Elfisor Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Salutare :rofl1: Ce forum este asta ca e si urat si se mai si incarca greu >:)
coltalb Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 de linkmania :) la fel merge si la mine, e greoi
JustMeAdy Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 wowow naziua all iar sa schimbat forumu :clapping: :tiphat:
Armaggedon Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Neata!Ce forum nashpa era sa nu gasesc log-inul :bye:
coltalb Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Neata!Ce forum nashpa era sa nu gasesc log-inul :bye: `na seara :)
[p1mp] Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Neata!Ce forum nashpa era sa nu gasesc log-inul :bye: +1 :D
JustMeAdy Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 naseara alll :tiphat: nimeni nu doarmeeeeeeeee :gun:
Armaggedon Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 naseara alll nimeni nu doarmeeeeeeeee :gun: Cu rooooossss!!! :nanana: :nanana:
coltalb Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Gina cum stai cu boala? :nurse: :priest: mai e putin si scap :) voi ce faceti? prin joc?
Armaggedon Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 prin joc...mai putin si mai putini,eu cu shefa suntem mai activi:))))
qwerty69 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ce e cu vplay? :search: vplay.ro Buna seara! Haideti sa calmam putin spiritele, site-ul www.vplay.ro este momentan in mentenanta si nu este inchis definitiv. In cursul zilei de astazi am primit multe cereri din partea voastra cum ca doriti sa achitati o forma de abonament si site-ul sa fie cu plata. Nu putem sa facem o campanie care sa poarte numele de ''abonament'' pentru ca este ilegal, insa putem face o ''campanie'' care sa poarte numele de ''donatie'' prin care voi ne puteti sustine. In urma cererii voastre am deschis astazi un cont in care puteti vira orice suma de bani considerati voi. Cate like-uri aduna acest lucru, merita sa postam numarul de cont? Totul depinde de voi, asteptam pareri!
coltalb Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ce e cu vplay? :search: vplay.ro Buna seara! Haideti sa calmam putin spiritele, site-ul www.vplay.ro este momentan in mentenanta si nu este inchis definitiv. In cursul zilei de astazi am primit multe cereri din partea voastra cum ca doriti sa achitati o forma de abonament si site-ul sa fie cu plata. Nu putem sa facem o campanie care sa poarte numele de ''abonament'' pentru ca este ilegal, insa putem face o ''campanie'' care sa poarte numele de ''donatie'' prin care voi ne puteti sustine. In urma cererii voastre am deschis astazi un cont in care puteti vira orice suma de bani considerati voi. Cate like-uri aduna acest lucru, merita sa postam numarul de cont? Totul depinde de voi, asteptam pareri! Done
Elfisor Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Buna seara . Ce mai spuneti ?Ce mai faceti ? Cam plictiseala prin joc :rofl2: :rofl2: =))