sarmy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 hello mi-a venit si mie netul si nu e serv on...:( ne-a fost dor de tine si ti-am simtit lipsa cu totii, au fost pe guildchat discutii indelungi pe tema absentei tale, ne bucuram ca esti din nou printre noi, sincer ;;)
coltalb Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ne-a fost dor de tine si ti-am simtit lipsa cu totii, au fost pe guildchat discutii indelungi pe tema absentei tale, ne bucuram ca esti din nou printre noi, sincer ;;) nu te cred :D Buna dimineata :)
Ganditza Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 neatza :nanana: in sf merge si pc meu: :bananadance2: Solaris, sa-mi dai un pm azi in joc
sarmy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 :beer: :hello: sus :hello: :beer: :naughty: gin, nu bere :whistle:
JustMeAdy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 neatza all ce mai faceti ? eu deocamdat cam imobilizat dupa operatia la picioare :) mai merge jocu ?
sarmy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 neatza all ce mai faceti ? eu deocamdat cam imobilizat dupa operatia la picioare :) mai merge jocu ? salut