Armaggedon Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Done, Sandule cand intrii in joc iti spun :nanana: Si ca sa nu zici ca`s rau iti dau un indiciu:e o Doamna :whistle: :slap: Nu da tanti ca n-am facut nimic :nanana:
SanduSM Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Done, Sandule cand intrii in joc iti spun :nanana: Si ca sa nu zici ca`s rau iti dau un indiciu:e o Doamna :whistle: :slap: Nu da tanti ca n-am facut nimic :nanana: Dai 2 si a 3-a e gratis garantat si cu posibilitatea de a castiga marele premiu,o saptamana il ai pe post de sac de box in balcon!!! Nu ezita,doar acum valabil in toata guilda Griffins! Promotie valabila doar pana ce sacul se rupe de la coloana sau ramane cu machiaj semi-permanent pe cel putin 2 luni din propria initiativa! :readthis:
JustMeAdy Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 naziua all :tiphat: sandel lasa mangleala :crazy:
Armaggedon Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Done, Sandule cand intrii in joc iti spun :nanana: Si ca sa nu zici ca`s rau iti dau un indiciu:e o Doamna :whistle: :slap: Nu da tanti ca n-am facut nimic :nanana: Dai 2 si a 3-a e gratis garantat si cu posibilitatea de a castiga marele premiu,o saptamana il ai pe post de sac de box in balcon!!! Nu ezita,doar acum valabil in toata guilda Griffins! Promotie valabila doar pana ce sacul se rupe de la coloana sau ramane cu machiaj semi-permanent pe cel putin 2 luni din propria initiativa! :readthis: =)) :nanana:
JustMeAdy Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 naseara all :tiphat: ce face lumea se pregateste de gratar de 1 mai :yum: eu >>>> sandel :pray:
SanduSM Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 naseara all :tiphat: ce face lumea se pregateste de gratar de 1 mai :yum: eu >>>> sandel :pray: :slap:
JustMeAdy Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 neatza all :tiphat: uitel si pe canalis pe aci :nanana: sandel vrei sa- ti fac muci Ko :violent: :kar: :crazy2: :crazy2:
SanduSM Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 neatza all :tiphat: uitel si pe canalis pe aci :nanana: sandel vrei sa- ti fac muci Ko :violent: :kar: :crazy2: :crazy2: Ceee maaa,ai tupeu? Vrei sa ne duelam fanatic si sa ne .... intergalactic?
MickeyMouse Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 mama lui de avatar, tot timpul mi se ridica adrenalina cand il vad !!!
MickeyMouse Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 daca Coltosu a luat pagina, numai posteaza nimeni? :D
coltalb Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 :tiphat: Mickey ce are avatarul meu cu adrenalina ta? Zau ca nu vad legatura :blink: :-??