Hababughil Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 propun ca sarmy sa fie sacrificat anul acesta pe post de miel
sarmy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 pesemne credeti ca sunt un obsedat :D da abia azi am aflat ce este mielul cu o nara :| :blush2:
Ganditza Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 pesemne credeti ca sunt un obsedat :D da abia azi am aflat ce este mielul cu o nara :| :blush2:pai ce mai astepti? ne mai tii mult in suspans? noi crezi ca stim? =))
Guest bretzelschnitzel Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 pai ce mai astepti? ne mai tii mult in suspans? noi crezi ca stim? =))Nu cred ca vreti sa stiti :P
Guest _Freya_ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Sarbatori fericite! :beer: Salutare lume :hello: am incercat sa intru in joc ca sa vorbesc direct cu voi,dar soarta..n-am putut asa k va urez la toti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, si sa vina iepurasu la voi cat mai indestulat!!! Spor la lvle si la rr'uri!^^^ Va pup pe toti, ulatilor :P Buh-bye! :tiphat:
Guest Reload:) Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Paste Fericit si toti ce va doriti ,iepurasul sa ne aduca fericire si cel mai mult sanatate ,caci daca avem sanatate mai departe trecem Paste Fericit colegii mei }{}{}{ PooP Dulce de la mine reload si de la |reload| varul meu