Claux Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Alo alo, Gina Gina, E foarte foarte, misto misto, Griffins Griffins :)) Ntz :nanana:
MYKIDUTA Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 saliu.....deranjez cu o intrebare: aveti alianta sau e in formare vreuna?
Mutulik4u:) Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 saliu.....deranjez cu o intrebare: aveti alianta sau e in formare vreuna? Nu avem alianta ..dar orice oferta de la niste oameni cu bun simt este bine venita ...
MYKIDUTA Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 salve sarmy > in cazul acesta, dupa ce va consultati in guild, ooate incercam un ally de test, 1-2 saptamani , daca va surade ideea. > nu suntem interesati de avantaje in joc (gen. spot, holder, iteme), ci doar de ceva companie :) :tiphat:
Ganditza Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 salve sarmy > in cazul acesta, dupa ce va consultati in guild, ooate incercam un ally de test, 1-2 saptamani , daca va surade ideea. > nu suntem interesati de avantaje in joc (gen. spot, holder, iteme), ci doar de ceva companie :) :tiphat: o sa discutam si va dam un raspuns :) neatza all :tiphat:
coltalb Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Neata si La multi ani ptr cei de-si serbeaza azi ziua! :) Sper ca a fost mosul bogat :)
Ganditza Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 :crybaby: a uitat mosu' de mine :crybaby:
pestisor Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 :crybaby: a uitat mosu' de mine :crybaby: N-am uitat :)) iti aduc bota imediat :rofl1: :D
thoricik Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 La multi ani de Sf. Nicolae si multe urari de bine alaturi de un Mos incarcat de cadouri pentru voi :D
Claux Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 De Sf Nicolae am luat si eu SS :)) Ne vedem in joc peste 3 zile :) La multi ani celora care isi serbeaza ziua de nume :)
coltalb Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 La multi ani de Sf. Nicolae si multe urari de bine alaturi de un Mos incarcat de cadouri pentru voi :D Multumim! :) Cizmulite incarcate cu cadouri si voua! ;;)
sarmy Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 o sa discutam si va dam un raspuns :) care fu rezultatu? daca ma intrebati pe mine, eu zic DA