri...Mult respect si spor la lvl :)
Cafeniul Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ziua buna all :beer: Acesta este ultimul pots la guild sper sa fie asa .....imi pare ff rau ca s-a terminat asa si chear daca am incercat sa fac cat mai multe lucruri bune .....sper sa fi facut macar 1 .....asa ca in cursul zilei de astazi datoriata unor evenimente am luat decizia de ami bloca contul si anu mai juca ..Cu tot respectu pt cei care m-au ajutat imi pare rau ca am ajuns la decizia asta dar nu am crezu ca voi primi un raspuns de genu " auzi can ai rr vei primi pt " ....si asta am auzit de la cineva pe care zic eu l-am ajutat destul de mult....nu dau nume pt a nu creea certuri intre membri...Mult respect si spor la lvl :)WOW WOW WOW STAI MA PUTIN ................. :blink: :blink: Intra pe mess sa discutam....
pestisor Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ziua buna all :beer: Acesta este ultimul pots la guild sper sa fie asa .....imi pare ff rau ca s-a terminat asa si chear daca am incercat sa fac cat mai multe lucruri bune .....sper sa fi facut macar 1 .....asa ca in cursul zilei de astazi datoriata unor evenimente am luat decizia de ami bloca contul si anu mai juca ..Cu tot respectu pt cei care m-au ajutat imi pare rau ca am ajuns la decizia asta dar nu am crezu ca voi primi un raspuns de genu " auzi can ai rr vei primi pt " ....si asta am auzit de la cineva pe care zic eu l-am ajutat destul de mult....nu dau nume pt a nu creea certuri intre membri...Mult respect si spor la lvl :) =)) NO PARTY LA TINE ! :))las ca te chemam in toamna cand se linistesc hunterii
Guest crize3 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Salut .. sunt BK lvl 300 aka CriZe.As vrea si eu sa fac parte din guilda voastra deoarece momentan nu mai am guilda din motivul ca GM a fost neserios ..Am fost pana acum in urmatoarele Aliante : SOUTH , Just4Fun , Teroare , Maniacii , SeveNCea mai puternica guilda in care am fost este insa KALIMAAstept cu nerabdare un raspuns .. Multumesc pentru intelegere
3XTR3M Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ziua buna all Acesta este ultimul pots la guild sper sa fie asa .....imi pare ff rau ca s-a terminat asa si chear daca am incercat sa fac cat mai multe lucruri bune .....sper sa fi facut macar 1 .....asa ca in cursul zilei de astazi datoriata unor evenimente am luat decizia de ami bloca contul si anu mai juca ..Cu tot respectu pt cei care m-au ajutat imi pare rau ca am ajuns la decizia asta dar nu am crezu ca voi primi un raspuns de genu " auzi can ai rr vei primi pt " ....si asta am auzit de la cineva pe care zic eu l-am ajutat destul de mult....nu dau nume pt a nu creea certuri intre membri...Mult respect si spor la lvl Nu te pripi, eu am patit-o mai rau ca tine si nu am iesit din guilda / alianta.La noi in guild e un regulament de bun simt si daca nu este respectat postam cu poze la guild, iar vinovatul va fi judacat de catre GM si membrii guildei.Parerea mea....ramai, ai destui prieteni inca.
Ganditza Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Ziua buna all :beer: Acesta este ultimul pots la guild sper sa fie asa .....imi pare ff rau ca s-a terminat asa si chear daca am incercat sa fac cat mai multe lucruri bune .....sper sa fi facut macar 1 .....asa ca in cursul zilei de astazi datoriata unor evenimente am luat decizia de ami bloca contul si anu mai juca ..Cu tot respectu pt cei care m-au ajutat imi pare rau ca am ajuns la decizia asta dar nu am crezu ca voi primi un raspuns de genu " auzi can ai rr vei primi pt " ....si asta am auzit de la cineva pe care zic eu l-am ajutat destul de mult....nu dau nume pt a nu creea certuri intre membri...Mult respect si spor la lvl :)hmmmm, no comment :comp1: Salut .. sunt BK lvl 300 aka CriZe.As vrea si eu sa fac parte din guilda voastra deoarece momentan nu mai am guilda din motivul ca GM a fost neserios ..Am fost pana acum in urmatoarele Aliante : SOUTH , Just4Fun , Teroare , Maniacii , SeveNCea mai puternica guilda in care am fost este insa KALIMAAstept cu nerabdare un raspuns .. Multumesc pentru intelegere[/guildul e full :| neatza all :tiphat:
Guest Belzebuth Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Salut tuturor,Am anuntat si in joc de cateva ori dar simt nevoie sa anunt si aici pentru a evita eventuale probele: Nu voi avea acces la internet pentru o perioada(sa speram scurta) de timp.Pentru eventuale probleme intampinate cu cei din guildul Titans va rog anuntati pe cineva dintre playerii acestia: tzutzu10,Kober,Dr@cy,-arr0w-,KingBany. Daca problema nu poate fi rezolvata de acetia ma puteti contacta telefonic,cereti nr meu cuiva din guild. Sper ca pana acum n-au existat probleme. O zi buna tuturor :tiphat:
Guest Belzebuth Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 :despair: cine-i acolo primul pe pagina?Da ,da ,tocmai sus :D