[p1mp] Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 da eu l-am scos, nu-mi plac insinuarile care le faci pe aly+limbajul (daca stiam de la inceput ca e al tau, nu-l luam) re all :))
Ganditza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 c mai faceti ''fetele''? :Pbine facem "baiatu' =)) =)) :nanana: :nanana:
JustMeAdy Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Nu e de ras daca procedam astfel in continuare nu vom reusi sa facem nimic De aceea macar acu luti niste decizii sa incerca sa ne ajutam cat mai mult intre noi daca ne ferim unii de altii ce rezolvam .... Exemplu : daca vas da contu meu la toti sa vedeti cam cate iteme am pe mine :( v-ati pune mainile`n cap cu ce set umblu .....de ce oare pt ca nu am vandut absolut nici un item la fiecare inv am intrebat guildul/aliantza daca au nevoie de itemu pe care il gaseam ..... Asa ca o singura dorinta am incercati sa stati cate 5 in pt indiferent de lvl si alte chestii sa lasam orgoliile deoparte pt ca nu ajungem nicaieri .... Sper ca nu va cer prea multe Spor la lvl atat am avut de zis ( cine ma va baga in seama sper sa inteleaga ceva /cine nu treaba lui )
Ganditza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 noapte buna , somn usor, eu ma retrag, vb maine :tiphat: :dance:
Dilut3D Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Sal,caut guild elf lvl 160,vb pt infoMaine o sa intru,azi caut..
Cafeniul Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nu e de ras daca procedam astfel in continuare nu vom reusi sa facem nimic De aceea macar acu luti niste decizii sa incerca sa ne ajutam cat mai mult intre noi daca ne ferim unii de altii ce rezolvam .... Exemplu : daca vas da contu meu la toti sa vedeti cam cate iteme am pe mine :( v-ati pune mainile`n cap cu ce set umblu .....de ce oare pt ca nu am vandut absolut nici un item la fiecare inv am intrebat guildul/aliantza daca au nevoie de itemu pe care il gaseam ..... Asa ca o singura dorinta am incercati sa stati cate 5 in pt indiferent de lvl si alte chestii sa lasam orgoliile deoparte pt ca nu ajungem nicaieri .... Sper ca nu va cer prea multe Spor la lvl atat am avut de zis ( cine ma va baga in seama sper sa inteleaga ceva /cine nu treaba lui ) +2
Ganditza Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Sal,caut guild elf lvl 160,vb pt infoMaine o sa intru,azi caut..nu am inteles exact ce vrei :dontknow: deocamdata nu mai facem recrutari :dooh:
born2be1 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 :crazy:Ehe PAGINA MEA :beer: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
JustMeAdy Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pff :D ieri daca erai dadem :beer: ca nu aveam somn ca asfalta primaria in fatza blocului :))