Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ganditza

Griffins -renaste si pe s1

Recommended Posts

Posted

ce e cu vplay? :search:

vplay.ro

Buna seara! Haideti sa calmam putin spiritele, site-ul www.vplay.ro este momentan in mentenanta si nu este inchis definitiv. In cursul zilei de astazi am primit multe cereri din partea voastra cum ca doriti sa achitati o forma de abonament si site-ul sa fie cu plata. Nu putem sa facem o campanie care sa poarte numele de ''abonament'' pentru ca este ilegal, insa putem face o ''campanie'' care sa poarte numele de ''donatie'' prin care voi ne puteti sustine. In urma cererii voastre am deschis astazi un cont in care puteti vira orice suma de bani considerati voi.

Cate like-uri aduna acest lucru, merita sa postam numarul de cont?

Totul depinde de voi, asteptam pareri!

Posted

ce e cu vplay? :search:

vplay.ro

Buna seara! Haideti sa calmam putin spiritele, site-ul www.vplay.ro este momentan in mentenanta si nu este inchis definitiv. In cursul zilei de astazi am primit multe cereri din partea voastra cum ca doriti sa achitati o forma de abonament si site-ul sa fie cu plata. Nu putem sa facem o campanie care sa poarte numele de ''abonament'' pentru ca este ilegal, insa putem face o ''campanie'' care sa poarte numele de ''donatie'' prin care voi ne puteti sustine. In urma cererii voastre am deschis astazi un cont in care puteti vira orice suma de bani considerati voi.

Cate like-uri aduna acest lucru, merita sa postam numarul de cont?

Totul depinde de voi, asteptam pareri!

Done

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...